تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 4 آذر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):خير دنيا و آخرت با دانش است و شرّ دنيا و آخرت با نادانى. 
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1833163364




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

انواع نوسانات استرس و تاثیرات کم و زیاد آن بر بدن


واضح آرشیو وب فارسی:دکتر سلام:
abc32672017f42cd881f255c05677949
اضطراب می تواند بر روی تمام اعضای بدن تاثیر بگذارد اضطراب کم و اضطراب زیاد هرکدام اثرات نامطلوب خو د را دارند شما به کدام نوع اضطراب گرفتار شده اید؟ اضطراب بدن، مغز و روح ما را نشانه می‌رود. این احساس که به دلایل مختلف و با معلولی مبهم به سراغ ما می‌آید، از سردرد و سرگیجه تا گرفتگی عضلات، افزایش قند خون و ضعف بدنی سلامت ما را تخریب می‌کند. اضطراب تا حد مشخصی، یک احساس طبیعی است اما پس از آن بدل به یک تهدید می‌شد که باید با آن مقابله کرد.
یک روان‌شناس بالینی در گفتگو با فرارو ، گفت: در علم روان‌شناسی به “اضطراب” بسیار پرداخته می‌شود. دلیل این امر همه‌گیر بودن آن و تبدیل شدنش به یکی از مشکلات در جوامع امروز است. اختلالات اضطراب، از عمده‌ترین بخش‌ها در میان اختلالاتی است که روان‌پزشکان به آن می‌پردازند.
مریم صراف‌پور (کارشناس ارشد روان‌شناس بالینی) گفت: اضطراب احساسی است که در کل بدن منتشر می‌شود و مبهم  است. افکار منفی در درون افراد اضطراب می‌سازند. این احساس پس از ساخته‌شدن وارد چرخه‌ای معیوب می‌شود که نگرانی را در افراد بازتولید خواهد کرد.
وی همچنین درباره تفاوت ترس و اضطراب توضیح داد: ممکن است بسیاری از افراد “ترس” را با “اضطراب” اشتباه بگیرند، اما این دو با یکدیگر متفاوت‌اند. ترس عامل یک معلول بیرونی و بدون تعارض است، در حالیکه اضطراب درونی و با ابهام همراه است.
صراف‌پور گفت: اضطراب علائم مختلفی در ظاهر و درونِ انسان‌ها، بنا بر تفاوت‌هایشان، ایجاد می‌کند. قرمز شدن، گُرگرفتگی، ترس و عصبانیت، پائین آمدن تمرکز، اختلال در یادگیری، انقباض عضلات، سردی بدن و… از این عوامل است.
این روان‌شناس بالینی درباره بیشترین افرادی که دچار اضطراب می‌شوند توضیح داد و گفت: اضطراب به سراغ برخی از افراد بیشتر از بقیه می‌رود؛ افراد آینده‌مدار، افرادی با افکار کلامی زیاد(کسانی که جملات منفی را مدام پیش خود تکرار می‌کنند، مانندِ “وای دارم دیوونه میشم!” “حالا چه اتفاق میفته؟!”، افراد کمال‌گرا، افراد مسئولیت‌پذیر و افراد کنترل پذیر(کسانی که باید همه‌چیز را تحت کنترل داشته باشند، در غیر این‌صورت به اضطراب دچار می‌شوند) و… از این دسته‌اند.
مریم صراف‌پور تصریح کرد: زمینه‌هایی که می‌توانند در افراد اضطراب ایجاد کنند، خانواده، کار و تحصیل، آینده و زندگی روزمره است که به نگرانی‌های فرد بدل می‌شوند.
وی در رابطه با درمان اضطراب در میان کسانی‌که به شدت با آن درگیر هستند اظهار کرد: افرادی که دچار اضطراب شدید هستند، باید تحت نظر روان‌پزشکان و روان‌شناسان درمان شوند. در این درمان به فرد کمک می‌شود اضطراب‌هایش را پائین بیارود و به حد معقول برساند. همچنین تلاش می‌شود که فرد با ترس‌هایش روبرو شود؛ برای مثال کسی که از خون می‌ترسد باید با آن مواجه شود. تکنیک‌های دیگری همچون تجویز زمان نگرانی نیز وجود دارد؛ به فرد گفته می‌شود تا یک زمان مشخص را برای اینکه نگرانی‌هایش را با خود مرور کند انتخاب کند. او فقط باید در این زمان مشخص و نه زمان دیگری نگرانی‌ها و اضطراب‌ها را به ذهنش راه دهد.
صراف‌پور همچنین راهکاری عملی برای رفع اضطراب میان همه افراد ارائه داد و گفت: اما اگر بخواهیم راهکاری برای همه انسان‌ها در مواقعی که دچار اضطراب شدید می‌شوند پیشنهاد کنیم، آن “نفس‌کشیدن” درست است! ممکن است این راهکار عجیب به‌نظر برسد، اما موجب می‌شود تا فیزیولوژی و بدن ما در برابر اضطراب ایمن شود. درست نفس کشیدن هنگامی رخ می‌دهد که بدن به حالتی آرام دربیاید و با سه شماره دَم و با سه شماره بازدَم انجام شود. این کار به افراد کمک می‌کند تا عضلاتشان دچار انقباضِ ناشی از اضطراب نگردد.
این کارشناس ارشد روان‌شناسی در انتها گفت: به طور کلی اگر اضطراب را یک طیف در نظر بگیریم، حد متوسط آن برای بدن و ذهن ضروری است. اضطراب کم و یا اضطراب زیاد هر دو مضر هستند و جلوی عملکرد طبیعی انسانی را می‌گیرند.

20 بهمن 1393





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: دکتر سلام]
[مشاهده در: www.hidoctor.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 85]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


پزشکی و سلامت

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن