تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 3 آذر 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):اى مردم اگر در يارى حق كوتاهى نمى كرديد و در خوار ساختن باطل سستى نمى نموديد، كسان...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1832783619




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

تلاشی ستودنی برای ایجاد یک مدیریت واحد و اسوه


واضح آرشیو وب فارسی:فرهنگ نیوز:
تلاشی ستودنی برای ایجاد یک مدیریت واحد و اسوه
گفتمان پژوهی در جلسه مدیریت اسوه
تلاشی ستودنی برای ایجاد یک مدیریت واحد و اسوه سلسله جلسات مباحث مدیریت اسوه با عنوان گفتمان پژوهی با حضور دکتر محمود صلاحی، حضور حجت الاسلام حسن ناصری پور، دکتر مهدی خیراللهی، حجت الاسلام دکتر سید مصطفی نیشابوری و دکتر مسعود میری برگزار شد.


به گزارش گروه فرهنگی فرهنگ نیوز،در ابتدای این جلسه حجت الاسلام حسن ناصری پور دبیراندیشکده مدیریت اسوه با تبریک ایام دهه مبارک فجر گفت: لازم است به هر بهانه ای از انقلاب اسلامی یاد کنیم و بهترین زمان برای معرفی انقلاب و دستاوردهای آن، ایام مبارک دهه فجر است.وی در ادامه به تعریف اهمیت برگزاری جلسات مدیریت اسوه پرداخت و پس از معرفی میهمانان، از خیر اللهی دعوت به ایراد سخنرانی کرد.

خیراللهی با تاکید بر اینکه مدیریت در غرب با مثلث زمان، انرژی و کار صورت گرفت گفت: هدف غرب این بود که زمان و انرژی در خدمت انجام کار متفاوت قرار گیرند.
این استاد دانشگاه با اشاره به اینکه مثلث دوم سهم، تلاش و تبلیغات و ارتباطات بود گفت: در این مثلث همه کسانی که حضور دارند به دنبال سهم بیشتر هستند که مثلث سوم علم، ثروت و قدرت به وجود می آید. در این صورت انسانها برده یا آزاد هستند و اگر قرار است سلطه ای داشته باشیم باید بر علم، ثروت و قدرت باشد.وی با تاکید بر اینکه امروزه مدیریت بر منابع خودی اهمیت کمتری دارد و دنیا به دنبال آن است که بر منابع دیگران مدیریت داشته باشد گفت: امروز مدیریت بر داشته ها کمتر از داشتن است و مهمتر از آن مدیریت بر داشته های دیگران است.پس از آن ناصری پور به تشریح شرایط بعد از جنگ جهانی پرداخت و گفت: پس از جنگ جهانی اول دیدگاه دولتهای بزرگ بر این قرار گرفت که هم خرابی های جنگ را ترمیم کنند و هم ثبات سیاسی را داشته باشند.وی با اعلام اینکه تا سال 89 میلادی تفکر غرب بر این بود که دولتهای رفاه شکل بگیرد گفت: در این دولت امور اجرایی بر عهده بخش خصوصی قرار گرفت و مدیریت بر دولتهای کوچک مطرح شد و پس از آن حکمرانی غرب حاکم شد.وی با یادآوری اینکه امروزه همه چیز بر مبنای مقیاسهای غرب مدیریت می شود گفت: امروزه می بینیم که ملاک سنجش بانک جهانی یا سازمان توسعه ملل یا دیگر مقیاسهای جهان است و به عبارت بهتر ملاک را غرب با ابزارهایی که به صورت غیر مستقیم تعریف کرده، تعیین می کند.ناصری پور با اشاره به تعریف یورو به عنوان واحد پول اروپایی گفت: امروزه می بینیم که سعی دارند با ایجاد یک مدیریت واحد، دولتهای کوچک و به مرور زمان، همه چیز را در اختیار خودشان بگیرند بدون آنکه دولتهای دیگر متوجه این حضور شوند.در ادامه دکتر نیشابوری با تاکید بر اینکه مدیریت اسلامی هنوز هم ابهاماتی دارد گفت: برخی اعتقاد دارند که مدیریت اسلامی در نظریه پردازی حرف مستقل دارد و نافی نظریه پردازی غیر اسلامی هستند اما در حوزه فنون مدیریت به شدت محتاج واردات مدلهای مختلف مدیریت هستیم. از سوی دیگر گاهی  برخی تعریف به اسلامیزه شدن مطالب می کنند یعنی اگر چه روایات و آیات و احادیث بسیاری داریم اما در بخش جزییات دستمان زیاد پر نیست، بنا بر این می توانیم مواردی را اقتباس و بومی سازی کنیم تا رنگ و لعاب دینی بگیرد.

وی گفت: نگاه دوم در حوزه اجراست که می گوید مدیریت اسلامی مستقل است و نیاز ندارد چیزی را وارد کند. در این مورد بحث لیاقت و سابقه مطرح می شود که عده ای می گویند لیاقت بر سابقه ارجحیت دارد و عده ای دیگر می گویند مرکزیت قدرت تصمیم گیری و تعیین کنندگی داشته باشد.وی با تاکید بر اینکه در این بحث نگاه خالق به مخلوق و پس از آن انسان به عنوان خلیفه خالق مطرح می شود گفت: اما در این مورد نیز اتفاقاتی می افتد که انسان از جایگاه خلیفت اللهی خارج می شود و گاهی به مراتب پایین تر از اینها قرار می گیرد.نیشابوری گفت: نگاه خدا به انسان مهم است و در آیات قران صفات خوب و بدی برای انسان داده می شود. بنا بر این می خواهیم بگوییم در عرصه مدیریت، آیا مدیریت بر انسان خوب است یا بد است.این استاد دانشگاه با تاکید بر اینکه به مجتهدانی نیاز داریم که این سخنان را بررسی و راهکار ارایه دهند گفت: این افراد باید از کلیات منابع اسلامی فنون مدیریی را استخراج کنند.پس از آن دکتر میری با انتقاد از کسانی معتقد هستند باید مدیریت غرب را نادیده گرفت گفت: نباید از مدیریت غرب یک دیو بسازیم بلکه باید آن بخشهایی که به نیازهای ما پاسخ می دهد را به کار گیریم.وی با تاکید بر اینکه آنچه به عنوان علم، دانش و مدیریت در دانشگاهها تدریس و در ادارات استفاده می شود، حاصل تفکر و نیازهای بشری است گفت: نباید چیزی را نفی کنیم بلکه باید در کنار آن باشیم.این استاد دانشگاه با ابراز تاسف از اینکه انسان در ماشین خرد له می شود و توانایی حفظ انسان را ندارد گفت: مدیریت اسوه قرار نیست بگوید هر چه غرب می گوید اشتباه است، بلکه باید مدیریت را از متن دین استخراج کند و به جامعه بگوید آنچیزی را که فراموش کرده ایم، دوباره به یاد بیاوریم و آنها را به کار بگیریم.در پایان صلاحی به جمع بندی جلسه پرداخت و گفت: امروز با پول مسلمانها، مسلمانها را می کشند و همه بخشهای تاریخ در یک دهه تکرار می شود. بنا بر این اگر مدیریت اسلامی را تعریف نکنیم مدیریتهای دیگری را برای ما تعریف می کنند.

وی با یادآوری اینکه در یک دوره امام خمینی(ره) از اسلام آمریکایی سخن گفتند افزود: اسلام آمریکایی همان چیزهایی است که آمریکایی ها به عنوان اسلام در مورد آن مصداق تعیین می کنند که بدترین نوع آن همین گروههای تکفیری است که می بینیم چه جنایتهایی می کنندو به  نام اسلام تمام می شود.رییس اندیشکده مدیریت اسوه با ابراز تاسف از اینکه امروزه بسیاری از حزب اللهی ها خجالت می کشند از انقلاب اسلامی ایران دفاع کنند گفت: آیا به یاد نمی آورند که شرق و غرب را مدیریت کردیم. این در حالی است که در گذشته هیچ اتفاقی نمی افتاد مگر اینکه با وابسته به بلوک شرق یا غرب باشیم.وی با اشاره به تفکر تفرقه افکنی گفت: متاسفانه می بینیم که آلمان را به دو نیم می کنند و بین دو بخش از یک کشور دیوار می کشند و یا کره را به جنوبی و شمالی تقسیم می کنند که امروزه مردم این دو کشور بیش از تمامی دنیا به همدیگر دشمن هستند. یا آنکه بین مردم دو روستا تفرقه می اندازند و حتی شاهد هستیم که در یک روستا بخش بالا و پایین داریم که حتی حاضر نیستند در مسجد همدیگر نماز بخوانند. بنا بر این باید اسلام درست معرفی شود و از این تفرقه افکنی ها فاصله بگیریم.صلاحی با تاکید بر اینکه در اسلام گاهی باید سراسر لبخند باشیم و گاهی نیز قدرت خودمان را به جهان نشان دهیم از بی تفاوتی دنیای غرب به نسل کشی ها انتقاد کرد و گفت: چرا یک انسان را به وحشیانه ترین حالت در یک قفس زنده می سوزانند و هیچ نهاد حقوق بشری صدایش در نمی آید؟

وی با ابراز تاسف ازاینکه اگر جایی دردنیا بگوییم مسلمان هستیم فورا به یاد داعش می افتند گفت: متاسفانه این صفت را غرب برای مسلمانان تعریف کرده است از سوی دیگر بسیاری از احکام اسلامی را زیر سوال برده و تمام مسایل ضداخلاقی را به اسلام نسبت می دهند.رییس اندیشکده مدیریت اسوه با تاکید بر اهمیت اطلاع رسانه و استفاده از ظرفیت رسانه ها گفت: اگر می گذاشتند با دنیا صحبت کنیم خیلی خوب بود. آنگاه می گفتیم که اسلام علوی چقدر ارزش دارد اما مهمتر آن است که ابتدا خودمان اسلام علوی را به درستی بشناسیم و سپس آنرا معرفی کنیم.صلاحی با اشاره به کرسی های آزاد اندیشی گفت: دانشگاه ها نیز ظرفیتی است که نباید نادیده گرفته شود و باید بسیاری از جلسات مدیریت اسوه در قالب این کرسی ها در دانشگاهها برگزار شود.



93/11/18 - 20:41 - 2015-2-7 20:41:49





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: فرهنگ نیوز]
[مشاهده در: www.farhangnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 35]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


فرهنگ و هنر

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن