محبوبترینها
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
خرید بلیط چارتر هواپیمایی ماهان _ ماهان گشت
سیگنال در ترید چیست؟ بررسی انواع سیگنال در ترید
بهترین هدیه تولد برای متولدین زمستان: هدیههای کاربردی برای روزهای سرد
در خرید پارچه برزنتی به چه نکاتی باید توجه کنیم؟
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1827634710
شیوه جدید ویزیت برخی از پزشکان: معاینه و درمان با «وایبر»!
واضح آرشیو وب فارسی:جام جم آنلاین:
گزارشی از ویزیت غیرحضوری برخی پزشکان در بیمارستانها شیوه جدید ویزیت برخی از پزشکان: معاینه و درمان با «وایبر»!
جام جم سرا: کمتر کسی است که اسمی از وایبر، این نرمافزار پیامرسان، اینترنتی نشنیده باشد. نرمافزاری که روزی هزار بار با آن عکس و فیلم و متن فرستاده میشود و تلفنی صحبت میشود. حالا گویا پای برخی پزشکان هم به استفاده از این نرمافزار باز شده، اما نه برای حال و احوال و ارسال عکس، بلکه برای ویزیت و درمان بیماران.
در نرمافزار وایبر انواع و اقسام پیام تبریک و تسلیت و شایعه ... دستبهدست میچرخد و این نرمافزار آنقدر برای مردم کاربرد دارد که خیلیها دنبال گوشیهای وایبردار هستند! حالا همین نرمافزار کار خیلیها را راحت کرده، حضورها را کمرنگ کرده و همهچیز را مجازی و اینترنتی کرده. تنها مردم عادی نیستند که هوادار این نرمافزار پیامرسان شدهاند. پای برخی پزشکان هم به استفاده از این نرمافزار باز شده، نه برای حال و احوال و ردوبدل کردن عکسهای شخصی و خانوادگی که برای ویزیت و حتی درمان بیماران.
ماجرا از آنجایی شروع شد که برخی پزشکان به هزار و یک دلیل در بیمارستانها حاضر نمیشدند و این نبودشان را تلفنی جبران میکردند، جواب آزمایشها، نوار قلبها و هر چیزی را که کاغذی بود فکس شده میدیدند. پرستار و رزیدنت اینها را برای پزشکان میفرستادند و آنها هم از راه دور تشخیص میدادند و نسخه مینوشتند.
حالا ولی با روی کار آمدن تکنولوژیهای جدید، فکس جای خودش را به نرمافزارهای پیامرسان اینترنتی داده و کار را حتی از قبل هم سادهتر کرده.
پرستار یکی از بیمارستانها، از تجربه شخصیاش در اینباره میگوید. او که در بخش آیسییو یکی از بیمارستانهای آموزشی تهران مشغول به کار است، توضیح میدهد: «همین چند روز پیش بود که بهخاطر نبود پزشک در بیمارستان، مجبور شدیم، از نوار قلب بیمار عکس بگیریم و با وایبر برای پزشک معالج بفرستیم.»
او میگوید: «فقط نوار قلب نیست، جواب سیتیاسکن و ... را هم با همین سیستم برای پزشک میفرستند تا او از روی عکس تشخص درمان دهد.»
پرستار یکی دیگر از بیمارستانها هم با تأیید این موضوع میگوید: «اخیرا برخی پزشکانی که بر بالین بیمار نیستند از پرسنل حاضر در شیفت میخواهند تا گرافیها و جواب آزمایشها را با وایبر برایشان بفرستند.» این پرستار تأکید میکند که این کار پزشکان باعث میشود تا خطا در تشخیص بیماری بالا برود و در نهایت خطای پزشکی افزایش پیدا کند.
همینطور هم هست، تجویز تلفنی درصد خطا را بالا میبرد. تشخیصها را نادرست میکند و در نهایت دود همه این کارها، به چشم بیماران از همهجا بیخبر میرود.
محمد شریفیمقدم، دبیرکل خانه پرستار است، او میگوید که این اتفاق بیش از همه ممکن است در بیمارستانهای خصوصی اتفاق بیفتد. چرا که در بیمارستانهای آموزشی، اگر پزشک هم نباشد، رزیدنتها هستند، آنها میتوانند تشخیص دهند و در صورت بروز مشکل با استادشان تماس میگیرند و تلفنی راهنمایی میگیرند. اما در بیمارستانهای خصوصی، معمولا وقتی پزشکان نیستند، پرستاران این کار را برای پزشکان انجام میدهند.
او در توضیح بیشتر میگوید: «کم نیستند پزشکانی که با این روش برای بیماران نسخه تجویز میکنند، در حالی که با این روش نمیتوان درمان را شروع کرد چرا که علاوه بر نتایج آزمایش یا عکس سونوگرافی یا سیتیاسکن، باید علایم بالینی بیمار هم در نظر گرفته شود، نمیتوان تنها با یک عکس، تشخص بیماری داد.»
او همه اینها را بهدلیل حضور نیافتن پزشکان در بیمارستانها میداند.
از دیگر سو، سوپروایزر بیمارستان بوعلی میگوید: که این اتفاقات در بیمارستانها دور از ذهن نیست. او در توضیح این موضوع میگوید: «برخی بیمارستانها، پزشک آنکال مقیم دارند، برای تشخیص مشکل بیمار، چارهای جز فرستادن نتیجه گرافیها با وایبر یا پرسوجوی تلفنی وجود ندارد، در حالی که هیچ بیماری را نباید غیرحضوی ویزیت کرد.»
حمید چراغی به ماجرای دیگری اشاره میکند: «برخی پزشکان هم هستند که با وجود مقیم بودن در بیمارستان، وقتی سوپروایزر یا پرستار آنها را از پاویون صدا میکند، عصبانی میشوند که چرا من را صدا کردید و ...، به هر حال پزشکی که صبح تا شب جراحی داشته، شب هم شیفت بیمارستان است، نمیتواند تا صبح بیدار بماند، این توجیه کار نیست اما باید فکری برای این مشکل شود.»
به گفته چراغی ویزیت غیرحضوری، منجر به درمان اشتباه میشود. «انتقال اطلاعات بیمار به این شکل، احتمال خطا و تشخیص نادرست را افزایش میدهد. نباید میان بیمار و پزشک معالج فاصلهای وجود داشته باشد.»
سوپر وایزر بیمارستان بوعلی معتقد است که این اتفاقها تنها محدود به بیمارستانهای خصوصی نیست، در بیمارستان دولتی هم اتفاق میافتد: «بارها در مقابل من این اتفاق افتاده، چرا که برخی رزیدنتها بهویژه سال اولیها، نمیتوانند آنطور که باید و شاید در بعضی بیماریها، تشخیص درست دهند، به همین خاطر به این روشها متوسل میشوند.»
درمان وایبری مورد انتقاد وزارت بهداشت هم است. محمدحسین میردهقان، مدیرکل نظارت و اعتبار بخشی امور درمان وزارت بهداشت میگوید: «اگر پزشکی به صورت غیرحضوری تلفنی، وایبری یا فکسی و ... تشخیص پزشکی دهد، علاوه بر اینکه مرتکب تخلف شده، اقدام غیراخلاقی هم انجام داده است.»
او تأکید میکند که از این مسائل در بیمارستانها خیلی کم اتفاق میافتد. چرا که ویزیت بیمار بدون حضور پزشک معنا ندارد. «این اقدام جزو اصول اخلاق پزشکی نیست و جامعه پزشکی هم به شدت با آن برخورد میکند.»
طرح تحول نظام سلامت که اجرا شد، قرار بر این شد تا بیمارستانها یک پزشک مقیم داشته باشند، پزشکی که شب تا صبح را در بیمارستان حاضر باشد و پاسخگوی بیماران و مراجعهکنندگان شود اما در تمام بیمارستانها این کار آنطور که وزارت بهداشت گفته بود، عملی نشد. برخی پزشکان یا در شیفت شبانهشان حاضر نمیشوند یا اگر هم میماندند، شب را در پاویون بیمارستانها میگذرانند.
مدیرکل نظارت و اعتبار بخشی امور درمان وزارت بهداشت، در توضیح این موضوع میگوید: «تمام بیمارستانها پزشک مقیم دارند، البته پزشک مقیم در برخی بیمارستانها هنوز کامل نشده و باید به تدریج عملی شود. به هر حال وزارت بهداشت برای حضور این پزشکان، بستههای نظارتی دارد، حتی پرداختهای آخر ماه هم براساس حضور این پزشکان و امتیازهایی که رئیس بیمارستان به این پزشکان میدهد، صورت میگیرد، در همین زمینه هم شیوهنامههای انضباطی نوشته شده، به همین خاطر پزشک نمیتواند در پاویون بنشیند و برای ویزیت به بخشها نرود، اگر موردی اینگونه اتفاق بیفتد، تخلف است و باید برخورد شود.»
با همه اینها میردهقان تأکید میکند: «ممکن است در برخی بیمارستانها، اصول اخلاقی رعایت نشود، مسئولیت این موضوع هم به عهده وزارت بهداشت است که باید نظارتها را تشدید کند.»
او درباره ویزیت بیماران از سوی رزیدنتها در بیمارستانهای آموزشی هم توضیحاتی میدهد. «انترنها در بیمارستان حق طبابت ندارند، اما رزیدنتها به هر حال پزشک هستند و در حال گذراندن دوره تخصص. آنها میتوانند وارد پروسه درمان شوند، بنابراین مشکلی برای ویزیت بیماران وجود ندارد.»
نبود برخی متخصصان در بیمارستان موضوع دیگری است که برای بیماران و پرستاران مشکل ایجاد کرده، بیش از همه این بیماران هستند که ساعتهای طولانی باید منتظر حضور پزشک باشند، پرستاران هم در پروسه تلاش برای حضور پزشک بر بالین بیمار، درگیر مسائل زیادی میشوند.
این مسئول در وزارت بهداشت اما میگوید: «در تمام دنیا سیستم آنکالی برای پزشکان تعریف شده، براساس این سیستم، در برخی رشتههای غیراورژانس که تعداد پزشکان آن هم کم هستند، معمولا پزشکان به صورت آنکال هستند، برای نمونه در رشته روماتولوژی یا فوق تخصص زانو و ... نیازی به حضور پزشک در بیمارستان آنهم به صورت مقیم نیست. تنها کافی است که این پزشکان در دسترس باشند.»
او تأکید میکند: «اتفاقی که با طرح تحول نظام سلامت در مقیم بودن پزشکان افتاده، روند بسیار قابل توجهی از بعد از انقلاب است.» (زهرا جعفرزاده/شهروند)
یکشنبه 26 بهمن 1393 10:16
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: جام جم آنلاین]
[مشاهده در: www.jamejamonline.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 27]
صفحات پیشنهادی
پزشکانی که با وایبر ویزیت می کنند
پزشکانی که با وایبر ویزیت می کنند جامعه > سلامت - روزنامه شهروند نوشت پای برخی پزشکان به استفاده از این نرمافزار باز شده نه برای حال و احوال و ردوبدل کردن عکسهای شخصی و خانوادگی که برای ویزیت و حتی درمان بیماران ماجرا از آنجایی شروع شد که برخی پزشکان برئیس اسبق کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در گفتوگو با فارس: برخی مدیران به اهمیت بهداشت روان اعتقاد ندارند/سلام
رئیس اسبق کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در گفتوگو با فارس برخی مدیران به اهمیت بهداشت روان اعتقاد ندارند سلامت روان مغفول مانده استرئیس اسبق کمیسیون بهداشت و درمان مجلس گفت برخی مدیران به بهداشت روان اعتقاد ندارند و از تأثیر مشکلات روانشناختی بر سلامت مردم مطلع نیستند به همین د144 هزار نفر مراجعين مراکز درماني لرستان توسط پزشکان متخصص ويزيت شدند
۲۰ بهمن ۱۳۹۳ ۲۰ ۵ب ظ مديريت درمان تامين اجتماعي لرستان 144 هزار نفر مراجعين مراکز درماني لرستان توسط پزشکان متخصص ويزيت شدند مديريت درمان تامين اجتماعي لرستان گفت بيش از يک ميليون و 100 هزار نفر توسط پزشکان عمومي و 144 هزار نفر توسط پزشکان متخصص و 45 هزار توسط دانپزشکان ويزيتویزیتهای وایبری پزشکان در بیمارستانها
ویزیتهای وایبری پزشکان در بیمارستانها کمتر کسی است که اسمی از وایبر نشنیده باشد نرمافزاری که روزی هزار بار با آن عکس و فیلم و متن فرستاده میشود یا تلفنی صحبت میشود در همین نرمافزار است که انواع و اقسام پیام تبریک و تسلیت و شایعه دستبهدست میچرخد آنقدر برای مردم کگزارشی از ویزیتهای وایبری پزشکان در بیمارستانها
گزارشی از ویزیتهای وایبری پزشکان در بیمارستانها کمتر کسی است که اسمی از وایبر نشنیده باشد نرمافزاری که روزی هزار بار با آن عکس و فیلم و متن فرستاده میشود یا تلفنی صحبت میشود در همین نرمافزار است که انواع و اقسام پیام تبریک و تسلیت و شایعه دستبهدست میچرخد آنقدر بابداع درمانهای جدید برای دیابت توسط هورمون جدید
پژوهشکده دانشکده پزشکی دانشگاه استانفورد هورمون جدیدی را درمگس پیدا کرده اند که فعالیت هورمون انسولین را کنترل میکند این کشف به ابداع معالجات جدید برای پیشگیری با دیابت کمک می کند دانشمندان برای اولین بار نشان دادند هورمونی بنام limostatinکه درمگس سرکه وجود دارد پس از یک دوردر مطب برخی پزشکان اورولوژیست چه میگذرد؟
جام جم سرا گزارش میدهد در مطب برخی پزشکان اورولوژیست چه میگذرد جام جم سرا امروزه نارضایتی جنسی یا سردمزاجی دوری همسران از یکدیگر و یا حتی گاه جدایی همسران را به همراه دارد چنانکه بر اساس آمارهای رسمی ۵۰ درصد طلاقها به دلیل نارضاینی جنسی بوده است این شراط در حالی است کهدرمانهای وایبری پزشکان بیرون از بیمارستان |اخبار ایران و جهان
درمانهای وایبری پزشکان بیرون از بیمارستان پرستاری که در بخش آیسییو یکی از بیمارستانهای آموزشی تهران مشغول به کار است توضیح میدهد همین چند روز پیش بود که بهخاطر نبود پزشک در بیمارستان مجبور شدیم از نوار قلب بیمار عکس بگیریم و با وایبر برای پزشک معالج بفرستیم کد خبردر مطب برخی از پزشکان متخصص زنان چه میگذرد؟
گزارش جامجمسرا از شیوع آرام و زیرپوستی انواعی از جراحی زیبایی در مطب برخی از پزشکان متخصص زنان چه میگذرد جام جم سرا اگر تصور میکنید همه پزشکان متخصص زنان و زایمان به درمان نازایی و یا بیماریهایی چون برداشتن غدد سرطانی و مانند اینها مشغولند باید بگوییم سخت در اشتباهید چونگام نوین محققان دانشگاهی برای درمانهای جدید بیماری نقص ژنتیکی «ویلسون»
دوشنبه ۲۰ بهمن ۱۳۹۳ - ۰۹ ۳۳ محققان دانشگاه علوم پزشکی تهران و دانشگاه آزاد اسلامی در راستای دستیابی به درمان بیماری ویلسون در یک طرح تحقیقاتی با استفاده از یک نانوحامل پلیمری زیست سازگار موفق به تولید نانوساختار جدیدی شدهاند که قابلیت درمانی بالایی در مدل کشت سلولی دارد و نفوذ ب- پزشکان کردستانی دو هزار و 100 بیمار آواره عراقی را ویزیت کردند
پزشکان کردستانی دو هزار و 100 بیمار آواره عراقی را ویزیت کردند سنندج- ایرنا - رییس دانشگاه علوم پزشکی کردستان با اشاره به چهارمین اعزام تیم برون مرزی تخصصی پزشکی دانشگاه علوم پزشکی کردستان به شمال عراق گفت در این برنامه بیش از دو هزار و 100 نفر از بیماران اردوگاه و درمانگاه هایآموزش تغییر شکلکهای جدید وایبر
آموزش تغییر شکلکهای جدید وایبر نکتهی مهم برای کاربران گوشی آیفون با توجه به این موضوع که گوشیهای جیلبریک نشدهی آیفون فاقد فایلمنیجر هستند انجام این تغییرات ممکن نخواهد بود گروه خواندنی های نامه نیوز - بعد از بروزرسانی اپلیکیشن وایبر به جدیدترین نسخه علاوه بر اضافه شدن شکلدرمانهای جدید برای نارساییهای هورمونی با الهام از سیستم ایمنی گاو
دوشنبه ۲۰ بهمن ۱۳۹۳ - ۰۸ ۵۷ دانشمندان موسسه پژوهشی اسکریپس TSRI در امریکا به منظور کمک به افراد مبتلا به نارساییهای هورمونی شیوه درمانی بالقوهای را بر اساس مولکولهای سیستم ایمنی گاو ارائه دادهاند به گزارش سرویس علمی ایسنا مطالعه جدید نشان میدهد هورمونها و آنتیبادیآموزش و توجیه پزشکان برای نحوه رسیدگی به پرونده های شکایت / یک دهم درصد اقدامات درمانی منجر به شکایت می شود
رییس سازمان پزشکی قانونی کشور اعلام کرد آموزش و توجیه پزشکان برای نحوه رسیدگی به پرونده های شکایت یک دهم درصد اقدامات درمانی منجر به شکایت می شود رییس سازمان پزشکی قانونی کشور گفت پیشگیری از وقوع خطا و قصور پزشکی بسیار سهل تر از رسیدگی به موارد قصور است به گزارش حوزه حقوقی قضهدف کانون تشویق کودکان به مطالعه با شیوههای جدید است - اخبار ایران و جهان |
رییس جشنواره کتاب کودک و نوجوان کانون هدف کانون تشویق کودکان به مطالعه با شیوههای جدید است شناسهٔ خبر 2490882 یکشنبه ۱۹ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۲ ۰۶ فرهنگ > کتاب هفدهمین جشنواره کتاب کودک و نوجوان و نمایشگاه تخصصی آن درحالی کار را آغاز کرد که مدیران کانون از خرید و توزیع کتابهای برگزدرمان دیابت با یک روش جدید
ادعای دانشمندان دانشگاه کورنل درمان دیابت با یک روش جدید دانشمندان دانشگاه کورنل مدعی شدهاند که یک قرص ساده پروبیوتیک که بدن را مجددا تنظیم میکند میتواند هر دو نوع دیابت را درمان کند به گزارش سرویس علمی جام نیوز به نقل از ایسنا این داروی جدید که حاوی باکتری زنده ازمدیر درمان تامین اجتماعی خراسان جنوبی: افزایش پرداختیها به پزشکان سبب برهم زدن معاملات بازار درمان شده است
مدیر درمان تامین اجتماعی خراسان جنوبی افزایش پرداختیها به پزشکان سبب برهم زدن معاملات بازار درمان شده استمدیر درمان تامین اجتماعی خراسان جنوبی گفت طرح تحول سلامت در کنار آثار مثبت اثرات منفی را ایجاد کرده که از جمله آن میتوان به افزایش پرداختیها به پزشکان متخصص اشاره کرد که-
پزشکی و سلامت
پربازدیدترینها