محبوبترینها
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
خرید بلیط چارتر هواپیمایی ماهان _ ماهان گشت
سیگنال در ترید چیست؟ بررسی انواع سیگنال در ترید
بهترین هدیه تولد برای متولدین زمستان: هدیههای کاربردی برای روزهای سرد
در خرید پارچه برزنتی به چه نکاتی باید توجه کنیم؟
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1828880083
کیهان: نرمش کافی است! قهرمانی کنید |اخبار ایران و جهان
واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: کیهان: نرمش کافی است! قهرمانی کنید
اکنون شمار ملاقاتهای آقای ظریف با جان کری- که گذشت زمان نابهجا بودن آن را بیشتر ثابت خواهد کرد- به مرز 20 دیدار نزدیک میشود و یک سؤال این است که در این همه ملاقاتهای مفصل و طولانی، کدام حرف ناگفته و استدلال و تعامل مطرح نشده باقی مانده است؟
کد خبر: ۴۷۳۶۶۴
تاریخ انتشار: ۱۹ بهمن ۱۳۹۳ - ۰۶:۵۵ - 08 February 2015
محمد ایمانی در یادداشت روز کیهان نوشت:
آیا مذاکرات هستهای در مونیخ مسیری متفاوت از مذاکرات یک سال اخیر در وین، مسقط، پاریس و ژنو خواهد پیمود؟ وزیر امور خارجه دیروز پس از دیدار با جان کری در حاشیه کنفرانس مونیخ گفت «نه فقط یک راه حل بلکه چندین راهحل برای موضوع هستهای وجود دارد؛ فقط به یک اراده سیاسی قوی برای حصول نتیجه نیاز است». او همچنین در پاسخ این سؤال که طرف مقابل چه قدر آماده پذیرش کلیات توافق است؟» میگوید «آنچه اظهار میکنند این است که علاقمند هستند این اتفاق رخ بدهد اما باید دید این اراده سیاسی را هم دارند یا نه». آقای ظریف 30 دی ماه نیز در حالی که در مترو تهران با خبرنگاران گفتوگو میکرد، عباراتی گفت که از وضعیت مذاکرات رازگشایی میکند. «چنان چه همه طرفها به یک واقعبینی برسند و آمادگی داشته باشند، آمادهایم در مذاکرات تا سالگرد پیروزی انقلاب به نتیجه برسیم. معتقدم یک هفته هم برای توافق کافی است، چنان چه طرف ما به واقعبینی رسیده باشد اما چنانچه اراده نباشد، 4 سال هم میتواند کافی نباشد کما اینکه با نگاه غلط آمریکاییها 10 سال هم میتواند طول بکشد».
اگر مطابق نظر آقایان ظریف و روحانی باشد نه اینکه میتوان تا 22 بهمن امسال به نتیجه رسید، بلکه باید از آغاز شروع دولت یازدهم در مرداد 92 ظرف 3 تا 6 ماه این پرونده مختومه میشد و طرفین به توافق نهایی میرسیدند. اما دولت اوباما به دلایل روشن آمادگی و اراده توافق جامع را -که متضمن پذیرش حق غنیسازی صنعتی و لغو همه جانبه و فوری تحریمها در مقابل نظارت قانونی آژانس بر روند صلحآمیز فعالیتهای ایران باشد- ندارد همچنان که اختیار آن را ندارد. مقارن صحبتهای دکتر ظریف در مترو، باراک اوباما برای چندمین بار- این بار در مصاحبه با سیانان- گفت «عدم توافق با ایران بهتر از توافق بد است».
توافق بد با ایران از نگاه آمریکا، «توافقی حقوقی، قاعدهمند، متوازن و با تعهدات شفاف متقابل و متعادل» است که مسیر پیشرفت فعالیت صلحآمیز هستهای ایران را باز کند و بهانه تحریمهای فاقد علت حقوقی را از آمریکا بگیرد. بنابراین جانکری و برخی طرفهای غربی، برخلاف آقای ظریف و همکارانش، برای یافتن راهکار حقوقی و فنی برای مسئله پای میز مذاکره نمیآیند بلکه درست برعکس به دنبال روشهای شعبدهبازی و «سرهم بندی» هستند که بتوانند مانند توافق ژنو هم امتیازهای غیرقانونی بزرگی بستانند، هم راه پیشرفت هستهای ایران را سد کنند و به تعبیر اوباما عقب برانند، و هم از لغو تحریمهای غیرقانونی طفره بروند. بدین ترتیب مسئلهای که از نگاه روحانی و ظریف ظرف یک هفته یا 3 تا 6 ماه قابل حل بود، اکنون به یک معنا 16 ماه و به یک معنای عمیقتر، 11 سال به درازا کشیده است. یعنی تخممرغهای امید و تدبیر را نباید در سبد مذاکرات با شیطان بزرگ چید.
اکنون شمار ملاقاتهای آقای ظریف با جان کری- که گذشت زمان نابهجا بودن آن را بیشتر ثابت خواهد کرد- به مرز 20 دیدار نزدیک میشود و یک سؤال این است که در این همه ملاقاتهای مفصل و طولانی، کدام حرف ناگفته و استدلال و تعامل مطرح نشده باقی مانده است؟ و چرا با وجود نرمش و انعطاف طرف ایرانی در قالب توقف غنیسازی در فردو، اکسید و خنثیسازی 190 کیلوگرم ذخیره اورانیوم 20 درصد، توقف فعالیتهای تکمیلی راکتور آب سنگین اراک، عدم استفاده از سانتریفیوژهای پیشرفته دارای 8 برابر سرعت و... طرف مقابل کمترین نرمشی از خود نشان نداده و در همین مذاکرات اخیر از تعیین سقف 6 هزار سو برای غنیسازی 3/5 درصد سخن میگوید؟ آیا حذف نیمی از سانتریفیوژهای ایرانی پس از توقف فعالیت فردو و بستن راه غنیسازی صنعتی در ایران که افق آن 190 هزار سو میباشد، ادامه همان مسیری نیست که اوباما از آن به عنوان عقب راندن برنامه ایران سخن گفت؟
اگر آرزوی آمریکا اوراق کردن برنامه ایران باشد که میگوید امکانپذیر نیست، آیا کوچکسازی مرحلهای همین برنامه در ادوار مذاکره، غیر از اوراقسازی تدریجی و به «سونا» بردن برنامه هستهای در عین معلوم نکردن تکلیف لغو واقعی و مؤثر تحریمهاست؟ قطعاً چاره حقوقی رفع نگرانی ادعایی نسبت به برنامه هستهای ایران، محدود کردن و از خاصیت انداختن آن نیست اما حتی اگر هزینه رفع این نگرانی را هم چنان روشی بدانیم آیا نباید پرسید در ازای این هزینه هنگفت از خزانه پیشرفت ملی، چرا مطالبه لغو فوری و همه جانبه تحریمها همچنان مسکوت مانده و به 10-15 سال بعد حوالت داده میشود؟ حقیقتا آمریکاییها به وعدههای کممایه توافق ژنو در حوزه خودرو و هواپیما و نیز اعمال نکردن تحریمهای جدید چهقدر وفا کردند که به وعده 15 سال بعد آنها دل خوش کنیم؟
میتوان در مونیخ توافق دیگری نظیر توافق ژنو را «سرهمبندی» کرد که مانند پفک (ذرت و بلغورحجیم شده) دهانپرکن اما فاقد خاصیت باشد. مجله تایم 29 آبان 92- 4 روز قبل از اعلام توافق ژنو- از امکان «سرهمبندی حق ایران در توافق» خبر داد و نوشت اگر «آمریکا حق غنیسازی ایران را بپذیرد، تحریمها وجهه قانونی و حقوقی خود را از دست خواهند داد بنابراین آمریکا در ژنو میکوشد به توافقی برسد که این حق را به صراحت نپذیرد اما ایران هم بتواند مدعی شود که ما حق او را پذیرفتهایم. گری سیمور که تا چندی پیش از شخصیتهای قدرتمند کاخ سفید در امور هستهای بود، میگوید هرگونه توافق احتمالی، مسئله حق غنیسازی ایران را سرهمبندی خواهد کرد.» به همین دلیل هم بود که در توافق ژنو، برآورد حجم و ظرفیت و میزان نیاز ایران به غنیسازی و محل آن به توافق با طرف غربی در توافق نهایی متوقف و مشروط شد. اکنون به نظر میرسد همان منطق سرهمبندی با ابعادی گسترده، آرزو و توقع آمریکا از توافق کلی سیاسی است که با چاشنی تهدید کنگره به تصویب تحریمهای جدید- به عنوان امتیازی عدمی! که باید به طرف ایرانی فروخته شود- پیگیری میشود. قرار دادن ضربالاجل مارس (اوایل فروردین 94) برای رسیدن به توافق کلی و سپس ضربالاجل ژوئیه (تیرماه 94) برای توافق روی جزئیات از همان قاعده آلودهسازی و پایبندسازی در توافق ژنو پیروی میکند؛ کاری که در بنگاههای کلاهبردار برای اخاذی نقد مقابل وعدههای نسیه انجام میشود یا مشابه کلاهبرداریهایی که در ازای وعده، پولهای هنگفتی به صورت قسطی و مرحلهای دریافت میشود اما انجام وعده به آینده دور موکول میگردد. این یک نامعادله است که تا به مسیر معادله برابر و متوازن بازنگردد، فاقد کمترین نتیجه برای ما خواهد بود.
شمردن دندانهای طرف مقابل ضربالمثل معروفی است که برای این نامعادله صدق میکند. وبسایت رادیو فرانسه 11 اکتبر 2013 (19 مهر 1392) تحلیلی نوشت که همچنان میتواند قابل تامل باشد. «ارزیابی غرب از وضعیت کنونی دولت روحانی، تعامل با فروشنده بدهکار و مشتاقی است که خود را ناگزیر از فروش «حقوق ملی» میبیند[!] برپایه این جمعبندی، صبوری خریدار، وضعیت فروشنده را دشوارتر و قیمت فروش را کمتر خواهد کرد. پیشنهاد سقف زمانی 3 ماهه از سوی روحانی برای انجام معامله قطعی با غرب، نشانه وضعیت اضطراری او است... اکنون پیشبینی زمان لازم برای رسیدن به توافق، به جای 3 ماه پیشنهادی روحانی، به 9 ماه افزایش یافته است.» معنای این تحلیل آن است که دولت با گاردی بسیار نامناسب و اشتباه وارد مذاکرات شد و آمریکا و غرب را دچار برآورد اطلاعاتی کاملا غلط کرد. تا این محاسبه و (نا)معادله از طرف دولت و رئیسجمهور و وزیر امور خارجه به هم نخورد، تغییر جدی و مفیدی در روند مذاکرات پدید نخواهد آمد. آن تعبیر غلط کمپین هنرمندان سفارشی مبنی بر اینکه «هر توافقی بهتر از عدم توافق است»، متاسفانه بازگویی یک فهم غلط از واقعیتهای جهانی و کم شمردن ظرفیتهای فراوان ملی بود. هرچه پیام خوشگمانی همراه با اظهار ضعف و ناچاری از این طرف صادر شد، گارد رژیم استکباری آمریکا را متصلبتر و سختتر و طلبکارانهتر کرد. به تعبیر دیگر رئیسجمهور وزیر خارجه را کتف بسته به مذاکرات فرستاد.
در حقیقت توقع نظام و مردم برای اجرای تاکتیک نرمش قهرمانانه در مسیر مذاکرات- یعنی کاربست عزتمندانه انعطاف در کنار پایبندی به اصول و منافع کلان ملی- با بدترین روش و به شکل نقض غرض اجرا شد و داستان همین است که میبینیم؛ از تعلیق فردو و عملیات اجرایی اراک، به تعلیق حداقل نیمی از سانتریفیوژها و نیمی از ظرفیت غنیسازی رسیدهایم اما همه این هزینهها و پرداختها فاقد تعهدات محکم حقوقی برای طرف مقابل است و پرسش این است که اگر قرار است درباره لغو تحریمها نیز شعبده بازی و سرهمبندی کنند تعلیقهای رو به فزونی یک سال اخیر برای چه بوده است؟ اگر قرار بوده ما تراز اعتمادسازی و مافوق اعتمادسازی رفتار کنیم و گارد صلح - به تعبیر آقای روحانی- بگیریم اما طرف مقابل با گارد دشمنی 100 مورد تحریم جدید اعمال کند، پس دیگر ته ظرف اعتمادسازی یکسویه چه چیزی باقی میماند؟ آیا این شوق و ذوق موهوم یکطرفه، دلبستگان خوشگمان را سرانجام به شکست عاطفی و احساس ورشکستگی و مالباختگی و حیثیتباختگی نخواهد کشاند؟
تلاشهای پرزحمت آقای ظریف و همکارانشان در جبهه -دیپلماسی- صرف نظر از برخی رفتارهای نابهجا- در جای خود محترم است اما جستوجوی کلید «گشایش اقتصادی» از سوی دولت محترم در پیادهروها یا کریدورهای مونیخ و وین و ژنو و پاریس قطعا نه تنها ما را به جایی نمیرساند بلکه طرف متخاصم را به این باور میرساند که حریف برای کارنامه خود نیز که شده حاضر است پیاپی از خط قرمزهایش عبور کند. آیا دولت محترم با بیست و چند وزارتخانه و عرض و طول گسترده، پروژه ملی دیگری غیر از مذاکرات دارای افق مبهم تعریف کرده و مثلا ابعاد اقتصاد مقاومتی در زمینه افزایش بهرهوری، ساماندهی و هدفمندسازی یارانهها (حذف پردرآمدها و صرفهجویی دستکم 5400 میلیارد تومانی)، مقابله با فرار مالیاتی 80 هزار میلیاردی و قاچاق بیرویه کالا و... را عملیاتی کرده است؟ اگر بنا داریم آمریکا و اروپا را در مونیخ یا زوریخ یا ژنو و وین و پاریس وادار به توافق برای لغو تحریمها کنیم- یا از تحریمها عبور کنیم- کلید آن نه در لبخند و مذاکره کشدار و بیپشتوانه بلکه در تقویت بنیه اقتصاد داخلی است در غیر این صورت حتی اگر درآمدهای نفتی انبوه نیز احیا شود، اقتصاد و تحریم همچنان پاشنه آشیل ما باقی خواهد ماند حتی اگر بهانه هستهای درمیان نباشد. آیا دولت همچنان میخواهد بیکارنامه بماند؟! این شرط تدبیر و اقتضای امید و اعتدال نیست.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: تابناک]
[مشاهده در: www.tabnak.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 22]
صفحات پیشنهادی
رسایی 5 سال از مسوولیت های دولتی محروم است! |اخبار ایران و جهان
رسایی 5 سال از مسوولیت های دولتی محروم است کد خبر ۴۷۳۵۵۷ تاریخ انتشار ۱۸ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۸ ۳۸ - 07 February 2015 رییس هیات بدوی یک رسیدگی به تخلفات اداری نهاد ریاست جمهوری سخنان حمید رسایی را کذب خواند و گفت نمی خواستیم نام این برادرمان برده شود اما اگر بیش از این اصرار کندعیدی ۶۰۰ هزار تومانی یک توهین است! |اخبار ایران و جهان
عیدی ۶۰۰ هزار تومانی یک توهین است کمبود منابع اگر به معنای آزار و اذیت دادن این طیف باشد توجیه شدنی نیست و نمیشود به هر بهانه سفره مردم را کوچکتر کرد چرا در جاهای دیگر عدهای میتوانند هزینههای سرسامآور بکنند و یا خود برخی از آقایان یقه سفید میتوانند عیدیهای چند ده میفخرالدینی: صحبت کردن از قهرمانی زود است |اخبار ایران و جهان
فخرالدینی صحبت کردن از قهرمانی زود است کد خبر ۴۷۳۳۴۲ تاریخ انتشار ۱۸ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۰ ۱۴ - 07 February 2015 مدافع - هافبک تیم فوتبال استقلال گفت صحبت کردن در مورد قهرمانی در لیگ برتر از حالا زود است و فعلاً باید امتیاز بازیها را جمع کنیم میلاد فخرالدینی در گفتوگو با تسنیم دردر وزارت صنعت هر معاونی از وزیر بزرگتر است! |اخبار ایران و جهان
در وزارت صنعت هر معاونی از وزیر بزرگتر است ما هم اکنون درباره اقدامات اخیر نعمتزاده هم استیضاحی در مجلس مطرح کردهایم و تا این لحظه حدود ۵۰ امضا زیر آن وجود دارد باید گفت عمدهترین دلیل آن سوء مدیریت و رکود در بازار تولید و همچنین بحث خودروست البته واردات کالاهای غیر ضروریمورینیو: سیتی شایسته قهرمانی لیگ برتر نیست |اخبار ایران و جهان
مورینیو سیتی شایسته قهرمانی لیگ برتر نیست کد خبر ۴۷۳۴۰۴ تاریخ انتشار ۱۸ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۲ ۴۹ - 07 February 2015 ژوزه مورينيو سرمربي چلسي به انتقاد از منچسترسيتي با بت دور زدن قانون فيرپلي مالي پرداخت و گفت که آنها شايسته کسب عنوان قهرماني ليگ برتر نيستند به گزارش ورزش سه چلسیبیانی: استقلال شانس قهرمانی دارد |اخبار ایران و جهان
بیانی استقلال شانس قهرمانی دارد کد خبر ۴۷۱۳۰۹ تاریخ انتشار ۱۱ بهمن ۱۳۹۳ - ۰۹ ۲۴ - 31 January 2015 پيشکسوت تيم فوتبال استقلال گفت استقلال با پيروزي مقابل سپاهان نيمفصل دوم را خيلي خوب آغاز کرد و هنوز شانس قهرماني دارد به گزارش فارس شاهین بیانی در مورد پیروزی 2 بر یک استقلالحذف اصولگرایان از درو کردن هم گذشته است! |اخبار ایران و جهان
حذف اصولگرایان از درو کردن هم گذشته است کد خبر ۴۷۲۸۸۵ تاریخ انتشار ۱۶ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۲ ۵۲ - 05 February 2015 دبیر کل حزب موتلفه اسلامی گفت حذف اصولگرایان از پستها از درو کردن هم گذشته است به گزارش مهر محمدنبی حبیبی صبح پنجشنبه در همایش ضرورت وحدت اصولگرایان در بوشهر اظهارتخطئه فساد به شیوه کیهان |اخبار ایران و جهان
تخطئه فساد به شیوه کیهان فساد سیاسی و اقتصادی و فرهنگی چپ و راست یا اصولگرا و اصلاحطلب نمیشناسد فساد ذاتاً مشمئزکننده است از هر کس و با هر تابلویی که میخواهد باشد فساد نقطه مقابل انقلاب و آرمانهای آن است و بنابراین باید با آن بیملاحظه و مجامله برخورد کرد کد خبر ۴۶۹۹۰۸تیم های ایران به مقام قهرمانی دست یافتند |اخبار ایران و جهان
تیم های ایران به مقام قهرمانی دست یافتند کد خبر ۴۷۱۲۸۰ تاریخ انتشار ۱۱ بهمن ۱۳۹۳ - ۰۸ ۱۷ - 31 January 2015 تیم های کشتی آزاد و فرنگی ایران در رقابت های بین المللی کشتی آزاد و فرنگی نوجوانان جام یادگار امام ره به مقام قهرمانی رسیدند به گزارش سایت فدراسیون کشتی رقابت های بین ارژیم اسرائیل از طریق روسیه برای ایران پیام فرستاده است! |اخبار ایران و جهان
رژیم اسرائیل از طریق روسیه برای ایران پیام فرستاده است حمله اخیر رژیم اسرائیل در سوریه که به شهادت چند از نیروهای حزب الله و یک فرمانده ایرانی منجر شد همچنان در میان محافل مختلف سیاسی و رسانه ای محل بحث است در آخرین خبر در این زمینه یک رسانه اسرائیلی مدعی شده رژیم اسرائیل ازحاشیه کیهان بر متن انقلاب اسلامی |اخبار ایران و جهان
حاشیه کیهان بر متن انقلاب اسلامی جدای از اینکه انقلابی بودن یا نبودن یک اختیار برای مقامات مسئول نیست و بلکه ضرورتا همه باید انقلابی باشند وگرنه حضورشان در پستهای انقلاب نامشروع میباشد در عین حال وقتی بزرگترین دشمنان انقلاب اسلامی آنگاه که از اسقاط و تضعیف انقلاب اسلامی حرف میطلای ایران در دوچرخهسواریقهرمانیآسیا |اخبار ایران و جهان
طلای ایران در دوچرخهسواریقهرمانیآسیا بهنام خسرو شاهی ملیپوش دوچرخهسواری اولین مدال طلای ایران را در مسابقههای قهرمانی آسیا ۲۰۱۵ کسب کرد کد خبر ۴۷۲۹۷۷ تاریخ انتشار ۱۶ بهمن ۱۳۹۳ - ۲۱ ۴۷ - 05 February 2015 بهنام خسرو شاهی ملیپوش دوچرخهسواری اولین مدال طلای ایران را در مسامهرام، یک گام تا قهرمانی |اخبار ایران و جهان
مهرام یک گام تا قهرمانی کد خبر ۴۷۱۶۴۲ تاریخ انتشار ۱۲ بهمن ۱۳۹۳ - ۰۸ ۴۲ - 01 February 2015 تیم بسکتبال مهرام برای رسیدن به عنوان قهرمانی لیگ ملی به یک پیروزی مقابل پتروشیمی بندر امام نیاز دارد به گزارش تسنیم پس از پایان دیدار دو تیم پتروشیمی بندر امام و دانشگاه آزاد درنرمش کافی است! قهرمانی کنید/ ماموريت اتاق بازرگانی و فرصت های طلايی صادرات
گزیده ای از سرمقاله روزنامه های یکشنبه نرمش کافی است قهرمانی کنید ماموريت اتاق بازرگانی و فرصت های طلايی صادرات سرمقاله روزنامه های کیهان وطن امروز حمایت و را می توانید در این قسمت بخوانید مجله شبانه باشگاه خبرنگاران در ابتدا ستون یادداشت روز روزنامه کیهان را می خوانید کهعلی مطهری: گاهی «کفگرگی» لازم است! |اخبار ایران و جهان
علی مطهری گاهی کفگرگی لازم است کد خبر ۴۶۹۴۵۹ تاریخ انتشار ۰۴ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۵ ۱۸ - 24 January 2015 در زمان انتخابات مجلس هشتم آقای مصلحی رئیس ستاد بزرگداشت سالگرد شهادت آیتالله مطهری بودند و همکاری داشتیم من طبعاً اولین بار آمادگی خود برای کاندیداتوری را به ایشان اعلام کردگلایههای قهرمانی که خبر درگذشتش خبرساز شد |اخبار ایران و جهان
گلایههای قهرمانی که خبر درگذشتش خبرساز شد کد خبر ۴۷۲۲۳۴ تاریخ انتشار ۱۴ بهمن ۱۳۹۳ - ۰۹ ۳۲ - 03 February 2015 قهرمانی که چندی پیش انتشار خبر درگذشتش باعث افتادن نامش سر زبانها شده بود با اعلام اینکه زنده است بار دیگر خبرساز شد به گزارش فارس چندی پیش خبر درگذشت محمد رضایی عضواتهامات سنگینی که رسایی متوجه مسئولان دولتی کرده است! |اخبار ایران و جهان
اتهامات سنگینی که رسایی متوجه مسئولان دولتی کرده است طی هفته گذشته توسط یکی از مسئولان اطلاعرسانی نهاد ریاستجمهوری آقای م جلسهای در این نهاد با برخی خبرنگاران برگزار شده - که مستندات آن موجود است – در این جلسه با توجیه خبرنگاران چند روزنامه تجدیدنظر طلب مقرر میگردد که طی-
سیاسی
پربازدیدترینها