محبوبترینها
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
خرید بلیط چارتر هواپیمایی ماهان _ ماهان گشت
سیگنال در ترید چیست؟ بررسی انواع سیگنال در ترید
بهترین هدیه تولد برای متولدین زمستان: هدیههای کاربردی برای روزهای سرد
در خرید پارچه برزنتی به چه نکاتی باید توجه کنیم؟
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1827381788
سالک: برای حل مسائل فرهنگی باید کار ریشهای کنیم/ زائری: یکی از مشکلات اصلی ما مسئولین فرهنگی هستند
واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران: در برنامه دیروز، امروز، فردا مطرح شد
سالک: برای حل مسائل فرهنگی باید کار ریشهای کنیم/ زائری: یکی از مشکلات اصلی ما مسئولین فرهنگی هستند
برنامه «دیروز، امروز، فردا» با موضوع «در سال فرهنگ در عرصه فرهنگی چه کردیم؟» شب گذشته با حضور حجت الاسلام سالک و حجت الاسلام زائری از شبکه سوم سیما پخش شد.
به گزارش خبرنگار احزاب و تشکلهای باشگاه خبرنگاران، برنامه «دیروز، امروز، فردا» با موضوع «در سال فرهنگ در عرصه فرهنگی چه کردیم؟» شب گذشته با حضور حجت الاسلام سالک، رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی و حجت الاسلام زائری، استاد حوزه و دانشگاه از شبکه سوم سیما پخش شد.
در ابتدای این برنامه حجت الاسلام سالک با تاکید براینکه باید مطالبات انقلاب اسلامی در رابطه با مسائل فرهنگی که از بیان امام خمینی(ره) و رهبری گفته میشود احیا شود، گفت: سیاست در مسئله فرهنگ که در کمیسیون فرهنگی مجلس نیز به عنوان سیاست اصلی پذیرفته شده احیای مطالبات رهبری است. در این زمینه کارهایی هم انجام شده است.
وی افزود: مسئله دوم تقویت زیرساختهای فرهنگی است که نیازمند بودجههای سنگینی است و حدود 50 دستگاه زیرساختی را شامل میشود. اگر زیرساختهای فرهنگی در حد مطلوب باشد، ساختاری که بر اساس آن ایجاد میشود، میتواند جامعه را در مسائل فرهنگی پیش ببرد. ما برای پیگیری این دو باید مراکز پژوهشی دینی را مورد تقویت اساسی قرار دهیم. دنیا در این موضوع سرمایه گذاری ویژهای دارد.
این نماینده مجلس گفت: آنچه به عهده مجلس است یک چیز است و آنچه بر عهده دولت به دلیل داشتن منابع مالی است، چیز دیگری است. ما در مجلس سعی کردیم مطالبات رهبری را به قانون تبدیل کنیم. قانون امر به معروف و نهی از منکر که تمام شد و فعلا در دست شورای نگهبان است و بعد از لایحه بودجه ابلاغ میشود، یکی از کارهایی است که انجام دادیم. برای تصویب این قانون ساعتها کار کارشناسی شد و از نظر علما استفاده شد. اقدام دوم طرح تجهیز مساجد به عنوان سنگر فرهنگی است. مسئله سوم قانونمند کردن صدا و سیماست. طرح جامع جمعیت و تعالی خانواده با 50 ماده و مشوقاتی برای ازدواج جوانان منتظر نوبت است تا در صحن علنی مطرح شود. طرح نظام جامع رسانه نیز سال آینده پیگیری و کامل میشود.
حجت الاسلام زائری در ادامه با تاکید بر اینکه این نوع دغدغهها خیلی کم نیازهای بروز ما را برطرف میکند، گفت: باید دستگاه قانون گذار جریان سازی و ریل گذراری کند اما فرهنگ حوزه تشریفات و تشکیلاتی نیست. فرض کنید در مجلس برای مساجد همه کار کردیم، اگر نمازخوان یا امام جماعت جذاب نداشتیم، چه کنیم؟ در اول انقلاب جریانی بود که مردم را به مسجد میکشاند ولی الان دیگر این جریان به دلایلی این کشش را ندارد.
وی افزود: فرض کنید قانون نهی از منکر تصویب شد ولی اگر منکری در جامعه به عنوان منکر پذیرفته نشد، چه کنیم. کل فروش یک کتاب 200 نسخه هم نیست و ما برای آن قیصریه را به هم می زنیم ولی به این توجه نداریم که زن جنایتکار در دادگاهها با چادر است. به این توجه نداریم که گداها در خیابان با چادر هستند. مشکلات فرهنگی ما جای دیگری است. ما از آموزش و پرورش نگرانیم. با وجود این همه نگرانی در مورد آموزش و پرورش ببینید بودجهاش چقدر است؟ بودجه انجمناسلامیهای دانشآموزی ما را بودجه نهادهای فرهنگی دیگر مقایسه کنید.
این استاد حوزه و دانشگاه تصریح کرد: با وجود اینکه دستگاههای دولتی در انجام مسائل فرهنگی گم هستند و مجموعههای غیردولتی بیشتر کار می کنند ولی بودجههای زیادی به صورت غیر هماهنگ در این حوزه صرف میشود. آخر سال جا داشت تا این دغدغه جدی مورد توجه قرار بگیرد. فرهنگ مانند هواست و مسئلهای ضروری برای جامعه است. دستگاهها باید خودشان را محاسبه کنند که در این سال که مزین به شعار فرهنگی است چه کاری انجام دادند؟ ما اگر بخواهیم سیاه نمایی و سفید نمایی نکنیم و واقع نمایی کنیم، میفهمیم که وضعیت بد است. وضعیت فرهنگی از وضعیت هوای خوزستان بدتر است و دستگاههای مسئول در این زمینه از مسئله ریزگردها مقصرتر هستند.
سالک در ادامه گفت: سینه ما بیشتر از آقای زائری پر است اما باید مبنایی باید کار کرد. نمیتوان خلاف قانون اساسی رفتار کرد و گفت قانون نمیخواهیم. رسالت مجلس قانونگذاری است و کشور بدون قانون هرج و مرج میشود.
وی تاکید کرد: در نظارت بر حسن اجرای قانون دستگاههای نظارتی با وجود تعددی که دارند ضعیف هستند. آن کسانی که متصدی مباحث نظارتی هستند، بیشتر به قرطاس بازی میپردازند و مشغول رد و بدل کردن کاغذ هستند. نوع نگاه تصمیمسازان برای مسائل فرهنگی سطحی است و عمیق نیست. از سال 58 بودجه فرهنگی کشور تنها 1 درصد بودجه کل است. این نشان میدهد که مسائل فرهنگی کشور برای تصیم سازان دولتی دست دوم است. البته مسئله فرهنگ مسئله ملی است و 90 درصد فعالیتهای فرهنگی روی دوش مردم است. این مردم هستند که با هیئتهای مذهبی و کانونهای فرهنگی و تعصب دینی جوان انقلابی در حوزههای مختلف فرهنگ کشور کار میکنند.
رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی گفت: کار دولت تامین بودجه، هدایت و نظارت است. کارشناسانی که در مورد بودجه فرهنگی تصمیم میگیرند، میگویند بیمه فلان تشکل فرهنگی هم جزو بودجه فرهنگی است. ما 20 میلیون جوان داریم. بودجه وزارت ورزش و جوانان هم در این زمینه قابل توجه است. در سال 91 وقتی از کمیسیون فرهنگی مجلس محضر رهبر انقلاب رفتیم، ایشان گفتند باور کنید قرارگاه فرهنگی کشور هستید. شورا برای همین کتاب مهندسی فرهنگی را به ثبت رساند. مهندسی فرهنگی زیرساخت حرکت فرهنگی کشور است. باید دید مزاحمهای فرهنگی چه کسانی هستند؟ اولین دسته افراد داخلی مانند شرکتهای خصوصی و غیر خصوصی هستند که کارهایی را انجام میدهند که می گویند فرهنگی است ولی فرهنگی نیست.
سالک اضافه کرد: من یکسال بر قانون عفاف و حجاب که مصوبه شورای عالی فرهنگی است نظارت کردم و دیدم گزارش دستگاهها با عملکردشان یکی نیست. از فرد مسئول این موضوع را پیگیر شدیم و او گفت به من گفتند دراتاق بمان و مدیران بالایی این گزارش را نوشتند و من فقط امضا کردم. متاسفانه مجریان قوانین اعتقادشان به تحقق اهداف دینی ضعیف است. دستگاههای مسئول از افراد متخصص در مسائل فرهنگی استفاده نکردند. البته دستگاههایی هم داریم که افراد متخصص را به کار گرفتند ولی تعدادشان کم است.
وی تاکید کرد: وقتی 180 شبکه خارجی زبان در کنار سایتهای اینترنتی مختلف به همه مسائل فرهنگی ما حمله میکنند باید به این موضوع اهمیت داد. آنها برند میسازند که به فرهنگ کشور ما ضربه بزنند اما ما در مقابل چه کردیم؟
زائری گفت: یکی از مشکلات اصلی ما مسئولین فرهنگی هستند. مسئول فرهنگی که صبح تا شب در اتاق خودش هست و بولتن میخواند و هیچ ارتباطی با جامعه ندارد، چگونه میخواهد مشکلات فرهنگی را برطرف کند؟ متاسفانه مسئولی که نه نشریه منتشر کرده است، نه فیلم ساخته و نه هیچ کار فرهنگی دیگری انجام داده و خودش میگوید تمام هفته از اتاقش بیرون نمیرود، سرنوشت جامعه را در دست گرفته است.
وی افزود: مسئولی میگوید من روزنامه نمیخوانم. لازمه تصمیم درست تحلیل درست است، کسی که اخبار را دنبال نمیکند و نبض جامعه را در دست نداشته باشد و اسم دوتا سایت را نداند، نمیتواند با جامعه ارتباط برقرار کند و در مورد آنها تصمیم گیرد. حتی مسئولینی که برای تدریس به دانشگاه میآیند، تحمل نقد دانشجویان را ندارند. فاصله بین مسئولین و واقعیت جامعه از لحن صحبت مسئولین معلوم است.
این استاد حوزه و دانشگاه گفت:امام خمینی(ره) جملهای دارند با این مضمون که برای نشر حقایق الهی باید از آبرو هم گذشت. میدان فرهنگی نیاز به کسانی دارند که از آبرو خود بگذرند. کسانی برای این انقلاب خون دادند و اکنون برای آن باید آبرو گذاشت. کار فرهنگی با کار اداری پیش نمیرود. برای برخی اول جایگاه مهم است، این که سر ایتام چه میآید مهم نیست. اینکه جوانان و زنان ما چه اعتقادی دارند، مهم نیست. بقدری این شکاف زیاد است که نمیشود گفت مسئولین فرهنگی ما از جامعه خبر دارند. وقتی سند و کتاب و کاغذ با واقعیت جامعه ارتباطی ندارد، نمیتوان به آن امید داشت. البته من در زمینه فرهنگ امیدوارم همانطور که در علم نانو و علوم هستهای پیشرفت کردیم در حوزه فرهنگ هم دکتر علی محمدی و احمدی روشنهایی داریم که فرهنگ را پیش میبرند. البته برای مقابله با انها دیگر ترورشان نمیکنند بلکه انقدر آنها را به مسائل حاشیهای درگیر میکنند که تمام مسئله آنها مسائل حاشیهای شود که آخر ماه دستمزد کارمندهایشان را چگونه بدهند و پول کاغذ از کجا بیاورند.
زائری تاکید کرد: در این یکسال مقام معظم رهبری به تنهایی کارهایی کرده که وزارت ارشاد انجام نداده است. ببینید جریان کتاب «من زندهام» و جشنواره مردمی فیلم عمار در جامعه چه کرده است. اگر مقام معظم رهبری را از بقیه مسئولین فرهنگی جامعه جدا کرد، میبینیم هیچ عزمی در این زمینه در بین مسئولین فرهنگی نیست. رئیس جمهور آمریکا زمانی گفته بود که سرنوشت جامعه ما در کلاسهای درس رقم میخورد. شما وضعیت آموزش و پرورش ما را ببینید. معلم باید حقوق کافی داشته باشد. طبق قوانین اسلام شهروند مومن باید با 8 ساعت کار بتواند زندگیاش را تامین کند تا بعد از آن سراغ دین، فرهنگی و خانواده برود. اما زیرساختهای اقتصادی جامعه ما درست نیست و افراد باید 3 شیفت کار کنند. وقتی فساد و زیر میزی گرفتن کل جامعه را گرفت، دیگر نمیتوان امر به معروف کرد. بنده و بقیه مسئولان فرهنگی کشور همه سر کاریم. اتفاق دارد در تبلیغات بانکها، در شهرداریها و در زیرمیزی دادنها میافتد. وقتی فقط 1 درصد بودجه برای فرهنگ است کهآن هم محقق نمیشود، باید چه کرد. همه ما سر کار هستیم.
سالک در پاسخ به زائری گفت: قضیه اینگونه نیست. در آسیبهای اجتماعی 51 محور وجود دارد که باید مورد توجه قرار گیرد. باید دید دلایل مشکلات فرهنگی چیست. مبارزه با معلول فایده ندارد.عملکرد دستگاه ها و عملکرد مردم باید مورد توجه قرار گیرد. وقتی جوان تحصیل کرده ما نیازمند کار ازت بالاخره با هر میزان اعتقاداتی که دارد، زمانی دست به کارهای خطرناکی میزند. در قضیه گلپایگان شخص عامل تحصیلکرده بود. باید دید عاملی که او را به این وضعیت رساند چه کسی است.
وی گفت: بدتر از موضوع بدحجابی در جامعه، فیلمهایی است که دارد در جامعه ساخته میشود. از یک نگاه دیگر باید دید چه کسانی تصمیم ساز هستند. شهرداریها دارند فرهنگ میسازند. گسترش بستر موسیقی در جامعه فساد را ترویج میکند. این نوع فسادهایی که در جامعه میآید مشکل ایجاد میکند. مانند مسئله کنسرت و فساد در بوشهر که بعد باید همه نیروهای جمهوری اسلامی بسیج شوند تا مشکلات را برطرف کنند. زمانی مطهری فرهنگسازی میکرد و اکنون یک فرد که تازه لیسانسش را گرفته است. در دستگاههای فرهنگی افراد به نسبت تخصص در جایگاه خود نیستند.
رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس گفت: مسئولین تصمیم گیرنده برای اینکه بیلان کاری ارائه کنند کارهایی را انجام میدهند نه برای اینکه چیزی در راستای رشد فرهنگ دینی است یا نه. البته ما جوانهای زیادی را میبینیم که بخاطر تدینشان در مسائل فرهنگی مشغول هستند و طرح میدهند ما در برابر آنها خاضع هستیم. باید دید چرا بیبند و باری در جامعه رشد میکند. باید دید چرا در بعضی اتاقها محفل عشاق برپا است. ما در جایی نشستیم که میلیونها تفر در داخل و خارج ما را میبینند و برخی مطالب را نمیتوان گفت.
زائری گفت: ما فکر میکنیم که در صداوسیما اگر چیزهایی را بگوییم چه میشود. ملت همه این مسائل را میدانند.50 سال پیش اگر چیزی از تلویزون گفته نمیشد، مردم آن را نمیفهمیدند نه الان. امروز دیگر این چیزها و پارازیت و فیلتر جواب نمیدهد. ما تا وقتی براسای دیدگاهی که قرنها است وجود دارد که حاکمیت با دستور خودش میتواند تاثیرگذار باشد، پیش میرویم، نمیتوانیم تاثیرگذار باشیم.
سالک در ادامه گفت: بیان درد کاری را پیش نمیبرد.90 درصد کار فرهنگ دینی با مردم است. انقلاب اسلامی هم با افشای حقیقت دین توسط علما بر سر منبرها اتقاق افتاد و مردم با افزایش آگاهی انقلاب کردند. باید دید گروههای مرجع در جامعه چه کسانی هستند. وقتی استاد دانشگاه، جمهوری اسلامی را زیر سوال میبرد باید دید چه اتفاقی میافتد. من زمانی دبیر گزینش کل کشور بودم ولی آقایان نتوانستند ما را تحمل کنند. جامعه را باید بدهند دست افراد متعهد و متخصص.
زائری در ادامه گفت: انقلاب ما انقلاب ارزشها بود. انقلاب ذاتا تحول فرهنگی بود. دیروز ولنتاین بود، گزارشی داریم که دیروز افرادی به فروشگاه میرفتند و 4 میلیون تومان پول شکلات میدادند تا به دوست دختر یا دوست پیرشان هدیه کنند. باید دید در جامعه ما چه خبر است؟ در دوره اول مجلس، نمایندگان یک ریال هم خرج تبلیغات نمیکردند اما الان میلیاردی خرج میکنند، باید دید در جامعه چه خبر است؟ باید بپذیریم وزارت ارشاد مشکل نیست. مشکل مجوز دادن وزارت ارشاد به یک خواننده زن نیست. فرد می توانند آهنگ همان خواننده را در اینترنت گوش دهد. اتفاقات دارد در تبلیغات بازرگانی میافتد. جوانی که باید با قناعت زندگی خود را آغاز کند با تبلیغات به او القا می کنیم که باید آشپزخانهات 300 میلیونی باشد. عامل اصلی قضیه تجمل گرایی است. ما در مورد این موضوع حساس نیستیم اما برای یک نوار کاست کفن میپوشیم و بیرون میآییم.
زائری در پاسخ به این سوال که صدا و سیما از لحاظ بودجهای مجبور است که تبلیغات کند، گفت: آیا قانون گذار نمیتواند بگوید که به ازای هر تبلیغ اشرافی گری یک تبلیغ ضد اشرافی گری پخش کنید؟
سالک در ادامه گفت: ما میگوئیم صدا و سیما باید مروج همه ارزش ها باشد و دانشگاه است. وقتی دولت میآید و میگوید 51 درصد از بودجه را باید از تبلیغات به دست بیاوری باید چه کرد؟ سایستگذاری تبلیغات برعهده رئیس سازمان است. سیاست گذاری اجرایی برعهده خود مسول صدا و سیماست. صدا وسیما عامل مهمی برای جهت دهی به فرهنگ غنی اسلامی ماست و کارهای خوبی کرده است. وقتی صدا و سیما میآید و یک دختر جوان را در 20 سالگی اینگونه تشویق به تجمل گرایی میکند، این اتفاق میافتد.
سالک در بخش بعدی برنامه در پاسخ به این سوال که چند فیلم جشنواره فیلم فجر را دیده است، گفت: حدود یکساعت و نیم از فیلم محمدرسول الله را دیدم و بعد برای کاری باید میرفتم. کمیسیون برای مسائل سینما دو کار اساسی کرد اول اینکه به اساسنامه خانه سینما ورود کردیم و ساختار محکمی را ساختیم. این کار کار زیربنایی بود. همچنین به مناسبت های مختلف چند نفر را میفرستیم ببینند و بر اساس مشاهدات آنها تصمیم میگیریم. اخیرا این جو سازی علیه مجلس است که اینها روحانی هستند و چیزی حالی آنها نیست. اما این درست نیست.
وی افزود: از زمانی که پرونده ساخت برای یک فیلم داده می شود نباید فیلم رها شود. پیش از این فیلم بعد از صدور مجوز رها می شد و بعد باید آن را ممیزی میکردند. پیشنهاد ما این بود که از زمانی که پرونده داده می شود تا زمانی که برای اکران میاید یک نظارت باید روی آن باشد. مثلا فیلمی که در مورد زندگی شاه می سازند را همه اعضای کمیسیون نظارت کردهاند. این نظارت از زمان کارشناسی تا تولید و اکران باید صورت گیرد.
زائری در ادامه گفت: متاسفانه مسئولان سعه صدر ندارند. از یک طرف دزد آمده و خانه را می زند و ما اینگونه نشستهایم. دختر در پارک است، پسر معتاد و بی کار است، سن فحشا امده پایین و ... بعد مسئول فرهنگی به من میگوید لبخند بزن. امیرالمومین وقتی میبیند چه اتفاقی در جامعه میافتد فریاد میکشند. مسئول فرهنگی ما وقتی با ای اوضاع خوابش میبرد یا بی خیال است یا رگ ندارد. به مسئول فرهنگی که به فکر بنز و محافظش است دیگر نمیشود حرفی زد. باید قبول کنیم که در میدان جنگ هستیم.
وی گفت: اولین راهکار این است که کمیته بحران تشکیل دهیم. در حال حاضر فرهنگ در حالت پایداری نیست. در حوزه فرهنگ همه دخالت می کنند. امروز متولی فرهنگ کسی است که من باید بروم جلویش گردن کج کنم که برگه ای را امضا کند. این فاجعه است. وقتی کارها درست واگذار نشد، وقتی کار به ادم ناشایست سپرده شد، فرهنگ نابود می شود. بعضی چیزها به کروات و چفیه ربطی ندارد. اگر آدم تخصص نداشت به درد نمی خورد. وقتی من ماشینم خراب میشود و کنار خیابان با زن و بچه میایستم و کسی کمکم نمیکند، دیگر فرقی ندارد او در ماشینش گوگوش گوش دهد یا حاج منصور ارضی.
سالک در پایان گفت: در جنگ نرم، قرارگاه فرماندهی باید عملیات جنگ را سازماندهی کند. فرهنگ جای یک ارزیابی دقیقتری دارد و باید یک کار ریشهای کنیم. بیان معلول کاری را حل نمیکند.
در پایان برنامه رنجبران با اعلام نتایج نظرسنجی برنامه که پرسیده بود تمرکز بر مسئله فرهنگ میتواند مشکلات جامعه را برطرف کند، گفت: 62 ردصد به این سوال پاسخ آری دادند و 37 درصد پاسخ خیر.
انتهای پیام/
کد خبر: ۵۱۳۴۰۹۴
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران]
[مشاهده در: www.yjc.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 31]
صفحات پیشنهادی
استاندار خوزستان: در این شرایط همه مسائل از دست ما خارج شده است / ابتکار:منشا اصلی گرد و غبارها از شمال آفریقا
در برنامه گفتگوی ویژه خبری مطرح شد استاندار خوزستان در این شرایط همه مسائل از دست ما خارج شده است ابتکار منشا اصلی گرد و غبارها از شمال آفریقا آغاز میشود رئیس سازمان محیط زیست با بیان این که در استان خوزستان بیش از هزار و 500 هکتار اراضی رها شده وجود دارد اظهار داشت در خوزستمعاون برنامهریزی معاونت امور زنان ریاست جمهوری: اشتغال یکی از مسائل اصلی بانوان است / حضور 25 هزار دختر بازما
معاون برنامهریزی معاونت امور زنان ریاست جمهوری اشتغال یکی از مسائل اصلی بانوان است حضور 25 هزار دختر بازمانده از تحصیل در سیستان و بلوچستانمعاون برنامهریزی و هماهنگی معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری گفت اشتغال یکی از مسائل اصلی بانوان در کشور است و باید کار شناور زنانکارفرما شدن دولت يکي از مشکلات اقتصاد مقاومتي است
۱۸ بهمن ۱۳۹۳ ۱۱ ۷ق ظ دبير انديشکده جهاد اقتصادي عنوان کرد کارفرما شدن دولت يکي از مشکلات اقتصاد مقاومتي است دبير انديشکده جهاد اقتصادي گفت دولت به جاي اينکه به سياستگذاري هدايت گري و پرورش ظرفيتها بپردازد و موجب ارتقاي سطح بخش خصوصي شود تا نهايتاً مردم را توانمند کند به يک کمدیر درمان تامین اجتماعی کردستان: موازیکاریها یکی از عوامل بروز مشکلات در حمایت از بیماران خاص است
مدیر درمان تامین اجتماعی کردستان موازیکاریها یکی از عوامل بروز مشکلات در حمایت از بیماران خاص استمدیر درمان تامین اجتماعی کردستان گفت برخی موازیکاریها و تعدد نهادهای حمایتی فعال در حوزه حمایت از بیماران خاص یکی از مهمترین عوامل در بروز مشکلات در این بخش است به گزارش خبرگزا- راهکاری برای رفع مشکلات بهداشتی و فرهنگی عشایر اندیشیده شود
مدیرکل امور عشایری همدان راهکاری برای رفع مشکلات بهداشتی و فرهنگی عشایر اندیشیده شود همدان-ایرنا-مدیرکل امور عشایری استان همدان گفت هم اکنون عشایر این استان با مشکلات بهداشتی و فرهنگی بسیاری مواجه هستند که باید با اهتمام مسوولان و ارایه راهکارهای موثر این مشکلات رفع شوند به گزاستاندار خراسان رضوی: تسریع در حل مشکلات ترافیکی مشهد/ پیوست فرهنگی در تمام پروژهها مد نظر قرار گیرد
استاندار خراسان رضوی تسریع در حل مشکلات ترافیکی مشهد پیوست فرهنگی در تمام پروژهها مد نظر قرار گیرداستاندار خراسان رضوی خواستار تسریع حل مشکلات ترافیکی مشهد توسط شورای شهر شد و گفت شورای شهر مشهد باید برای هر پروژه بزرگ خود پیوست فرهنگی داشته باشد به گزارش خبرگزاری فارس از مشهنماینده مردم تهران در مجلس: مذاکرات چندساله موردنظر غرب برای رسیدن به توافق هستهای کاملا بیاساس است/خصوصیسا
نماینده مردم تهران در مجلس مذاکرات چندساله موردنظر غرب برای رسیدن به توافق هستهای کاملا بیاساس است خصوصیسازی راهکار اصلی حل مشکلاتنماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی گفت اینکه از ما میخواهند در چند سال ما به انرژی هستهای برسیم کاملا بی اساس است به گزارش خبرگزاری فارسواکنش حدادعادل به سخنان امروز روحانی درباره ممیزی کتاب: این کار، یک امر اجتهادی است نه مکانیکی
واکنش حدادعادل به سخنان امروز روحانی درباره ممیزی کتاب این کار یک امر اجتهادی است نه مکانیکی فرهنگ > مدیریت فرهنگی - مهر نوشت رئیس فراکسیون اصولگرایان با بیان اینکه تذکر مراجع به وزارت ارشاد از سر دلسوزی است گفت توصیهام به وزارت ارشاد این است که به نظر مراعبور مشعل نخستین المپیاد فرهنگی ورزشی کارگران کشور از خراسان رضوی
عبور مشعل نخستین المپیاد فرهنگی ورزشی کارگران کشور از خراسان رضوی خبرگزاری پانا به گزارش روابط عمومی اداره کل ورزش و جوانان خراسان رضوی در این مراسم جمعی از کارگران ورزشکار و پیش کسوتان جامعه ورزشی مشهد حضور داشتند ۱۳۹۳ يکشنبه ۲۶ بهمن ساعت 11 12 به گزارش خبرگزاری پانا در نخستعنوان پرکارترین بازیگر مرد جشنواره «ترین» ویژهای نیست/ سعید آقاخانی و فرهاد اصلانی شانسهای اصلی دریافت سیمرغ
بابک حمیدیان در گفتگو با باشگاه خبرنگاران عنوان پرکارترین بازیگر مرد جشنواره ترین ویژهای نیست سعید آقاخانی و فرهاد اصلانی شانسهای اصلی دریافت سیمرغ هستند بابک حمیدیان بازیگر فیلم مرگ ماهی گفت من فکر می کنم سعید آقاخانی فرهاد اصلانی و سیامک صفری کاندیداهای گرفتن سیمرغکارتر: ایران و داعش دو تهدید اصلی آمریکا هستند
کارتر ایران و داعش دو تهدید اصلی آمریکا هستندتاریخ انتشار چهارشنبه ۱۵ بهمن ۱۳۹۳ ساعت ۲۰ ۰۰ جلسه کمیته نیروهای مسلح سنای آمریکا امروز در حالی برای بررسی صلاحیت نامزد وزارت دفاع آمریکا آغاز شد که معترضان ضدجنگ بار دیگر در محل برگزاری نشست حضور یافتهاند به گزارش فارس کمیتهمدیرکل پیشگیری فرهنگی قوه قضائیه: مسائل اجتماعی نباید امنیتی شود/ دعاوی حوزه خانواده در صدر پروندههای قضایی
مدیرکل پیشگیری فرهنگی قوه قضائیه مسائل اجتماعی نباید امنیتی شود دعاوی حوزه خانواده در صدر پروندههای قضاییمدیرکل پیشگیری فرهنگی قوه قضائیه با بیان اینکه مسائل اجتماعی نباید امنیتی شود گفت دفاع در مقابل تهاجم فرهنگی باید فرهنگی باشد و در صورت نیاز باید مداخلات امنیتی نظامی و دتوصيه رهبري تلنگري براي توجه به مسائل فرهنگي در ورزش
توصيه رهبري تلنگري براي توجه به مسائل فرهنگي در ورزش نویسنده دنيا حيدري اهميت توجه به مسائل اخلاقي در جامعه ورزش چيزي نيست كه نيازي به توضيح و تفسير داشته باشد به طوريكه در دنيا به ورزش به عنوان يك پديده فرهنگي و اجتماعي نگاه ميشود كه ميتواند علاوه بر سلامتبا حضور مسئولان ملی و استانی صورت گرفت افروختن مشعل المپیاد فرهنگی ورزشی کارگری در شلمچه
با حضور مسئولان ملی و استانی صورت گرفتافروختن مشعل المپیاد فرهنگی ورزشی کارگری در شلمچهمشعل المپیاد فرهنگی ورزشی کارگری با حضور مسئولان کشوری و استانی در شلمچه افروخته شد به گزارش خبرگزاری فارس از شلمچه ظهر امروز مراسم حمل مشعل المپیاد فرهنگی ورزشی کارگری کشور تحت عنوان از خلیجحمل مشعل المپیاد بزرگ فرهنگی ورزشی كارگران در اهواز
معاون فرماندار اهواز خبر داد حمل مشعل المپیاد بزرگ فرهنگی ورزشی كارگران در اهواز خبرگزاری پانا مشعل المپیاد بزرگ فرهنگی ورزشی كارگران در مسیر خلیج فارس تا خزر روز پنجشنبه 16 بهمن در اهواز حمل می شود ۱۳۹۳ يکشنبه ۱۲ بهمن ساعت 14 30 به گزارش خبرگزاری پانا به نقل از روابط عمومی فمدیرعامل سازمان فرهنگی اجتماعی شهرداری شیراز خبر داد بهرهبرداری از نخستین کارگاه آموزش و تولید پوشاک اسلامی د
مدیرعامل سازمان فرهنگی اجتماعی شهرداری شیراز خبر دادبهرهبرداری از نخستین کارگاه آموزش و تولید پوشاک اسلامی در شیرازمدیرعامل سازمان فرهنگی اجتماعی شهرداری شیراز گفت با هدف پیشگیری از آسیبهای اجتماعی و فضاسازی مناسب در راستای ترویج فرهنگ عفاف و حجاب نخستین کارگاه آموزش و تولیدحاشیه دیدار هاشمی و ورزشکاران با جانبازان گلایه یک جانباز از عدم حضور وزیر ورزش و پینگپنگ بازی سوریان با یکی
حاشیه دیدار هاشمی و ورزشکاران با جانبازانگلایه یک جانباز از عدم حضور وزیر ورزش و پینگپنگ بازی سوریان با یکی از جانبازاندر حاشیه دیدار رئیس کمیته ملی المپیک و سه ورزشکار از آسایشگاه جانبازان یکی از آنها از هاشمی سوال کرد چرا وزیر ورزش همراه آنها به اینجا نیامده است به گزارش خبرگ-
سیاسی
پربازدیدترینها