واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: تغییر نگرش جامع به بیماری صرع ضروری است اصفهان – ایرنا – مدیر عامل انجمن صرع استان اصفهان با بیان اینکه نگرش بسیاری منفی در جامعه نسبت به صرع وجود دارد ، گفت: نگرش جامعه به صرع باید تغییر کند.
به گزارش ایرنا، دکتر مسعود اعتمادی فر روز یکشنبه در جمع خبرنگاران اظهار کرد: افرادی که مبتلا به صرع هستند قابلیت های بسیاری دارند و می توان از آنها بهره برد و نباید کسی از حقوق فردی و اجتماعی به واسطه این بیماری منع شود.
با اشاره به اعلام دومین دوشنبه ماه فوریه میلادی به عنوان روز جهانی صرع، گفت: بیماری صرع بیماری شایع، مزمن و گسترده است اما در عین حال قابل کنترل و درمان است.
وی ادامه داد: 60 میلیون نفر در جهان، حدود 750هزار نفر در ایران و حدود 55هزار نفر در استان اصفهان به صرع مبتلا هستند که حدود دوهزار نفر آنها در انجمن صرع اصفهان شناسایی شده اند.
مدیر عامل انجمن صرع استان اصفهان ادامه داد: پنهان کاری افراد مهمترین عامل فقدان بانک اطلاعاتی جامع و کامل در خصوص این بیماری است.
وی با بیان اینکه صرع انواع مختلفی دارد، افزود: بیش از یکصد نوع صرع در دو بخش عمومی و موضعی شناسایی شده اند که 60درصد آنها عمومی است و شدت لازم را ندارد ولی بی تفاوتی به آنها موجب شدت گرفتن آن می شود.
اعتمادی فر با بیان اینکه قدمت بیماری صرع به تاریخ بشریت می رسد، افزود: این بیماری ها علل مختلفی از جمله مشکلات ژنتیکی، ضربات جسمی و روحی دارد ولی مهمترین علل بروز آن علل های ناشناخته است.
وی گفت:بیش از 75درصد صرع ها با تجویز یک دارو و 15 درصد دیگر نیز با تجویز دو تا سه دارو قابل کنترل و درمان هستند و تنها 10درصد آنها خطرناک هستند.
این کارشناس مغز و اعصاب تصریح کرد: حتی افرادی که جزء این 10درصد خطرناک قرار دارند نیز می توانند در جامعه زندگی کنند اگر چه برای آنها مشکلاتی وجود خواهد داشت.
وی با اشاره به فعالیت آموزشی انجمن های صرع ایران گفت: این برنامه ها تاثیرات خوبی داشته ولی بیشتر باید گسترده شود.
مدیر عامل انجمن صرع استان اصفهان ادامه داد: تنها در 5 سال اخیر بیش از 10هزار بروشور در خصوص بیماری صرع بین دانش آموزان مدارس استان توزیع شده است.
وی تصریح کرد: بیش از سه هزار نفر بیماران انجمن صرع اصفهان جلسات آموزشی به صورت یک ماهه یا سه ماهه داشته اند.
دکتر اعتمادی فر با اشاره به مشکلات اقتصادی و هزینه های بالای مبتلایان به بیماری صرع، گفت: قرارگرفتن بیماران مبتلا به صرع در زمره بیماری های خاص و ارائه بسته های خدماتی به آنها می تواند کمک مفیدی از سوی دولت به این افراد باشد.
وی با بیان اینکه تنها 10-15 درصد مبتلایان به صرع نیازمند عمل جراحی هستند، افزود:در اصفهان با راه اندازی بخش فوق تخصص در بیمارستان کاشانی اصفهان تا کنون 200 جراحی انجام شده است.
مدیر عامل انجمن صرع استان اصفهان با اشاره به کمک های خیرین در زمینه بیماری صرع، افزود: تنها در یک مورد فرد خیری 500 میلیون تومان برای خرید یک دستگاه بسیار مجهز در این زمینه هزینه کرده است.
وی همچنین از راه اندازی دومین بخش فوق تخصصی صرع در بیمارستان حجتیه اصفهان تا خرداد سال آینده خبر داد.
/ 6022/ 7134/پ
19/11/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 90]