تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 10 آذر 1403    احادیث و روایات:  امام محمد باقر(ع):گويا مؤمنان همان فقيهان (فرزانگان دين فهم) و اهل انديشيدن وپند گرفتن هستند. شنيد...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1835871397




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

فرهمندپور: بار مالی مصوبه مرخصی زایمان پیش‌بینی نشده است


واضح آرشیو وب فارسی:نامه نیوز: فرهمندپور: بار مالی مصوبه مرخصی زایمان پیش‌بینی نشده است
مشاور وزیر کشور در امور بانوان گفت: طی امروز یا فردا تفاهم نامه‌ای به امضای وزیر کشور و معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده به منظور همکاری‌های مشترک در امور زنان امضا می‌شود.
به گزارش نامه نیوز، فهیمه فرهمندپور در نشست خبری که امروز در وزارت کشور برگزار شد، با اعلام این خبر اظهار کرد: طبق تفاهم نامه‌ای که بین وزارت کشور و معاونت امور زنان و خانواده نهاد ریاست جمهوری امضا می‌شود می‌توانیم از بخشی از اعتبارات معاونت امور زنان و خانواده برای فعالیت‌های خود بهره ببریم.


وی در بخش دیگری از صحبت‌های خود گفت: در 13 ماه گذشته تلاش کرده‌ایم از تمام ظرفیت‌ها و امکانات موجود برای انجام درست ماموریت‌های امور زنان بهره ببریم با این وجود عملکرد ما نیازمند آسیب شناسی و نقد است.

وی درباره برنامه‌های سال 94 دفتر امور بانوان وزارت کشور اظهار کرد:‌ در صورت تامین اعتبارات لازم برنامه‌های مرتبط با تحکیم خانواده و افزایش کمی و کیفی جمعیت، توان افزایی تخصصی مدیران حوزه زنان و خانواده و دست اندرکاران حوزه برنامه ریزی زنان را انجام می‌دهیم. این افراد می‌توانند اعضای زن شوراهای شهر و روستا، دهیاران زن، مشاوران امور بانوان دستگاه‌ها و مدیران کل امور بانوان استانداری‌ها باشند.

فرهمندپور اضافه کرد: افزایش سرمایه‌های اجتماعی زنان استان‌ها از طریق تعامل با فرهیختگان زن استان‌ها، توجه به اوقات فراغت زنان و دختران، کارآمدسازی کانون‌های فرهنگی زنان، توجه به زنان روستایی و عشایری، بهسازی تشکیلات امور زنان در استانداری‌ها و فرمانداری‌ها بر اساس شرح وظایف مصوب دفاتر زنان و خانواده وزارت کشور و استانداری‌ها از دیگر برنامه‌های ما در سال 94 است.

وی در بخش دیگری از صحبت‌های خود در زمینه فعالیت‌های دفتر امور بانوان در حوزه‌های اقتصادی زنان اظهار کرد: کار اقتصادی، کار آفرینی و توسعه ، وظیفه ذاتی وزارت کشور نیست اما ما به دو دلیل وارد این عرصه شده‌ایم چرا که وظیفه ذاتی وزارت کشور هماهنگ سازی امور بین دستگاه‌هاست و برای تقویت زنان کارآفرین، مدیریت و هماهنگی بین دستگاه‌ها بر عهده وزارت کشور است.

وی افزود: ارتقای توانمندی اجتماعی و روانی زنان موضوع بسیار مهمی است که نمی‌توانیم از آن غفلت کنیم. بخشی از توانمندسازی زنان از طریق برنامه ریزی اقتصادی محقق می‌شود.

وی تاکید کرد: به منظور ارتقای وضع زندگی زنان تنها نباید به توانمندسازی آنان توجه کنیم بلکه توانمندسازی خانواده و ارتقای مناسبات خانوادگی را هم مدنظر قرار دهیم. در این جهت باید روی سهم زنان در اقتصاد خانواده، تامین حقوق مادی و معنوی زنان در فضای خانواده، اصلاح مناسبات اعضای خانواده و تقویت کرامت زنان در خانواده کار کنیم.

بار مالی مصوبه مرخصی 9 ماهه زایمان پیش‌بینی نشده است

مشاور وزیر کشور در امور بانوان در پاسخ به پرسش ایسنا در زمینه بودجه پیش بینی شده برای فعالیت‌های دفتر امور بانوان وزارت کشور در سال 94، اظهار کرد: سال گذشته بودجه خاصی برای حوزه زنان در وزارت کشور دیده نشده بود اما امسال بودجه‌ای واقعی، عینی و موثر را تقاضا کرده‌ایم البته در زمینه پیش بینی اعتبار مورد نیاز در انجام هماهنگی و همکاری بین دستگاهی را نیزدر نظر داریم.

فرهمندپور درباره فعالیت دفتر امور بانوان وزارت کشور به منظور اجرایی شدن مرخصی 9 ماهه زنان اظهار کرد: پس از ابلاغ مصوبات می‌توانیم نسبت به پیگیری اجرای آن اقدام کنیم اما هنوز در زمینه مرخصی 9 ماهه زایمان دچار مشکل هستیم و بار مالی آن پیش بینی نشده است.

وی تاکید کرد: برای افزایش جمعیت باید اقدامات عملی انجام شود چرا که توصیه تنها ما را به این هدف نمی‌رساند. در این شرایط اگر اجرای مرخصی 9 ماهه زایمان ابلاغ شود، بر شیوه اجرای این مصوبه نظارت خواهیم کرد.

غربالگری سلامت بانوان شاغل

به گزارش ایسنا، فرهمندپور در بخش دیگری از صحبت‌های خود با اشاره به اقدامات انجام شده در دفتر بانوان وزارت کشور گفت: در قبال بانوان شاغل در ستاد وزارت کشور و خانواده‌های آنها توفیق داشته‌ایم دو برنامه جدی را برای این گروه برگزار کنیم؛ بخشی از این برنامه‌ها مربوط به خانواده‌هایشان بود که در این مرحله دوره آموزشی و تربیتی "مطلع مهر" را برای زوجینی که در پنج سال اول زندگی مشترک خود هستند، برگزار کردیم.

وی اضافه کرد: مطلع مهر یکی از برنامه‌های دولت قبل بود که بر اساس آن دستگاه‌های اجرایی مکلف به برگزاری دوره‌های آموزشی برای زوجین شاغل در آن دستگاه بودند که پنج سال اول زندگی خود را پشت سر می‌گذاشتند، اما در دولت دهم، این کار در وزارت کشور انجام نشده بود بنابراین در اردیبهشت ماه برای 70 زوج، وزارت کشور دوره آموزشی را در شهر مقدس مشهد برگزار کرد.

وی با اشاره به برنامه‌های برگزار شده برای زنان شاغل در وزارت کشور گفت: شاخص ترین برنامه غربالگری سلامت بانوان شاغل در این دستگاه بود. در مرحله اول، این زنان در زمینه سرطان پستان غربالگری شدند. ابتدا دوره‌های آموزشی برای زنان برگزار شد سپس آنان مورد معاینه قرار گرفتند و مراحل پاراکلینیکی تشخیص را پشت سر گذاشتند و در صورت نیاز معاینه تکمیلی برای آنان انجام شد، البته با توجه به گستردگی طرح غربالگری سلامت، این طرح در سال 94 ادامه می یابد.

50 درصد از پست‌های بانوان در فرمانداری‌ها و استانداری‌ها بلاتصدی است

مشاور وزیر کشور در امور بانوان با بیان اینکه اقداماتی را برای همکاران خود در استان‌های کشور انجام دادیم، اظهار کرد: جمع آوری اطلاعات دقیق شاغلان حوزه بانوان و خانواده استانداری‌های کشور در رده استانداری و فرمانداری یکی از اقدامات انجام شده بود که تا کنون در وزارت کشور سابقه نداشته است. این اطلاعات به گونه‌ای است که به تحلیل جامعی از وضعیت موجود تشکیلات بانوان در استانداری‌ها و فرمانداری‌ها داریم. به عنوان نمونه از میزان پست‌های خالی امور بانوان، وضعیت تحصیلی شاغلان در امور بانوان، میزان تخصص و وضعیت استخدامی آنان اطلاعات لازم را داریم.

فرهمندپور تصریح کرد: آمادگی لازم برای آسیب شناسی دقیق از ساختار تشکیلات زنان در استانداری‌ها و فرمانداری‌ها را داریم و بر اساس اطلاعات موجود، به طور متوسط حدود 50 درصد از پست‌های امور بانوان در فرمانداری‌ها و استانداری‌ها بلاتصدی است که این میزان در استانداری‌ها کمتر از 50 درصد و در فرمانداری‌ها حدود 60 درصد است. با وجود این تعداد پست خالی و تعداد زیاد همکاران قراردادی نمی‌توانیم انتظار داشته باشیم که اتفاقی جدی در حوزه زنان رخ دهد.

مشاور وزیر کشور در امور بانوان با اشاره به برگزاری نشست‌های منطقه‌ای گفت: وزارت کشور ایران را به پنج منطقه تقسیم کرده است و دفتر امور زنان وزارت کشور بیشترین حجم نشست‌ها، گفتگوها و بررسی‌های میدانی را در میان بخش‌های مختلف این وزارتخانه داشته به گونه‌ای که تا کنون دو دوره نشست منطقه‌ای برگزار کرده است.

وی افزود:‌ این نشست‌ها در هماهنگی‌های ملی، منطقه‌ای، ایجاد هم افزایی و جهت گیریهای مشترک بسیار موثر است و نشست‌های منطقه‌ای راهبردی برای مهارت افزایی مدیران محسوب می‌شود.

فرهمندپور اضافه کرد: تا کنون سه نشست سراسری در تهران برگزار کرده‌ایم و به احتمال زیاد اواخر بهمن ماه به میزبانی معاونت امور زنان و خانواده نهاد ریاست جمهوری نشست دیگری را برپا می‌کنیم. علاوه بر آن طی چهار ، پنج نوبت با مدیران مناطق جلسات به صورت ویدئو کنفرانس داشته‌ایم.

وی با اشاره به تلاش‌های صورت گرفته از سوی دفتر امور بانوان وزارت کشور برای افزایش مهارت حرفه‌ای و تخصصی مدیران گفت: دوره‌های آموزشی را برای مدیران در اواخر دیماه برگزار کردیم.

وی با بیان اینکه چند برنامه شاخص برای جامعه زنان داشته‌ایم اظهار کرد: یکی از آنها تدوین سند امنیت زنان و کودکان در روابط اجتماعی و دیگری برگزاری فعالانه کارگروه تشکیل، تحکیم و تعالی خانواده شورای اجتماعی کشور بوده است. کارگروه تشکیل، تحکیم و تعالی خانواده فعالترین کارگروه شورای اجتماعی کشور است که نه تنها شش جلسه آن برگزار شده بلکه نشست‌های کاری نیز ذیل آن برگزار کرده‌ایم.

وی درباره موضوعات کارگروه تشکیل، تحکیم و تعالی خانواده اظهار کرد: یکی از فعالیت‌های این کارگروه ورود به برنامه ششم توسعه است. علاوه بر آن به موضوع بسیار مهم سکونتگاه‌های غیررسمی نیز توجه کرده‌ایم که از جمله دغدغه‌های جدی دولت محسوب می‌شود.

وی افزود: یکی دیگر از برنامه‌های ما توجه به ازدواج زنان ایرانی با اتباع بیگانه و پیامدهای ناشی از این کار است چرا که این کار پیامدهای اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی و حقوقی دارد. با توجه به اینکه این موضوع بین دستگاهی است تلاش کرده‌ایم در قالب کارگروهی به آن بپردازیم.

وی افزود: نمایندگان بخش کنسولی وزارت امور خارجه، امور بانوان این وزارتخانه، ثبت احوال، معاونت‌های امور زنان و خانواده و حقوقی ریاست جمهوری، معاونت‌ امنیتی وزارت کشور و غیره در این کارگروه حضور دارند. امیدواریم یکی از اولین دستاوردهای سال 94 دستیابی به نتایج لازم در این کارگروه باشد.



منبع: ایسنا


۱۴ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۳:۵۳





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: نامه نیوز]
[مشاهده در: www.namehnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 14]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن