تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 29 بهمن 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):سلام را رواج ده تا خير و بركت خانه ‏ات زياد شود.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

اوزمپیک چیست

قیمت ورق سیاه

چاپ جزوه ارزان قیمت

کشتی تفریحی کیش

تور نوروز خارجی

خرید اسکرابر صنعتی

طراحی سایت فروشگاهی فروشگاه آنلاین راه‌اندازی کسب‌وکار آنلاین طراحی فروشگاه اینترنتی وب‌سایت

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

زومکشت

فرش آشپزخانه

خرید عسل

قرص بلک اسلیم پلاس

کاشت تخصصی ابرو در مشهد

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

مبل کلاسیک

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

کفش ایمنی و کار

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1860308267




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

آخرین آرزوی بازیگر معروف جوان


واضح آرشیو وب فارسی:جوان آنلاین: آخرین آرزوی بازیگر معروف جوان
بابک حمیدیان آرزو دارد که چرخه اقتصادی سینما، دست کم مثل چرخه اقتصادی فندک‌های ۲ هزار تومانی بشود.
ایسنا: این بازیگر سینما و تئاتر در جشنواره فیلم فجر امسال با ۵ فیلم حاضر بود، اما در برخی از آن‌ها فقط چند دقیقه به ایفای نقش پرداخت.

در یکی از آخرین روزهای جشنواره فیلم فجر به بهانه بازی حمیدیان در این فیلم‌ها، گپ و گفت کوتاهی با این بازیگر داشتیم.

بابک حمیدیان در این گفتگوی کوتاه و دوستانه هم از حضورش در نقش‌های کوتاه و کم شدن هیجانش در این دوره از جشنواره گفت هم از برخی بی‌احترامی‌ها نسبت به سینما ابراز تاسف کرد.

گپ ایسنا درباره حضور حمیدیان در نقش‌های کوتاه آغاز شد و او توضیح داد: حضور من در نقش‌های کوتاه، براساس یک تصمیم قبلی نبود، بلکه همه‌چیز اتفاقی بود. جریان کاری‌ام امسال با فیلم «استراحت مطلق» کار رضا کاهانی کلید خورد که فیلم خیلی سختی بود و احتمالا هم فیلم خوبی شده باشد و بعد از آن هم در «شکاف» کار کیارش اسدی‌پور نقش اصلی داشتم، اما بعد به طور اتفاقی در سه فیلم دیگر بازی کردم و همه این‌ها کنار هم چیده شد. همین که تنوع این نقش‌ها بین دوستان مطبوعاتی‌ام مطرح شده، یک دنیا برایم ارزش دارد.

او که سال گذشته هم جزو بازیگران پرکار جشنواره فجر بود، اضافه کرد: امسال خیلی هیجان‌زده نبودم، پارسال هیجان بیشتری داشتم. شاید امسال کمی بزرگ‌تر و عمیق‌تر شده‌ام. به هر حال نمی‌دانم شاید هم سال بعد دوباره هیجان‌زده شوم.

بابک حمیدیان در ارزیابی‌اش از جشنواره فیلم فجر امسال گفت: جشنواره در کنار واژه دیگری به نام امید تعریف می‌شود که امسال کمی ندیده گرفته شده بود،‌ اما همین که در این جشنواره شاهد فیلم‌هایی از هم نسلان خود بودیم، اتفاق ارزشمندی است. بچه‌های نسل ما که در فاصله سنی ۲۵ تا ۴۰ سال هستیم، هم صدا و هم ایده حضور داشتیم. فیلم‌های خوبی ساختیم و فیلم‌های خوبی بازی کردیم. فکر می‌کنم همین که ما جوان‌ها کار می‌کنیم، حس خوبی است و احتمالا بزرگ‌تر‌های ما در سینما هم از بودن‌مان حس خوشایندی داشته باشند.

بازیگر فیلم‌های «چ» و «ریسمان باز» البته در ادامه به موضوع غم‌انگیزی در برخورد با سینماگران اشاره کرد و توضیح داد: به هر حال سینماست؛ سینمایی که وقتی در دل اجتماع با مردم کار می‌کنیم، هزاران بی‌احترامی از سوی آن‌ها می‌بینیم. همچنان که پلیس هم هزاران بی‌احترامی به گروه‌های فیلمبرداری می‌کند و این بلایی بود که موقع فیلمبرداری «شکاف» برسرمان آمد. مجوزمان را گرفتند و پلیس تلاش می‌کرد مجوز ما را که طلقی روی آن کشیده بود، پاره کند تا اینکه ناچار شدم به او بگویم این مجوز این‌طور پاره نمی‌شود و باید آن را قیچی کنید! این مسائل، کار همه ما را بی‌ارزش می‌کند و به جز این‌ها مورد قضاوت هم قرار می‌گیریم.

حمیدیان با همه این‌ها معتقد است: به هر حال همه ما قائلیم که مردم باید چرخه سینما را بچرخانند. به جای اینکه مدام از این فندک‌های ۲ هزار تومانی بخرند! ناراحت کننده است که چرخه مالی همین فندک‌ها، ۱۰ برابر سینمای ایران است.

بازیگر فیلم‌های «مرگ ماهی»، «من دیه‌گو مارادونا هستم» و «روباه» در عین حال با تقدیر از تماشاگرانی که پیگیرانه به تماشای فیلم و تئاتر می‌آیند، ادامه داد: البته قشر اندکی هم هستند که به طور مستمر به سینما و تئاتر می‌آیند و باید آن‌ها را طلا گرفت به خصوص آن‌ها که به دیدن تئاتر می‌آیند، باید دستشان را بوسید و به آن‌ها گفت به ما لطف کنید و باز هم نمایش‌های ما را ببینید.

بابک حمیدیان همچنین در پاسخ به اینکه از فیلم‌هایش راضی است؟ به ایسنا گفت: امسال خیلی فیلم ندیدم و خیلی قضاوتی ندارم که آدم‌ها در جشنواره حال خوشی داشتند یا نه. رفتار شما دوستان مطبوعاتی‌ام با فیلم‌های من خوب بود، همین برایم کافی است.




تاریخ انتشار: ۲۵ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۱:۴۸





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: جوان آنلاین]
[مشاهده در: www.javanonline.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 112]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


فرهنگ و هنر

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن