تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 9 تیر 1403    احادیث و روایات:  امام سجاد (ع):مؤمن، خاموشى اختيار مى‏كند تا سالم بماند و سخن مى‏گويد تا سودى ببرد.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

کاشت پای مصنوعی

میز جلو مبلی

سود سوز آور

پراپ رابین سود

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

مبلمان اداری

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1802766255




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

- طلاق های عاطفی


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: زندگی هایی که فقط نام «مشترک» دارد طلاق های عاطفی روزنامه خراسان شمالی در شماره روز شنبه، بیست و پنجم بهمن ماه خود به یکی از آسیب های امروز جامعه، طلاق عاطفی، پرداخته و با نشستن پای نظر برخی از مردم و کارشناسان آنرا واکاوی کرده است.


در این نشریه استانی می خوانیم: چند سالی از زندگی مشترک شان می گذرد ولی همچنان احساس می کند که شناختی از همسرش ندارد. بارها به این امید که مشکلاتش برطرف شود، آن ها را برای اطرافیانش بازگو کرده اما به نتیجه ای نرسیده است. در هر جمعی که لب به سخن باز می کند، نسخه ای برای صمیمیت بیشتر با همسرش برایش پیچیده می شود ولی هیچ کدام از آن ها نتیجه نداده است و او همچنان با مشکلاتش دست و پنجه نرم می کند.

زندگی بی روح
یکی از شهروندان می گوید: هنوز نتوانسته ام بعد از گذشت 7 سال ارتباط عاطفی رضایت بخشی با همسرم برقرار کنم و هر بار که خواسته ام درباره مسئله ای با او مشورت کنم و نظر او را هم جویا شوم ناخودآگاه صحبت مان به جر و بحث تبدیل شده است و از کرده خود پشیمان شده ام.وی که تمایلی به ذکر نام خود در این گزارش ندارد، می گوید: همسرم خیلی به خانه مادرش می رود و همین امر باعث تغییر رفتار او و بحث های همیشگی بین ما شده است.

توجهی که هیچ وقت جلب نشد
خانم جوانی از بی توجهی همسرش نسبت به خود ابراز گلایه می کند و می گوید: ساعت کاری همسرم طوری است که تا نیمه های شب مشغول کار است و وقتی هم که به خانه می آید کوله باری از خستگی را بر دوش دارد و برای همین هیچ وقت به من توجهی ندارد و در زندگی مشترک ما خبری از مهر و عاطفه نیست.وی بیان احساسات و محبت را یک پل ارتباطی قوی در زندگی مشترک می داند و می افزاید: احساس می کنم پایه های زندگی مشترک مان سست شده است و هر روز رابطه بین من و همسرم کم رنگ تر از قبل می شود.

شمارش معکوس
یکی دیگر از شهروندان با بیان این که عشق و عاطفه در زندگی فقط منحصر به سال های اول است، می گوید: با گذشت روزها به جای این که روابط عاطفی مان پررنگ تر شود سیر معکوس به خود گرفته است و فاصله بین من و همسرم بیشتر شده است.«حبیبی» می گوید: سال های اول ازدواج مان رابطه عاطفی خوبی با همسرم داشتم ولی اکنون طی روز چند کلمه بیشتر با هم صحبت نمی کنیم و حسرت روزهای گذشته را می خورم.

3 سبک نادرست ارتباط
در همین حال، رئیس مرکز مشاوره دانشگاه دولتی بجنورد، ارتباط بین زن و شوهر را بیشتر از آن که منطقی بداند، عاطفی عنوان می کند و می گوید: بیشتر اوقاتی که زن و شوهر کنار هم هستند با بار هیجانی و عاطفی سپری می شود.«درودی» عنوان می کند: سبک برقراری ارتباط باعث ایجاد رضایت و یا نارضایتی از زندگی مشترک می شود. وی با اشاره به این که در زندگی های مشترک 3 سبک نادرست ارتباطی وجود دارد، اظهار می دارد: سبک ارتباطی شکایت و اجتناب یکی از انواع ارتباطات اشتباه است که متأسفانه در زندگی های روزمره بسیار مورد استفاده قرار می گیرد که در این سبک، یکی از زوجین، شکایتی را از همسر خود مطرح می کند و طرف مقابل به جای این که حول مسئله مورد شکایت قرار گرفته تفکر بیشتری داشته باشد روی مسائل حاشیه ای متمرکز می شود و این مشکل هیجانی، پایدار باقی می ماند و به مرور زمان، زخم آن عمیق تر از قبل می شود.وی اظهارمی دارد: سبک ارتباطی منطقی هیجانی یکی دیگر از سبک های ارتباطی است که یکی از زوجین که بیشتر اوقات هم خانم ها هستند، به ابراز هیجان تمایل دارند و طرف مقابل هم به منطقی جلوه دادن ارتباط گرایش دارد و سعی می کند به گله های هیجانی همسر خود به شکل منطقی پاسخ دهد، در حالی که همسر وی توقع دارد که با او همدلی شود هر چند که شاید وضعیت هم چندان منطقی به نظر نرسد که این اختلاف تفکر باعث بروز بحث و جدل می شود. وی به توضیح سبک نادرست ارتباطی دیگری به نام سبک رابطه و کار اشاره می کند و می گوید: این روش هم یکی از ارتباطات اشتباه است که طی آن، ذهن مرد بیشتر درگیر مسائل کاری است ولی زن توجه زیادی به ارتباط با شوهرش دارد و چون این 2 رویه در تعارض با هم هستند از احساس رضایت روز به روز کاسته می شود. وی با تأکید بر این که در هر 3 نوع سبک ضعف در مهارت های ارتباطی موجب می شود که زن و شوهر نتوانند با هم ارتباط مناسبی داشته باشند و به مرور در ارتباطات کلامی این ضعف پررنگ تر می شود، عنوان می کند: به قدری که کلام و بیان می تواند در ابراز هیجانات موثر باشد هیچ جایگزینی نمی توان برای آن انتخاب کرد، هرچند که رفتارهای غیرکلامی بین زن و شوهر هم گویای هیجان و ارتباط بین زوجین است اما کلام قدرت منحصر به فردی دارد.

زبان ارتباطی زن و مرد
رئیس مرکز مشاوره دانشگاه دولتی بجنورد با تاکید بر این که زبان ارتباط هم مسئله دیگری است که نباید از آن غافل شد، اظهار می دارد: 6 نوع زبان ارتباطی تعریف شده که 2 نوع آن شایع تر است، که در این بین، زبان غالب ارتباطات برای مردان، قدردانی است یعنی اگر خانم ها یاد بگیرند که با شوهران خود با زبان قدردانی گفت و گو کنند، تفاهم بین آن ها بیشتر می شود.وی ادامه می دهد: زبان غالب ارتباطی خانم ها هم توجه است، یعنی توقع خانم ها در ارتباط با همسران شان این است که به آن ها توجه شود ولی متاسفانه بیشتر مردان فکر می کنند زبان ارتباطی خانم ها مسائل مادی است در حالی که این تصور اشتباه است. وی با تاکید بر این که زوجین در مقابل انتقاد نباید موضع بگیرند و پذیرش گلایه ها شاه کلید درک زبان ارتباطی زوجین است، می گوید: اگر زوجین موفق شوند به جای موضع گیری در برابر گلایه ها، آن ها را تحلیل کنند و گلایه های همدیگر را مورد موشکافی قرار دهند، ناخودآگاه زبان ارتباطی طرف مقابل شان را کشف می کنند.

زیر چتر گفت و گو
داشتن گفت و گوی درست در زندگی زوجین یک نیاز است و برای جلوگیری از سرد شدن عشق اولیه و داشتن زندگی زیر یک چتر باید کاری کنیم که دیگران دروازه قلب خود را به روی ما باز کنند و باید چند قدم مهم مهارت های زندگی را بیاموزیم. این جملات را یک کارشناس مذهبی می گوید و می افزاید: اولین نکته که یکی از توصیه های قرآن هم هست این است که زوجین باید به گفته های طرف مقابل با دقت گوش بدهند و بعد طرف مقابل را تشویق کنند که باز هم برای شان صحبت کند. حجت الاسلام «دانشمند» با اشاره به مقدمات برقراری ارتباط پایدار، عنوان می کند: علاوه بر ظاهر آراسته و مرتب برای برقراری ارتباط کلامی، داشتن تماس چشمی مناسب هم لازم است، ضمن این که زوجین باید قدرت «نه» گفتن را بیاموزند و هیچ وقت از بیان احساسات شان نترسند. ک/1
5132



25/11/1393





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 15]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن