واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: نام آوری که با نام و نشان غریب بود اصفهان- ایرنا- ندای غمگینانه مرثیه انتظاررا تنها در تپش های قلب این مادر می توان شنید ، غمی تن فرسا در چشمانی کم فروغ به راهی بی انتها که شاید خبری از فرزند به میدان جنگ رفته برسد.
باید تنها مادرباشی تا معنای انتظاررا برای بازگشت فرزند به جنگ رفته بدانی ، انتظاری که نه یک روز ، نه یک ماه و نه یک سال ، بلکه 26 سال طول کشید.
ولی آن روزهای بی پایان گویی امروز به فرجام رسید و به مادر گفتند پیکر بی جان فرزند که سال ها در میدان جنگ به امانت مانده بود در غربتی دیگر ، شهری دور و در مزاری بی نام و نشان در خاک خفته است.
شهید علی امینی که سال 1367 عازم جبهه های حق علیه باطل شده بود،سال 1384بعنوان شهید گمنام در دانشگاه آزاد اسلامی اراک به خاک سپرده شد.
علی سال 1367 از شهرستان خوراسگان استان اصفهان به جبهه های حق علیه باطل اعزام شد، تنها 16 بهار از زندگی اش را تجربه کرده بود که به دست دشمن بعثی به شهادت رسید و پیکرکوچکش در گرد و غبار میدان نبرد ازدیده ها پنهان شد.
پیکر شهید علی امینی عضو لشگر 14 امام حسین (ع) در تاریخ پنجم آبان ماه 84 در منطقه عملیاتی فاو کشف شد وبعد از9سال آرمیدن در جوار مزار شهدای گمنام شهرک دانشگاهی دانشگاه آزاد اراک ، امروز مادرش با چشمهای بارانی در میان فریادهای الله اکبر ویاحسین مردم شهید پرور اراک بربالین پیکر شهیدش که به تازگی از گمنامی خارج و هویت او معلوم شده نشست.
قلب مادرشهید " علی امینی" امروز صفای دیگر به خود گرفت ودل شیدای او در کنار فرزندش آرام .
سالها بود خانواده شهید امینی منتظر بودند تا عزیزشان از سفر بازگردد وروز چهارشنبه 15 بهمن ماه به خانواده این شهید خبر پایان یک انتظار رسید و امروز مراسم استقبال ازخانواده شهید علی امینی توسط دانشجویان، استادان وخانواده های شاهد و ایثارگر اراک و سایر اقشار حضور همراه بود.
علی امینی شهید گمنامی بود که اکنون نام آوری از خطه اصفهان شده است.
پدر و مادر شهید "علی امینی " پس از 26 سال دوری از فرزند شهیدشان با حضور در میعادگاه شهدای دانشگاه آزاد اراک و ذکر فاتحه، سجده شکر به جا آوردند.
مادر شهید امینی با حضور در جایگاه ویژه خطاب به حاضران در این مراسم گفت: خدا را شاکرم که فرزندم در راه نیل به اهداف نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران پای در میدان نبرد نهاده است.
این مادر شهید با یادآوری برخی از ویژگی های شخصیتی فرزند شهیدش گفت: دفاع از میهن و لبیک به فرمان حضرت امام خمینی (ره) سرلوحه کار فرزندم بود.
او ادامه داد: دفاع از حریم ولایت و رهبری از جمله تاکیدات شهید امینی بود که امروز ملت بزرگ ایران باید این راه مقدس را ادامه دهند.
رییس دانشگاه آزاد اسلامی واحد اراک نیز گفت: زبان از بیان عشق ورزی خالصانه شهدا و ایثارگران ناتوان است و امروز میهن اسلامی به برکت مجاهدت شهدا و ایثارگران انقلاب اسلامی در بلندای قله افتخار و سعادت ایستاده است.
دکتر علیرضا نظام آبادی بیان کرد: همه ما در قبال شهدا مسوولیم و وظیفه داریم تا با تلاش و مجادهت در مسیر ولایت فقیه و آرمانهای امام راحل میراث دار واقعی راه شهدا و ایثارگران انقلاب اسلامی باشیم .
فرمانده سپاه روح الله استان مرکزی نیز گفت: امروز حضور تک تک میهمانان و عاشقان نظام اسلامی به خانواده شهید علی امینی قوت قلبی داد.
سردار مهدی صدیقی افزود: همه ما با ایثار در مسیر آرمانهای انقلاب اسلامی باید به گونه ای تلاش کنیم تا شرمنده شهدا و ایثارگران نباشیم .
وی افزود: نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران به برکت خون پاک شهدا و مجاهدت ایثارگران، بعد از گذشت سی و شش سال هنوز فاتح قله های موفقیت و سعادت است.
شهید "علی امینی " از جمله شهدای گمنامی بود که در سال 84 به همراه دو شهید دیگر در شهرک دانشگاهی دانشگاه آزاد اراک به خاک سپرده شد وامسال با انجام برخی آزمایشهای تخصصی هویت او شناسایی شد.
رجایی یکی از همراهان این خانواده شهید نیزگفت: دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی اراک با نوشتن توماری خواستار ماندن پیکر این شهید دراین دانشگاه شدند.
روابط عمومی اداره کل بنیاد شهید وامور ایثارگران استان اصفهان نیز اعلام کرد که خانواده شهید امینی هنوز برنامه ای برای انتقال پیکرفرزندشان به اصفهان ندارند .
گ/7141/ 6022
20/11/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 17]