واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری پانا: محمود کلاری در ویژه برنامه هفت: جوانان در کار محتاط نیستند/ از همکاری با جوانان استقبال می کنم خبرگزاری پانا: محمود کلاری گفت: همیشه از همکاری با جوانان استقبال کرده ام زیرا که آنها ذوق دارند و محتاط نیستند و با ایده های جدیدتر وارد کار می شوند.
۱۳۹۳ چهارشنبه ۱۵ بهمن ساعت 04:21
به گزارش خبرنگار فرهنگی پانا، برنامه سینمایی هفت در سومین روز از سی وسومین جشنواره فیلم فجر مهمانان بسیاری از عوامل فیلم های به نمایش در آمده در کاخ جشنواره را پذیرا بود. مرگ ماهی ساخته روح الله حجازی اولین مهمان سومین ویژه برنامه هفت بود که کارگردان آن روح الله حجازی گفت: سعی کردم که در این فیلم خود را تکرار نکنم و اگرچه به لحاظ مناسبت های رفتاری میان آدم ها می تواند شبیه دو فیلم قبلی من باشد اما در قصه و ساختار و فرم شکل دیگری را دنبال کرده است پانته آ بهرام بازیگر فیلم مرگ ماهی مهمان تلفنی هفت بود که پس از صحبت های حجازی با بیان اینکه مرگ ماهی جز فیلم هایی است که دیرتر از زمان خود مشخص می شود که چه اتفاقی درون آن افتاده رخ داده است گفت: روح الله حجازی از روز اول عنوان کرد که در پی ساخت کار ویژه ای است که تا کنون در سنما رخ نداده است و به نظرم خروجی مرگ ماهی خرق عادتی است که در قصه گویی و در تعداد بازیگران آن رخ داده است.
محمود کلاری، مدیرفیلمبرداری فیلم مرگ ماهی با تاکید بر اینکه از همکاری با جوان ها استقبال می کنم عنوان کرد: از زمانی که این کار را شروع کردم هفت تا هشت فیلمساز که در حال حاضر آنها را می شناسیم کار اول خود را با من شروع کرده اند . جوانان ذوق دارند و درکار محتاط نیستند و کمک می کنند که ایده های تازه تر اجرا شود و به مرحله جدیدی وارد شوید.
بهرنگ علوی از دیگر بازیگران مرگ ماهی بود که ضمن حضور در استودیو ویژه برنامه هفت درباره فیلم مرگ ماهی توضیح داد: مرگ ماهی برای من پاداش صبر دوساله ای بود که بعد از فیلم دربند برای من اتفاق افتاده بود و اگر اینجا هستم پاسخ جسارتی است که حجازی انجام داده است.
حسام محمودی نیزبه عنوان بازیگر فیلم مرگ ماهی با بیان اینکه با بازی در این فیلم از دانشگاه بازیگری فارغ التحصیل شده ام افزود: میزان دقتی که حجازی دارد و البته وجود محمود کلاری در این پروژه فضایی را ایجاد می کند که اجازه اشتباه را به تو نمی دهد.
تگرگ و آفتاب بازگشت به فضای قصه محور است
اما گفت و گوی دوم هفت به فیلم تگر گ و آفتاب اختصاص داشت که رضا کریمی، کارگردان آن با بیان اینکه برای این اثر نه بودجه و نه زمان کافی داشتیم ادامه داد: در این چند سال قصه هایی داشتم اما از سال 88 تا کنون که فیلمی در حوزه سینما نساخته ام علاقمند بودم که در زمینه دفاع مقدس کار کنم
این کارگردان درباره بازی کسری عزیزا یاد آور شد: ازهمان زمان که در حال نگارش این اثر بودم دراین فکر بودم که چه خوب خواهد شد اگر از یک چهره تازه استفاده کنم و البته مصمم نیز بودم که از یک چهره شناخته نشده استفاده کنم که منجر به همکاری با کسری عزیزا شد.
پیام دهکردی بازیگر فیلم تگرگ و آفتاب پس از صحبت های کریمی در بحث از آغاز کار خود گفت: بر اساس رسم معمول استاندارهایی که وجود دارد تئاتر جنبه زیر ساخت دارد و من هم خوشحالم که این اتفاق افتاد و از تئاتر کار خود را شروع کردم و البته دوستی و همکاری با رضا کریمی مربوط به دیروز و امروز نیست. بنابراین وقتی برای این کار از من دعوت کرد دوست داشتم حتی برای مدتی کوتاه با هم باشیم.
وی گفت: فضایی که فیلمنامه درون آن زندگی می کند از دغدغه های من بوده است. در هر صورت گاه حافظه تاریخی ما به فراموشی سپرده می شود و ما به عنوان یک شهروند نیاز به مرور داریم. فیلم هایی با بحث دفاع مقدس که برگرفته نرمی از قصه داش آکل و بازگشت به فضای قصه محور است که جای آن خالی است.
این بازیگر اظهار کرد: وقتی در چند دهه قبل فیلم یا تئاتری در خصوص دفاع مقدس ساخته می شد با واقعیت رخ داده کمی فاصله داشت. در حالی که درواقعیت آنها پاهاشان بر زمین و سرشا بر آسمان بوده است و در همین فضا زندگی می کرده اند که قصه این فیلم باظرافت بدون بزرگ نمایی و شعار توانسته آن را نشان دهد.
کسرا عزیزا بازیگر دیگر فیلم تگرگ و آفتاب از همکاری با رضا کریمی به عنوان شانس بزرگ زندگی خود یاد کرد و گفت: رضا کریمی در روندکار همیشه پشتیبان من بوده است و از من حمایت کرده است.
بر اساس این گزارش، فیلم شکاف کیارش اسدی زاده سومین مهمان سومین ویژه برنامه هفت بود که کارگردان آن در خصوص ایده کار توضیح داد: اوایل سال 91 که تصمیم به فرزند دار شدن گرفتم این موضوع برایم اهمیت پیدا کرد و در ارتباط با آن با دیدگاه های متفاوتی روبه رو شدم. احساس کردک که مسئله مهمی است و به موازات تحقیقاتی که انجام می دادم با بچه هایی رو به رو می شدم که در فضای خانوادگی رشد نمی کنند که در نهایت ثمره آن فیلمنامه وفیلم شکاف شد.
علی سرتیپی یکی از تهیه کنندگان فیلم شکاف در بیان همکاری خود با اسدی زاده اشاره داشت: کیارش اسدی زاده را از قبل می شناختم و از قبل با وی کارهای تبلیغاتی انجام می دادیم. در ابتدا زمانی که فیلمنامه را خواندم با آن ارتباط برقرار نکردم چون سینمایی که من دوست دارم سینمایی است که با مردم ارتباط برقرار می کند و فکر می کردم که این داستان این گونه نیست اما در ادامه با وابسته شدن به فیلمنامه و تغییراتی که در آن رخ داد کار را پیش بردیم.
سحر دولتشاهی از بازیگران فیلم شکاف نیز در بیان بازی خود در این اثر گفت: اگر لحظه در فیلمنامه درست تعریف شده باشد و کارگردان درک درستی داشته باشد بازی برای بازیگر راحت می شود.
سینمای مستند بی کلک با مخاطب ارتباط برقرار می کند
و اما پرده آخر هفت نیز بر خلاف برنامه های پیشین باری دیگر به گفت و گو با عوامل فیلم ها اختصاص داشت که البته این بار نیز به فیلم های مستند تعلق گرفته بود. محمد کارت یکی از این مستندسازان بودکه با فیلم بختک به جشنواره سی وسوم راه یافته بود که با بیان اینکه تمایز سینمای مستند با سینمای داستانی در برقراری ارتباط مستقیم وبی کلک با مخاطب است ادامه داد: چون باور پذیری اصل برقراری ارتباط با مخاطب است سینمای مستند می تواند جلو بزند. مستندسازان از دل جامعه می آیند وجذابیت آن از چیزی چون استراق سمع نشات می گیرد که در نهایت منجر به تزکیه نفس و دقت می شود.
مهدی گنجی کارگردان مستند من میخوام شاه بشم نیز گفت: در این سکانس گفت وگویی بیان کرد: رشد ویدیو و شبکه های ماهواره ای مخاطبان جهانی را با مستند آشنا و علاقمند کرد که به تریج متوجه می شویم که مخاطب سینمای مستند در مقایسه با سینمای داستانی با سوژه درگیر تر می شود.
دلاور دوستانیان مستند ساز مستند زندگی پنهان با بیان اینکه درحال حاضر مستند هایی که ساخته می شود به ساختار سینمایی نزدیک شده است گفت: حرکت دوربین و قاب بندی ها نیز در فیلم مستند می تواند جریان داشته باشد.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری پانا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 84]