تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 26 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):هر كس زياد شوخى كند، نادان شمرده مى شود.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1830261732




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

6نکته برای تقویت مهارت کاریابی


واضح آرشیو وب فارسی:نامه نیوز: 6نکته برای تقویت مهارت کاریابی
مدام به وضعيت حقوق تمام کارها مشکوک هستيد، از همان اول کار تقاضاي هزار جور تسهيلات داريد و هر چيز ناخوشايند کوچکي برايتان مي‌شود يک کوه مشکل. تا هدف‌تان را معلوم نکرده باشيد وضعيت همين است.
به گزارش نامه نیوز، شايد بد نباشد آدم اول تکليفش را با خودش روشن کند. اين هدفي که همه از آن حرف مي‌زنند واقعا چيست؟ دوست داريد بيشتر در کدام زمينه فعاليت کنيد؟ تا اين را مشخص نکنيد هر کاري که به شما پيشنهاد مي‌شود را با يک جور بدبيني و وسواس بررسي خواهيد کرد.

مدام به وضعيت حقوق تمام کارها مشکوک هستيد، از همان اول کار تقاضاي هزار جور تسهيلات داريد و هر چيز ناخوشايند کوچکي برايتان مي‌شود يک کوه مشکل. تا هدف‌تان را معلوم نکرده باشيد وضعيت همين است. هدف برايتان شبيه يک فانوس عمل مي‌کند. يک چراغ راه، که به شما مي‌گويد راه را درست آمده‌ايد اما خب اول هر راهي سختي‌هاي خودش را هم دارد ...

هدف، انگيزه کوتاه مدت و بلند مدت، هر دو را با هم به شما مي‌دهد. کمک مي‌کند اگر قرار است هر روز صبح از خوابتان براي کاري بزنيد، خسته نشويد و اگر قرار است ناخوشايندي را تحمل کنيد با احساس بهتري اين کار را انجام دهيد. ببينيد با خودتان چند چند هستيد. اگر هيچ سابقه کاري نداريد لطفا انتظارات‌تان را پايين بياوريد در حدي که يک مدت به صورت تجربه در شغل مورد علاقه‌تان بدون حقوق کار کنيد. شما الان دانشجوييد و مي‌توانيد از فرصت‌هاي پاره وقتي که داريد براي درست کردن يک رزومه خوب استفاده کنيد، اين حقوق نگرفتن‌ها و تجربه کسب کردن‌ها بعدا در شغل‌يابي خيلي به دردتان مي‌خورد!

رزومه، ويتريني براي فعاليت‌ها و مهارت‌هاي شما

اگر هدفتان در راستاي کارهاي اداري و سازماني است، حتما بايد يک رزومه تهيه کنيد. رزومه در حقيقت مجموعه‌اي است که بايد به بهترين شکل ممکن مهارتهايتان را در معرض ديد مدير يا فرد تصميم‌گير قرار بدهد.

 اين مجموعه بايد اطلاعات مشخصي مثل ميزان تحصيلات، سابقه کاري يا فعاليت در زمينه مرتبط با فضاي کاري مورد نظر، زبانهايي که از آن شناخت داريد و جوايز و گواهينامه‌هاي دوره‌هايي که گذرانده‌ايد را دارا باشد. اگر در کنفرانس ها يا کارگاه هايي که متناسب با فضاي کاري مورد نظرتان است شرکت داشتيد، حتما بايد آن را ذکر کنيد. آوردن علايق و تجربه‌هاي کاري موقت هم لازم است. براي کل رزومه‌تان هم از يک فونت و يک فرمت استفاده کنيد و بالاغيرتا بي خيال جعبه مدادرنگي بشويد. از رزومه هم فايلش را داشته باشيد و هم چند نسخه پرينت شده براي اين که همراه‌تان باشد.

جوينده کار باشيد حتي در فضاهاي مجازي

روش کلاسيک جست‌وجوي کار همان در دست داشتن ماژيک قرمز و غوطه خوردن لابه لاي صفحات نيازمندي‌ها است. البته در اين روش چون اطلاعات بسيار مختصري در اختيارتان قرار مي‌گيرد شايد وقت‌تان براي موارد بي‌اهميت و نا مناسب زياد تلف شود. روش‌هاي مدرن‌تر و شايد کارآمدتر، سايت‌هاي کاريابي هستند. در اين سايت‌ها اطلاعات بيشتري درباره شغل‌ها قرار داده شده و مي‌توانيد با مطالعه آن در صورت تمايل با شماره‌هاي قرار داده شده تماس بگيريد و درخواست جلسه حضوري داشته باشيد. البته قبلش از معتبر بودن آن‌ها مطمئن شويد. روش ديگر سپردن به اطرافيان‌تان است! يعني هر کسي را مي‌بينيد سفارش خودتان را بکنيد و بگوييد دنبال کار هستيد. ديده شده اين روش بيشتر جواب داده است!

با اساتيد و آدم‌هاي اهل فن بپريد

اگر دنبال کارهايي هستيد که متناسب با رشته‌هاي دانشگاهي است، يکي از بهترين روش‌هاي جست‌وجو، اساتيدتان هستند. البته لازمه اين بخش اين است که شما دانشجويي بوده باشيد که رويتان بشود در مردمک چشم اساتيد محترم‌تان نگاه بيندازيد وگرنه بي‌خيال اين پاراگراف بشويد.

اگر واقعا دانشجو بوده‌ايد مي‌توانيد از اساتيدتان بخواهيد اگر در حوزه‌هاي توانمنديتان کاري سراغ داشتند به شما اطلاع بدهند. مي‌توانيد يک نمونه از رزومه‌تان را به آنها بدهيد تا بتوانند معرف خوبي برايتان باشند. کنفرانس‌ها و گردهمايي‌هاي گاهانه‌اي که در حوزه هاي مختلف علوم پايه، فني و مهندسي، علوم انساني و غيره برگزار مي‌شود فرصت خيلي خوبي براي ديدار با آدم‌هاي فعال رشته‌هاي مختلف است.

کساني که خودشان کارآفرين هستند يا موسسه‌اي دارند يا براي انجام پروژه اي احتياج به نيروي کار دارند در چنين جاهايي حاضر مي‌شوند. چه بسا از دل همين آشنايي‌ها کاري هم به شما پيشنهاد بشود. يعني يک معامله دو سر سود.

از گروه‌ها و انجمن‌هاي مرتبط راهنمايي بگيريد

اين روزها توي زمينه‌هاي مختلف انجمن‌ها و گروه‌هايي به صورت خودجوش در حال فعاليت هستند که مي‌توانند معرف‌هاي خوبي براي شما در زمينه مورد نظرتان باشند. مراکز آموزشي زيادي هم براي شروع احتياج به کساني دارند که تازه کار خود را آغاز کرده‌اند و وقت بيشتري براي کار دارند. همراه شدن با کساني که خودشان حرفه نزديک به علاقه‌مندي و توانايي شما را دارند مي‌تواند به جذب بيشتر شما به يک کار مناسب کمک کند. قرار گرفتن در کنار اين افراد فرصتي است براي راهنمايي گرفتن در زمينه‌هاي مختلف کاري و پيشرفت براي بهتر شدن توانمندي‌هايتان و پيدا کردن ارتباطات موثر کاري.

دقيقا چه کارهايي بلدي انجام بدهي؟

شايد اولش فکر مي‌کنيد شما دقيقا همان کاري را که توي دانشگاه درسش را خوانده‌ايد بلد هستيد اما واقعيت اين نيست. خيلي از ما رشته‌هايي را که خوانده‌ايم در حد کاربردي نمي‌دانيم و فقط دانش آموخته آن رشته هستيم. پس اين پنبه را از گوشتان در بياوريد که الزاما همان شغلي را پيدا کنيد که در زمينه رشته‌تان باشد. مهم اين است که شما چه کاري بلد هستيد. اگر رشته‌تان را به درستي فرا گرفته‌ايد و در زمينه‌اش مي‌توانيد فعاليت داشته باشيد که خب مشکلي نيست اما اگر مي‌دانيد که صرفا چند واحد پاس کرده‌ايد و هيچي به هيچي، پس بايد به بقيه توانايي‌هايتان هم فکر کنيد و آن‌ها را تقويت کنيد، چرا که اگر در رشته مورد نظر حرفه‌اي‌تر از شما زياد بود، بتوانيد در فن‌ها و توانمندي‌هاي ديگرتان شاغل بشويد.






منبع: روزنامه خراسان


۱۵ بهمن ۱۳۹۳ - ۲۱:۵۰





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: نامه نیوز]
[مشاهده در: www.namehnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 18]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن