تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 13 مهر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):هر كس وصيت ميت را در كار حج بر عهده بگيرد، نبايد در آن كوتاهى كند، زيرا عقوبت آ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1820544606




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

روابط اجتماعی خود را بالا ببرید


واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران:
روابط اجتماعی خود را بالا ببرید
یک روانشناس گفت: اولین مهارت برای اجتماعی‌تر شدن افراد، داشتن اطلاعات در زمینه مسائل روز و کارهای خود است.
 فاطمه ‌منفرد‌پویا، روانشناس در گفت‌وگو با خبرنگار اجتماعی باشگاه خبرنگاران با اشاره به نحوه اجتماعی‌تر شدن اشخاص اظهار کرد: از عواملی که منجر می‌شود تا شخص اجتماعی  باشد وجود مهارت‌های خاص در فرد است.
 
اما افرادی که عادتشان‌ به روز نیست و در جمعی قرار می‌گیرند که افراد حاضر در آن جمع در مورد موضوع‌های خاص صحبت می‌کنند و آنها هیچ اطلاعاتی ندارند که صحبت کنند در نتیجه چنین افرادی می‌توانند با داشتن اطلاعات روزمره اجتماعی‌تر شوند.

وی ادامه داد: دومین مهارت اجتماعی شدن، رفتار‌های غیر کلامی شخص است طریقه نشستن، طریقه رفتار و صحبت کردن، طرز دست روی دست گذاشتن که مخاطب را تحت تأثیر قرار می‌دهد و همچنین شخص باید گوینده یکسره و شنونده یکسره نیز نباشد.

منفرد‌پویا، با اشاره به اینکه بیشترین شاخص‌های زندگی انسان در اثر ناتوانی‌ در برقراری روابط اجتماعی از دست می‌روند تصریح کرد: زمانی که شخص در برخورد‌های مختلف با اشخاص مختلف مواجه می‌شود هر کدام یک سکوی پرتاب برای موفقیت بعدی هستند.شخصی که خود را در معرض این عوامل قرار ندهد و در حقیقت در ارتباطات اجتماعی قرار نگیرد، دیده نمی‌شود در اینصورت در مرحله اول تعاملاتش ضعیف شده و زمانی که یادگیری‌های فرد رو به کاهش قرار گیرد،ضعف بزرگی است.
 
روانشناس گفت: افراد برای بهتر شدن روابط اجتماعی می‌توانند در مورد مسائل عادی یا سیاسی روز (صحبت کردن در مورد آب و هوا)  صحبت کنند این راه راحت‌ترین روش برای بازکردن سر مکالمه می‌تواند باشد.
 
وی در پایان عنوان کرد: شخص با افرادی که ارتباط برقرار می‌کند شاید از قبل آشنا نبوده و صمیمیت خاص نمی‌تواند برخورد کند و نوع ارتباط او می‌تواند اولین ارتباط و آغاز گر باشد که بعد از آن صمیمی می‌شود اما این جمعیت همیشگی نیست.

در صورت مهارت آموزی در زمینه‌های مختلف از جمله مهارت‌های زندگی، مهارت‌های ابراز وجود، اعتماد به نفس و کنترل خشم که این مهارت‌ها می‌توانند منجر‌به سالم شدن ارتباطات شوند.

انتهای پیام/







کد خبر: ۵۱۲۴۰۷۵





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران]
[مشاهده در: www.yjc.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 105]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن