واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۱۵ بهمن ۱۳۹۳ (۱۰:۵۳ق.ظ)
اعتلاي علمي و فناوري ميهن اسلامي با به کار گيري همه توان دانش آموختگان رئيس پژوهشگاه شيمي و مهندسي شيمي ايران در نخستين جشن فارغ التحصيلي دانش آموختگان اين پژوهشگاه گفت: دانش آموختگان كشور بايد همه توان خود را در راه اعتلاي علمي و فناوري ميهن اسلامي بكار گيرند.
به گزارش خبرگزاري موج، دكتر محمد رضا اميد خواه در اين مراسم با تبريك ايام الله دهه مبارك فجر، آرامش و اقتدار كنوني كشور را حاصل ثمرات خون شهيدان دانست و اظهار داشت: همه دانش آموختگان و اهالي علم و معرفت، جلوه اي از نور الهي هستند و بايد بتوانند انعكاس اين نور را در قالب كمك به ديگران و حل مشكلات مردم و مملكت نشان دهند.
وي در ادامه افزود: هدف عمده و مهم ترين وظيفه دانش آموختگان در دوران پس از فارغ التحصيلي بايد ارائه خدمات به مردم و مملكت باشد كه تنها اين عملكرد نشانه رسوخ علم در شخصيت شماست و خداي نكرده اگر كسي به علم خود مغرور شود، بي شك آسيب مي بيند.
رئيس پژوهشگاه شيمي و مهندسي شيمي ايران در بخش ديگري از سخنان خود انسانيت و فروتني را از ديگر صفات اهل علم عنوان كرد و گفت: من از تمامي دانش آموختگان اين پژوهشگاه مي خواهم كه ارتباط خود را با مجموعه عوامل پژوهشگاه قطع نكنند زيرا شما هم اكنون مانند خون تازه اي هستيد كه وارد شريان هاي حياتي و كاربردي در بخش علوم و فناوري كشور شده ايد و ارتباط مستمر شما با اين پژوهشگاه مي تواند توانايي ها و توانمندي هر دو طرف را ارتقا بخشد.
دكتر اميد خواه با اشاره به كسب رتبه نخست در رشته شيمي و مهندسي شيمي درميان كشورهاي منطقه گفت: اميدوارم با كوشش و سعي مضائف شما دانش آموختگان پژوهشگاه شيمي و مهندسي شيمي ايران بتوانيم در آينده نزديك رتبه اول شيمي در آسيا و حتي در سطح جهاني را نيز كسب كنيم.
وي همچنين تشكيل كانون دانش آموختگان اين پژوهشگاه را جهت ارتباط هر چه بيشتر اعضاي آن با بخش هاي مختلف پژوهشگاه شيمي خواستار شد.
همچنين در اين مراسم پروفسور سيد محمد بلورچيان بنيان گزار پژوهشگاه شيمي و مهندسي شيمي ايران در سخناني به سير تاريخي تاسيس اين پژوهشگاه و عملكرد آن در سال هاي گذشته پرداخت و گفت: بزرگ ترين آرزوي من در 50 سال پيش تاسيس يك چنين مركز علمي بود كه الحمد الله در حال حاضر با امكانات و تجهيزات پيشرفته و مناسب به فعاليت تحقيقاتي پرداخته و يكي از 4 مركز بزرگ شيمي در جهان محسوب مي شود.
دكتر بلورچيان در ادامه با بيان اينكه اگر بتوان مغزها و استعداد هاي دانشمندان ايراني در سراسر جهان را به صورت متمركز بكار گرفت، به قدرت برتر علمي جهان دست مي يابيم، گفت: در جهان امروز ديگر وسعت سرزمين و كثرت جمعيت و معادن طلا و مواردي اين چنين ملاك برتري محسوب نمي شود، بلكه اين قدرت و اقتدار علمي است كه عامل پيشرفت و برتري كشور هاست و ما بايد تمام سعي خود را درجهت اعتلاي قدرت علمي كشورمان به كار گيريم.
در ادامه اين مراسم پس از تقدير از تني چند از دانش آموختگان جديد اين پژوهشگاه، از پروفسور بلورچيان و مهندس طاهري فرد خيري كه در ساخت پروژه هاي عمراني پژوهشگاه شيمي مساعدت كرده بود، به صورت ويژه تقدير شد.
گفتني است تا كنون تعداد 480 دانشجوي كارشناسي ارشد و 35 دانشجوي دوره دكترا در پژوهشگاه شيمي و مهندسي شيمي ايران پذيرفته شده اند كه از اين تعداد 340 دانشجوي مقطع كارشناسي ارشد فارغ التحصيل شده اند.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 26]