واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۱۸ بهمن ۱۳۹۳ (۱۶:۳۷ب.ظ)
جهانگيري اعلام کرد؛ بدهي 5 هزار ميليارد توماني دولت به قرارگاه خاتمالانبيا معاون رئيس جمهور گفت: دولت 5 هزار ميليارد تومان به قرارگاه خاتمالانبيا بدهي دارد
به گزارش خبرگزاري موج، اسحاق جهانگيري ظهر امروز در مراسم افتتاح فاز دوم توسعه تغليظ مجتمع مس سونگون با گراميداشت دهه فجر انقلاب اسلامي اظهار داشت: بايد قدردان اين نعمت بزرگ باشيم و قدرداني از اين نعمت يکي هم، خدمت به انقلاب و تلاش براي سازندگي است.
وي ادامه داد: بايد تلاش خود را بر اين اساس متمرکز کنيم تا انقلاب اسلامي ايران در تمام بخشها به الگويي براي جهان تبديل شود.
معاون اول رئيس جمهور با اشاره به مراحل آغازين اجراي مس سونگون اظهار کرد: در ابتداي امر مشکلات فراواني از جمله مشکلات زيست محيطي وجود داشت و با اقداماتي که انجام شد تلاش شد تا اين موانع برطرف شود.
وي با تاکيد بر رعايت مسائل زيست محيطي در پروژههاي صنعتي و معدني گفت: بايد قوانين زيست محيطي به گونهاي باشد که در عين رعايت مسائل حفظ محيط زيست براي توليد نيز مانع نباشد.
جهانگيري بهرهبرداري از فاز دوم توسعه تغليظ مس سونگون را حاصل همراهي بخشهاي مختلف استاني و کشوري برشمرد و گفت: علاوه بر نمايندگان مجلس و استانداري قرارگاه خاتمالانبيا نيز در اين زمينه همراهي لازم دارد.
وي گفت: 70 هزار ميليارد تومان پروژه در اختيار قرارگاه خاتم الانبيا به عنوان پيمانکار قرار گرفته است که همگي از پروژههاي مهم کشوري است.
معاون اول رئيسجمهور دولت را بدهکار به قرارگاه خاتمالانبيا دانست و تصريح کرد: حدود 5 هزار ميليارد تومان بدهي دولت به اين قرارگاه است که اين قرارگاه نيز همراهي خوبي با وجود بدهيها دارد.
وي با تاکيد بر چند وجهي بودن اقتصاد کشور يادآور شد: اقتصاد علاوه بر نفت و معادن و منابع زير زميني بايد بر منابع ديگري از جمله مغز انسانها و مراکز دانش بنياني متمرکز باشد.
وي گفت: در برداشت از مراکز معدني بايد سرعت لازم را داشته باشيم و منابع خوبي در اين زمينه در نظر گرفته شده است و البته در اين زمينه همراهي بخش خصوصي لازم است.
وي خواستار صدور پروانههاي اکتشاف معادن به صورت کارشناسي شد و افزود: با حبس زمين و سفته بازي و مسائل مختلف نيز بايد هوشمندانه عمل شود و اجازه ندهيم تا سوءاستفاده در اين زمينه صورت گيرد.
جهانگيري صنايع معادن را جزو سوددهترين معادن برشمرد و گفت: با وجود اين مزايا ورود صنايع بخش خصوصي در اين زمينه ضعيف است.
وي اظهار کرد: صنعت معدن در بدترين شرايط اقتصادي و رکود نيز توان سوددهي و صادرات را دارد و کمتر زيانده ميشود.
معاون اول رئيس جمهور بيمه صنعت معدن را از راهکارهاي انگيزهافزايي براي بخش خصوصي برشمرد و گفت: اگر تدابير بيمهاي لازم در نظر گرفته شود سرمايهگذاران نگران از بين رفتن سرمايه خود نخواهند بود.
وي با بيان اينکه معادن در کل کشور وجود دارد، تاکيد کرد: در راستاي مطالعات انجام شده معادن بزرگ کشف نشده در کشور وجود دارد که با توسعه همين معادن موجود نيز به ظرفيت خوبي در صنعت معادن و فلزات خواهيم رسيد.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 22]