واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران: شعری مقدم خبر داد
ساختار توسعه ای شرکت ملی صنایع پتروشیمی تصویب شد/ پشتیبانی توسعه، اولویت جدید NPC
معاون وزیر نفت در امور پتروشیمی ماموریت های شرکت ملی صنایع پتروشیمی را به عنوان سازمان توسعه ای تبیین و تشریح کرد و گفت: تدوین سند راهبردی توسعه پایدار صنعت پتروشیمی با محوریت بخش غیر دولتی و در راستای سیاست های کلان کشور ارائه می شود.
به گزارش گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران؛ به نقل از روابط عمومی شرکت ملی صنایع پتروشیمی عباس شعری مقدم سرفصل های اصلی ماموریت شرکت را در سه بخش پشتیبانی توسعه، مالی و سرمایه گذاری و برنامه ریزی و توسعه تشریح کرد.
شعری مقدم گفت: تدوین سند راهبردی توسعه پایدار صنعت پتروشیمی با محوریت بخش غیر دولتی و در راستای سیاست های کلان کشور و همچنین تقویت ظرفیت و توان برنامه ریزی از طریق پژوهش در سیاست گذاری با هدف ارائه تحلیل و پیشنهاد های لازم به تصمیم گیران در تمامی حوزههای مرتبط با صنعت پتروشیمی به ویژه وزارت نفت از مهمترین اولویت های شرکت ملی صنایع پتروشیمی در شرایط جدید است.
وی ماموریت شرکت ملی صنایع پتروشیمی را در حوزه توسعه مالی و سرمایه گذاری صنعت پتروشیمی را تدوین نظام ها و سیاست های تامین منابع مالی توسعه و جذب سرمایه گذاری داخلی و خارجی عنوان کرد و افزود: این شرکت در بخش مدیریت اجرای سیاست های این حوزه بر آن است با ایجاد صندوق های توسعه صنایع پتروشیمی با مشارکت بخش غیر دولتی و فعالان بازار و هدایت تسهیلات و اعتبارات بانکی از طریق هماهنگی های بودجه سالانه کشور، بانک های عامل و سایر موسسات پولی و اعتباری و نیز شناسایی منابع اعتباری خارجی، در جهت در جهت سرمایه گذاری و بروزآوری صنعت پتروشیمی اقدام کند. شعری مقدم خاطر نشان کرد: شرکت ملی صنایع پتروشیمی با تدوین سیاست های توسعه، صادرات با تعامل موثرتر در تنظیم بازارها ی داخلی و واردات محصولات پتروشیمی ، کما فی سابق همکاری و تعامل خود را با نهادی های ذی ربط حفظ خواهد کرد.
وی تشویق رقابت و جلوگیری از انحصار در حوزه صنعت پتروشیمی را یکی از اصلی ترین اهداف شرکت ملی صنایع پتروشیمی خواند و تاکید کرد: در مسیر توسعه متوازن بازارهای داخلی و خارجی و ارائه خدمات، راهی جز رویکرد هوشمندانه رقابتی و ایجاد تسهیلات لازم نداریم که می توان با همکاری با اتاق های بازرگانی و توسعه مناسبات تجاری و پیگیری اجرای سیاست های تنظیم بازار و توسعه آن به سازوکارهای مناسبی رسید که البته نمی توان تاثیر ارزیابی و نظارت مستمر وضعیت بازار در موفقیت و اثربخشی این سیاست نادیده گرفت.
به گفته مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی مدیریت و ایجاد تعامل میان مجتمع ها و طرح های در حوزه های فروش خوراک بین واحدها، ارائه سرویس های جانبی، مخازن ذخیره، برنامه ریزی تولید و تعمیرات اساسی، اجرای طرح، بیمه دارایی ها و نظام اداری و پرسنلی از ماموریت های نهایی این شرکت در حوزه توسعه مالی و سرمایه گذاری است که می توان سیاست تدوین روش های کارآمد و شفاف برای مدیریت تعامل در هرک از حوزه ها با مشارکت حداکثری ذی نفعان را برآن افزود.
معاون وزیر نفت در امور پتروشیمی ادامه داد: سیاست گذاری و تدوین برنامه برای توسعه الزامات، استانداردها و ترویج سیتم های مدیریتی و عملیاتی در صنعت پتروشیمی ، سیاست گذاری و تدوین نظام مدیریت دانش صنعت پتروشیمی و طراحی ساز و کارهای فعال مدیریت دانش و همچنین تدوین سیاست های برنامه توسعه منابع انسانی در صنعت پتروشیمی با توجه به نیاز صنعت و برنامه های توسعه آن محورهای اصلی و نهایی شرکت ملی صنایع پتروشیمی در حوزه توسعه مدیریت و عملیات است.
مدیر عامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی با اشاره به تدوین سند نظام جامع نوآوری در صنعت پتروشیمی که شامل تعیین و مرزبندی دانش ها و فناوری های می شود، گفت: اولویت ها و نقشه راه دست یابی به فناوری ها در بخش های پایه، میانی و تکمیلی (پایین دست) صنایع پتروشیمی و همچنین ابزارهای لازم به منظور محقق شدن برنامه های توسعه فناوری صنعت پتروشیمی مشخص شده است.
انتهای پیام/
اخبار مرتبط
اتلاف 80 میلیارد دلاری انرژی در کشور/ ایجاد 3.5 میلیون فرصت شغلی با بهینه سازی مصرف انرژی
تانکر هیدروکربن در مرزهای شرقی کشور معطل بازگشایی مجدد مرزها / ضرورت مذاکراه با طرف افغانی در خصوص استاندارد
دنیا هنوز از مصرف کود اوره اشباع نشده است/ تاثیرپذیری قیمت خوراک پتروشیمی از بازار نفت
نخستین محموله میعانات گازی فاز ١٥ و ١٦ پارس جنوبی صادر شد
خوراک اتیلن به پتروشیمی مهاباد می رسد
توقف ورود اجناس خارجی با راهاندازی سامانه الکترونیکی کالای نفت/ بهرهبرداری از سه طرح پتروشیمی به ظرفیت 1.4 میلیون تن تا پایان سال
کد خبر: ۵۱۲۲۰۸۶
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 34]