واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
![](http://www.mojnews.com/iCFileHandler.aspx?FieldName=img_Image&Contract=cms_Contents_I_Images&Size=250&StartupService=Read&BaseRecord=1555906)
۱۴ بهمن ۱۳۹۳ (۱۶:۳۵ب.ظ)
نشست رسانهاي «مرگ ماهي» در جشنواره فيلم فجر؛ حجازي، «مرگ ماهي» را به علي حاتمي و رسول ملاقليپور تقديم ميکنم سيدروحالله حجازي گفت: فيلم سينمايي «مرگ ماهي» در ادامه فيلمهاي قبلي من است و نگاهي نو و تازه به روابط انساني دارد.
به گزارش خبرگزاري موج، نشست رسانهاي فيلم سينمايي «مرگ ماهي» به کارگرداني سيدروحاله حجازي در سومين روز جشنواره برگزار شد.
در اين نشست سيدروحاله حجازي، نويسنده، تهيه کننده و کارگردان اين اثر سينمايي به همراه محمود کلاري (تصويربردار)، هايده صفيياري (تدوينگر) و پانتهآ بهرام، طناز طباطبايي، ريما رامينفر، بابک حميديان، علي مصفا، بهرنگ علوي، حسام محمودي، مرواريد کاشاني، رابعه مدني بازيگران «مرگ ماهي» حضور داشتند و امير پوريا نيز به عنوان منتقد در جلسه حاضر شد.
سيدروحاله حجازي در ابتداي اين نشست بيان کرد: اکران امروز فيلم «مرگ ماهي» را به علي حاتمي و رسول ملاقلي پور که فيلم هايي با مضمون مادر ساخته اند، تقديم کرد و گفت: اين فيلم در ادامه فيلم هاي قبليام است، اما به دنبال تجربه ديگري در اين زمينه بودم.
وي ادامه داد: از آن جايي که نويسندگي و تهيه کنندگي فيلم بر عهده خودم بود، حوزه اختيارات بيشتري داشتم و همراهي با گروه خوب اين امکان را داد تا شکل و ساختار تازه اي را ارائه بدهم.
اين کارگردان با اشاره به اينکه به دنبال توفيق دو فيلم قبلي نيستم، گفت: مي خواستم در فيلم ساختار و نگاه تازه اي داشته باشم و همچنين مناسبات ميان افراد را هم در آن قرار دهم.
محمود کلاري، مدير فيلمبرداري «مرگ ماهي» عنوان کرد: بعد سه دهه حضور در سينما، با خواندن فيلمنامه و ديدن ترکيب گروه و کارگرداني مي توان نکاتي را درباره آن فهميد. در اولين جلسه اي که با روح الله حجازي داشتم و داستان را برايم تعريف کرد، با تاکيدهايي که روي فضاي فيلم داشتند، فهميدم فيلمبرداري آن دستاوردي براي من است و قرار است با دوربين ثابت و غير متحرک کار کنم.
وي ادامه داد: در يک دهه گذشته بيشتر فيلم هايي که کار کرده ام در فضاي رئال بوده که نگاه واقع گرايانه داشته اند، اما؛ در اين فيلم با تصاوير ساده و ثابت کار کرديم و فضاهاي مورد نظر را ساختيم و جالب اينکه ياد دوران عکاسي خودم افتاده بودم.
کلاري با اشاره به اينکه دو نفر در ساخت اين فيلم تاثير زيادي داشتند، گفت: علاوه بر روح اله حجازي که هيچ عجله اي در کار نشان نمي دادند، طراح صحنه فيلم نيز با درک ظريف و عميقي که از مفهوم کاربرد زيبايي شناختي دارد، ما را در يک طول موج قرار داد که توانستيم به هماهنگي خوبي دست پيدا کرديم.
در ادامه پانته آ بهرام که در فيلم نقش ليلا را داشت، گفت: وقتي گروهي همه عناصر خوب بودن را داشته باشد، بازيگر تنها بايد با اعتماد، خودش را در کاري که انجام مي دهد، رها کند.
طناز طباطبايي از ديگر بازيگران «مرگ ماهي» نيز عنوان کرد: روزي که با روح اله حجازي صحبت کردم، به من گفتند که چيزهايي در فيلمنامه نوشته نشده و ما در اجرا به آن دست پيدا مي کنيم به همين دليل تمام مدت براي من سوال بزرگي بود که بايد منتظر چه اتفاقي باشم.
اين بازيگر با بيان اينکه سابقه بازيگرياش به ۶-۷ سال قبل برميگردد، گفت: در اين مدت بيشتر نقش هايي که بازي کرده بودم، برونريز بودند، اما؛ اين نقش به دليل تفاوت ها، سکوت ها و درون گرايي که داشت، برايم بسيار جالب بود و خوشحالم که با اين گروه آشنا شدم اميدوارم در اکران عموم هم موفق باشد.
علي مصفا از ديگر بازيگران فيلم نيز گفت: براي من جذابيت کار مهم بود، ضمن اينکه برايم جالب بود که در گروهي حل شوم و کاري را انجام دهيم که با همکاري انجام شود و با سينماگراني که تا به امروز همکاري نداشتم کار کنم.
بابک حميديان از ديگر بازيگران فيلم نيز بيان کرد: من رد پاي کوچکي در اين فيلم دارم و فکر مي کنم اين فيلم قضاوت کار بازيگري است، خانواده بازيگري که در رکاب قصه بودند و هم خوشحالم که در اين فيلم حضور داشتم.
ريما رامينفر هم که تجربه حضور در فيلم هاي پربازيگري مانند «يه حبه قند» را داشته و در اين فيلم نيز با نقش رعنا ظاهر شده است، اظهار کرد: فکر مي کنم هر کارگرداني که قصد کارهاي پرجمعيت را داشته باشد، سراغ من هم مي آيد.
وي ادامه داد: روح اله حجازي گفت اين نقش از ابتدا براي من نوشته شده و با اينکه آدم حساسي هستم و ممکن است گاهي به فيلمنامه ايراد بگيرم، اما؛ از جايي به بعد احساس کردم بايد در اين گروه حل شوم، جالب اين است که هم در زمان خواندن فيلمنامه و هم حالا بعد از ديدن فيلم احساس گيجي لذت بخشي دارم.
بهرنگ علوي که بعد از بازي در «دربند» از او فيلمي را نديده بوديم، در نقش رضا حضور داشت و گفت: امسال اميدي نداشتم که بتوانم در فيلمي که مورد علاقه ام است، بازي کنم زيرا بعد از «دربند» فيلم هايي در همان فضا به من پيشنهاد مي شد که قبول نمي کردم، اما؛ از همکاري با حجازي خيلي لذت بردم.
حسام محمودي که در نقش بهروز بازي مي کرد نيز عنوان کرد: حضور من در ميان اين افراد با تجربه، چيزي شبيه معجزه بود، خوشحالم که به من اعتماد کردند.
کامياب امين عشايري که طراح صحنه و لباس اين اثر سينمايي را بر عهده داشت در اين نشست گفت: اگر کار من در اين فيلم ديده شده، به دليل قاب ها و نوري است که محمود کلاري به کار برده اند، کار پيچيده اي نکردم و تنها خواسته هاي فيلم را انجام داده ام.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 20]