واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: هم نشینی نقش و نگرش در ˈ کوچه باغ ˈ انزلی - ایرنا - نقش زدن نخستین راه انتقال پیام و ثبت ایده و اندیشه در تاریخ انسان است ، گواه اصالت طرح را همین بس که از هزارتوی تاریخ تا امروز هنوز رو به تکامل است.

به گزارش روز یکشنبه خبرنگار ایرنا ، نگارخانه نقاشی ˈ کوچه باغ ˈ در فضای چشم نواز روستای ˈ گورابجیر ˈ در محدوده منطقه آزاد انزلی میزبان 27 اثر از 14 هنرمند نقاش است که در قالب نمایشگاه گروهی با نام ˈ طراحی ناک ˈ در معرض تماشا قرار دارد.
ˈ آیدین خانکشی پور ˈ هنرمندی که علاوه بر شرکت در این نمایشگاه مسئولیت نمایشگاه گردانی آثار را نیر برعهده دارد در گفت و گو با خبرنگار ایرنا در مورد طراحی و انتخاب آن گفت : طراحی برای من به موازات زندگی در جریان است و همانقدر روان و سیال اجرا می شود.
این هنرمند نقاش تاکید کرد : در ذات طراحی ˈ آن ˈ وجود دارد که طراحی را می سازد و در این نمایشگاه نیز آثار طراحی هنرمندانی است که بطور مستمر در فضای هنرهای تجسمی فعالند و تمایل داشتیم این نمایشگاه در گیلان که باوجود هنردوستان بسیارش ، دچار کاستی چنین برنامه هایی است ، اجرا شود.
خانکشی پور در مورد حس و نگاه شخصی اش به کار طراحی اظهار کرد : طراحی نزدیک و مماس با روح انسان است و این قابلیت را دارد که بیشتر و بهتر از هر رسانه دیگری مفهوم ، حس و زیبایی را منتقل کند.
وی تصریح کرد : گستره باز و ژرفی از موضوعات به واسطه طراحی قابل دسترسی است و آنچه بر کاغذ باقی می ماند موجب ساخت لحظه ای ناب و تکرار نشدنی می شود که عیان و بی هیچ پرده پوشی ژرفای مفهموم را با مخاطب در میان می گذارد.
*در جستجوی باطن تصاویر
در میان آثار ارائه شده کارهایی متفاوت دیده می شود که در نگاه اول تصویری از آلبومهای قدیمی خانوادگی را تداعی می کند اما از نزدیک حرفهای عمیق و موجزی دارد.
ˈآرزو رمضان جماعتˈ در مورد آثارش می گوید : این تابلوها انتخابی از مجموعه ˈ نوستالژی ˈ است که در نمایشگاه جداگانه ای ارائه شده بود و در واقع منبع اصلی کار عکس های قدیمی است.
این هنرمند جوان در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود : در طراحی بدنبال چیزی هستم که در پس ذهن این افراد بود، اینکه در لحظه ثبت و در عین ایستایی و به اصطلاح ژست در مقابل دوربین، افراد به چه می اندیشیدند آیا برغم لبخندشان غمگین بودند یا درحالیکه در آن لحظه فیگوری خشک و جدی داشتند قبل یا بعدش راحت و رها قهقهه می زدند لذا این بازی خوانی ذهن سوژه مرا به طرح تازه ای می رساند.
وی که از سال 85 طراحی را با جدیت دنبال می کند می گوید : طراحی ناب و خوشایند است و حس جدیدی را دارد .
رمضان جماعت نیز گفت : در طراحی در غیاب لایه و پوشش رنگ ، بازی با خطوط سیاه و سفید خلوص غنی شده یک حس ناب را بین موضوع اثر ، صاحب و آفرینشگر اثر و مخاطب برقرار می کند.
به گزارش ایرنا در آیین افتتاحیه این نمایشگاه دکتر باقری از فعالان انجمن نجوم و خانه ریاضیات گیلان ، یک ساعت آفتابی به این نگارخانه هدیه کرد.
همچنین در این نمایشگاه کارهای طراحی از آرمین باقری ، امیر سقراطی ، جانان نوذری ، نجوا عرفانی ، فاطمه افشاری ، آرش میرهادی ، مجید فتحی زاده ، فروزان شیر غایی ، امیرحسین دزفولی ، مهرداد پور نظر علی ، آیدین خانکشی پور ، مهدی پرستار شهری ، آرزو رمضان جماعت و سعید محمد زاده نودهی تا 27 بهمن ، از ساعت 16 الی 20 در نگارخانه کوچه باغ واقع در گورابحیر صحرا کوچه میخک پذیرای بازدید کنندگان است.ک/4
6030/7560/6070
19/11/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 90]