تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 10 تیر 1403    احادیث و روایات:  حضرت زهرا (س):خدای تعالی ایمان را برای پاکیزگی از شرک قرار داد ، و نماز را برای دوری از تکبر ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

کاشت پای مصنوعی

میز جلو مبلی

پراپ رابین سود

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید سی پی ارزان

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1802883317




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

ایران سهم 70 درصدی خدمات فنی ـ مهندسی عراق را دارد


واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران: رييس انجمن صادرکنندگان خدمات فنی ـ مهندسی:
ایران سهم 70 درصدی خدمات فنی ـ مهندسی عراق را دارد
رييس هيات مديره شرکت کیسون گفت: در حال حاضر بیش از 70 درصد از خدمات فنی ـ مهندسی ایران به کشور عراق ارائه می‌شود؛ بنابراین، باید برای حفظ بازار این کشور دید بلندمدت داشته باشیم و از حالا اعتمادسازی کنیم.


به گزارش گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران به نقل از سازمان توسعه تجارت،محمدرضا انصاری درباره شرایط بازار عراق اظهار کرد: شرايط امروز عراق محمل بسیار خوبی برای همکاری مناسب بدنه مهندسي ايران با مردم آن كشور است؛ عراق نیاز به بازسازی و ساخت دارد و خواهان استفاده از ظرفيت‌هاي مهندسی ایران است.
 
وی ادامه داد:ظرفيت بالقوه صادرات خدمات فني ـ مهندسي كشور سالانه حدود 25 ميليارد دلار است كه از آن طرف پتانسيل جذب و بكارگيري حدود 40 درصد اين ظرفيت وجود دارد كه اگر بخوبي ساماندهي شود اين مهم قابل تحقق مي‌باشد.
 
انصاری با تاکید بر استعدادهای صدور خدمات فنی ـ مهندسی ایران به عراق تاکید کرد: عراق نیاز به بازسازی دارد؛ همه بسترهای توفیق کار ایرانیان در این کشور مهیاست؛ این روند با یک رشد نسبتا مطلوب در حال طی شدن است.
 
وی با بیان اینکه در عراق موانعی برای توسعه سریع همکاری‌ها وجود دارد که از جمله آنها گرفتاری‌های ناشی از حضور داعش، ناامنی و هزینه‌های سنگین مبارزه با ناامنی است، خاطر نشان کرد:جريان تحول اداري و شكل‌گيري مديريت يكپارچه سازندگي و همچنین شكل‌گيري مديريت جريان سرمايه‌گذاري داخلي و خارجي و قوانين مربوطه از سوي دولت عراق در حال شکل‌گیری و توسعه است که شرکت‌های ایرانی هم می‌توانند در این زمینه به عراقی‌ها کمک کنند.
 
انصاری با تاکید بر اینکه شرکت‌های ايراني زیادی در عراق مشغول به كار هستند و در حال حاضر بیش از 70 درصد خدمات فنی ـ مهندسی ایران در عراق ارائه می‌شود، اضافه کرد: روابط بسیار دوستانه‌ای میان دو کشور برقرار است و ظرفیت‌های زیادی وجود دارد؛ سفرهایی که از ایران به عراق صورت می‌گیرد، کمک می‌کند که بستر مناسبی برای صدور خدمات مهندسي ايران در زمینه بازسازی عراق فراهم شود.
 
وی با بیان اینکه خدمات مورد نیاز عراق امور زیربنایی مانند راه، پل، آب، برق، گاز، تا خط لوله، پالایشگاه، فرودگاه و نيروگاه را شامل می‌شود، افزود: عراق به این طیف وسیع از خدمات نیازمند است اما وضع حاضر با همکاری کامل و بازسازی همه جانبه فاصله زیادی دارد؛ این مسیر با افت و خیز در حال طی شدن است و ارتباطاتی که میان دولت ایران و عراق وجود دارد و برگزاری نشست‌های مشترک از جمله حضور دكتر جهانگیری و مهندس نعمت‌زاده ظرف چند روز آینده در این کشور باعث تسهیل و بسترسازی ارائه خدمات بیشتر از سوی مهندسان ایرانی در عراق خواهد شد.
 
رييس هيات‌مديره کیسون که شرکتش در سال 93 به عنوان صادرکننده ممتاز انتخاب شده است، مسائلی از جمله بی‌پولی و ساختار اداري عراق را از موانع توسعه این کشور دانست و گفت: عراق در گذشته به شیوه دیگری اداره می‌شد، امروز روش‌های مدیریت این کشور در حال تغيير است و نیاز به بهبود اساسی دارد و باید در وهله نخست از نظر اداری و مدیریتی سازماندهی شود.
 
وی در ادامه افزود: امروز به دلیل یورش داعش به عراق، این کشور در برخی نقاط ناامن شده بنابراین روند ساماندهی ساختار اداری با اشکالاتی روبه‌رو شده است که امیدواریم برطرف شود؛ قطعا کمک ایران در این زمینه بسیار موثر خواهد بود.
 
انصاری با بیان اینکه کیسون پنج پروژه در دست احداث در عراق دارد، تاکید کرد: حضور کیسون در این کشور نسبتاً وسیع است. ما ظرفیت مشارکت در پروژه‌های بیشتری را داریم و می‌توانیم شرکت‌های ایرانی که عملکرد خوبی دارند را به عراق ببریم. اکنون صحبت چند ده میلیارد دلار کار است که می‌تواند محملي برای توسعه همكاري‌ها باشد.
 
این کارشناس اقتصادی با بیان اینکه بازار عراق ظرفیت فوق‌العاده‌ای برای صادرات کالاهای ایرانی فراهم کرده است، تصریح کرد: امروز کالاهای ایرانی نسبتا موفق در بازار عراق به فروش می‌رسند؛ برای رشد صادرات بهتر است که تولیدکنندگان و صادرکنندگان با دید بلندمدت به بازار عراق نگاه کنند.
 
انصاری مهم‌ترین سرمایه صادرکنندگان را جلب اعتماد مصرف‌کنندگان دانست و گفت: در حوزه آسیای میانه به دلیل وقوع برخی خطاها به این اعتماد لطمه زده شد؛ بازار عراق پتانسیل صادرات چند ده میلیاردی را دارد؛ تولیدکنندگان و صادرکنندگان باید اعتماد مردم را با ارائه محصولات باکیفیت با قیمت مناسب به دست بیاورند تا حضورشان را در سال‌های آینده در بازار این کشور بیمه کنند و باید مراقب باشيم که از سرمايه اعتماد مردم عراق پاسداري كنيم.
 
وی در پاسخ به این پرسش که آیا ناامنی در عراق مانعی برای فعالیت تجار ایرانی شده است، یادآور شد: ناامنی در عراق مانع زندگی مردم نیست، مردم با ناامنی‌ها کنار آمده‌اند. در برخی از مناطق این کشور نمی‌توان کار کرد، چون جنگ در آنجا جريان دارد و نمی‌توان فعالیتی داشت. بغداد در ظاهر امنیت ندارد اما مردم در این شهر زندگی می‌کنند. ما هم سه پروژه در بغداد داریم. در مناطقی که زیر نفوذ داعش است، نمی‌توان کار کرد، ولی از بغداد به سمت جنوب عراق فعالیت‌ها در حال انجام است.
 
انصاري شرط اعتمادسازی را درستکاری، قیمت مناسب و ارائه محصول با کیفیت مطلوب عنوان کرد و یادآور شد:بازار عراق برای صادرات خدمات فنی ـ مهندسی به تدریج در حال شکل‌گیری است. باید متوجه این روند تدریجی باشیم و با دید بلندمدت نگاه کنیم و اعتماد مردم عراق را برای آینده جلب کنیم. وقتی عراق به امنیت نسبی برسد و پول نفت‌اش را صرف سازندگی کند، کشورهای دیگر هم تمایل دارند در اين بازار حضور داشته باشند. باید برای آن روزها اعتمادسازی کنیم؛ چرا که ممکن است در مقابل رقبایی که امکانات بیشتری نسبت به ما دارند، عرصه برای شركت‌هاي ایرانی تنگ شود؛ به نظر من شرط اعتمادسازی، درستکاری، قیمت مناسب وارائه محصول با کیفیت مطلوب است.

انتهای پیام/



اخبار مرتبط

صادرات 44 میلیارد و واردات 46 میلیارد دلار شد/از سرگیری صادرات سوخت به افغانستان
یارانه‌ای در غالب سود تسهیلات به صنعت تزریق نشده است/واردات خودرو انحصاری نخواهد بود
"تعامل" کلید "اتاق" است/ با دیپلماسی تجاری تهدیدهای بالقوه را کنترل می کنیم/ "اتاق خصوصی" اقتصاد را احیا می‌کند + فیلم
تولید فولاد خام در فولاد مباركه اصفهان از شش میلیون تن عبور کرد
گردش 300 تن طلا در کشور




کد خبر: ۵۱۲۸۳۷۸





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران]
[مشاهده در: www.yjc.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 53]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن