واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: جذب گردشگر؛ رهیافتی به سوی توسعه فرهنگی تهران-ایرنا- غرفه داران و دست اندرکاران هشتمین نمایشگاه بین المللی گردشگری و صنایع وابسته، جذب گردشگران داخلی و خارجی را مهمترین عامل باز شدن قفل اقتصاد کشور عنوان کردند.
به گزارش روز یکشنبه خبرنگار گروه فرهنگی ایرنا، عده ای از غرفه داران و دست اندرکاران نمایشگاه، مناسب ترین راهکار خارج شدن از تک محوری بودجه بر پایه نفت را توسعه صنعت گردشگری خواندند.
تعدادی نیز ایجاد موج فرهنگی و جریان سازی توسط رسانه ها برای معرفی مکان های تاریخی و آثار باستانی در جهت جذب بیشتر گردشگران را راهکاری مناسب معرفی کردند.
مسوول غرفه تجهیزات هتل داری و هدایای تبلیغات مدیریتی از مشهد، برپایی نمایشگاه های تخصصی در سطح بالا را یکی از بهترین راهکارها برای معرفی صنعت هتل داری و جذب گردشگر عنوان کرد و گفت: نمایشگاه امسال در سطح خوبی برگزار شد اما کافی نبود زیرا با توجه به توانمندی های موجود، جای بیشتری برای کار دارد.
"مرتضی رنجبر" با اشاره به اینکه اگر تمرکز نمایشگاه ها در چیدمان آن رعایت بیشتری شود در نهایت سیب بهره مندی بهینه آنان خواهد شد.
وی با ابراز رضایت از نحوه برگزاری نمایشگاه، تعامل دو سویه با بازدیدکنندگان را مناسب عنوان کرد و گفت: تبلیغات ناکافی و نبود اطلاع رسانی مناسب در سطح شهر یکی از مشکلات نمایشگاه بود.
رنجبر با اشاره به اینکه متولی اصلی برپایی نمایشگاه سازمان میراث است افزود: بهتر بود این سازمان برای رفاه هرچه بیشتر غرفه داران، تسهیلاتی از قبیل هتل با تخفیف های ویژه ارایه می کرد.
مسئول غرفه شرکت توسعه گردشگری ایران نیز گفت: ساخت و توسعه زیرساخت ها از طریق مسایل قانونی از گزینه های مناسب برای توسعه صنعت گردشگری و جذب گردشگران مناسب به نظر می رسد.
" مرتضی بخشایش" که حوزه فعالیت کاری خود را استان سمنان معرفی کرد، افزود: اگر ما ادای خارج شدن تک محوری نفت و جایگزینی صنعت گردشگری را داریم، باید رسانه ها ملزم به یاری رساندن به این مهم شوند.
وی اظهار داشت: تنها رسانه ها می توانند با ایجاد موج فرهنگی و جریان سازی، قفل صنعت گردشگری را باز کنند؛ زیرا اطلاع رسانی و تبلیغات حرف اول را در هر زمینه خواهد زد.
بخشایش با تاکید بر اینکه دنیای امروز دنیای ارتباطات بوده و در تمامی عرصه ها تاثیر به سزایی دارند، تصریح کرد: رسانه ها را می توان کلید گردشگری عنوان کرد.
وی گفت: در این میان صدا و سیما و خبرگزاری ایرنا که از قدمت زیادی نیز در کشور برخوردار هستند و در جامعه جهانی از ارزش و اعتبار بالایی برخوردارند؛ وظیفه سنگین تری در این عرصه بر دوش دارند.
بخشایش خاطرنشان کرد: رسانه ها می توانند با معرفی مشکلات و ارایه راهکارها در جذب هرچه بیشتر گردشگران داخلی و خارجی بسیار موثرتر عمل کنند.
به گفته وی، برخی از هتلداران حتی با سابقه های طولانی آشنایی مناسبت نسبت به نوع برخورد با گردشگران را ندارند که این مهم نیز یکی از وظایف رسانه ها است که روی این گونه مشکلات کار کرده و با انتقاد سازنده موجب رفع آن ها شوند.
وی اظهار داشت: رسانه ها باید دغدغه این را داشته باشند که کشور را از تکیه بر تک محوری نفت خارج کرده و بخشی از مطالب روزمره خود را به جریان سازی در جهت توسعه صنعت گردشگری اختصاص دهند.
بخشایش خاطرنشان کرد: ایجاد موج خبری در این زمینه، موجب شکوفایی این صنعت و توسعه آن خواهد شد که در نهایت شکوفایی هرچه بیشتر کشور را در تمامی زمینه ها به دنبال خواهد داشت.
وی تاکید کرد: توسعه صنعت گردشگری علاوه بر ارزی آوری و معرفی کشورمان به عنوان یک کشور فرهنگی، موجب خنثی شدن بسیاری از ترفندها نیز خواهد شد.
* نمایشگاه فرصتی مغتنم برای معرفی توانمندی ها
مسوول غرفه شرکت هتل های بین المللی پارسیان نیز در این زمینه گفت: برپایی نمایشگاه فرصتی مناسب برای تعامل چند سویه با گروه های هدف و مخاطبان خاص است.
" قدیر شکرالله زاده " با قدردانی از برگزارکنندگان و دست اندرکاران برپایی این نمایشگاه افزود: نمایشگاه علاوه بر آشنایی هرچه بیشتر با دست اندرکاران صنعت گردشگری، موجب تبادل اطلاعات و در نهایت شکوفایی این مهم خواهد شد.
وی اظهار داشت: ایجاد زیر ساخت ها در سطح کلان و امکانات و ارایه خدمات هرچه بیشتر موجب جذب هرچه بیشتر گردشگران می شود.
شکرالله زاده، ارتقاء سطح خدمات و امکانات در حد هتل های بین المللی را از دیگر راه های جذب گردشگران خارجی عنوان کرد و گفت: بازسازی و به روز رسانی خدمات هتل موجب توسعه صنعت گردشگری خواهد شد.
وی آموزش دست اندرکاران هتل ها در خصوص نحوه برخورد با گردشگران را از دیگر راه های جذب گردشگران داخلی و خارجی عنوان کرد.
شکرالله زاده همچنین دعوت از کشورهای خارجی برای حضور در نمایشگاه را به طور مستمر موجب تقویت این مهم دانست.
* آژانس های مسافرتی و راهنمایان باید آموزش ببینند
مسوول غرفه انجمن صنفی راهنمایان گردشگری نیز گفت: ایجاد کارگاه های آموزشی در قالب ارایه تاریخ فرهنگی و طبیعت گردی، یکی از راه های مناسب برای توسعه صنعت گردشگری است.
"سیده مریم واعظ علایی" با تاکید بر اینکه این انجمن پل ارتباطی بین دستگاه های فرهنگی و مردم است، افزود: پرسنل آژانس های مسافرتی و راهنمایان از جمله افرادی هستند که باید به تفکیک، آموزش های لازم در زمینه گردشگری را فراگیرند.
* تاسیس مرکز فرهنگی و گردشگری
نایب رییس جامعه راهنمایان نیز گفت: تاسیس و راه اندازی مجموعه ای فرهنگی برای ایجاد همبستگی راهنمایان گردشگری که جای خالی آن لطمه های بسیاری به این صنعت وارد کرده از ضروریات اجتناب ناپذیر است.
"مسعود عبداللهی" اظهار کرد: در صورت تحقق این امر، مشکل بیمه جامعه، ایجاد ردیف بودجه و بسیاری از مشکلات راهنمایان گردشگری خود به خود حل شده و بار بسیاری از مسایل مهم از دوش دولت برداشته خواهد شد.
وی با تاکید بر اینکه یکی از دغدغه های رییس جمهوری، توسعه صنعت گردشگری و خارج شدن از بودجه تک محوری بر پایه نفت است، گفت: اعتمادسازی، تبلیغات رسانه ای
داخل و خارج از دیگر راه های مناسب برای جذب گردشگران است.
* 450 غرفه داخلی و خارجی فعال در نمایشگاه
مدیر اجرایی هشتمین نمایشگاه بین المللی گردشگری و صنایع وابسته گفت: در برپایی این دوره از نمایشگاه، 450 غرفه در قالب 7 سالن شامل آژانس های مسافرتی، هتل ها، میراث، شرکت های خارجی (سفارتخانه و غیره)، بانک، بیمه و گردشگری سلامت حضور داشتند.
"سمن احمدی" اظهار کرد: در این دوره 11 کشور خارجی از جمله ترکیه، ویتنام، تونس، کره ، مالزی و تایلند در سطح سفارتخانه و چندین کشور از قبیل فرانسه، عراق ، ارمنستان و غیره در سطح کارگزار در نمایشگاه شرکت کردند.
وی درمورد نحوه تبلیغات نیز گفت: با توجه به بودجه محدود، نصب 40 تابلو تبلیغاتی در سطح شهر، تیزرهای تلویزیونی و تبلیغات چند شبکه داخلی در این زمینه را داشتیم.
احمدی با اشاره به اینکه معرفی هتل ها و آژانس های مسافرتی به منظور جذب گردشگران داخلی و خارجی از مهمترین هدف های برگزاری این نمایشگاه بود، گفت: یکی از مهمترین اهداف ما کویرشناسی و معرفی آن به گردشگران بود.
هشتمین نمایشگاه بین المللی گردشگری پس از چهار روز برگزاری عصر امروز (یکشنبه ) به کار خود پایان می دهد.
فراهنگ**1933**1027
26/11/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 8]