تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 6 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام جواد (ع):اعتماد به خدا بهاى هر چیز گرانبها است و نردبانى به سوى هر بلندایى.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1871065031




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

- توسعه ورزش در دانشگاههای علوم پزشکی از اولویت های وزارت بهداشت است


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: توسعه ورزش در دانشگاههای علوم پزشکی از اولویت های وزارت بهداشت است زنجان - ایرنا - رییس اداره تربیت بدنی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: یکی از اولویت های اصلی این وزارتخانه توسعه ورزش در دانشگاههای علوم پزشکی کشور است.


"حسین نیک فرجاد" شبانگاه یکشنبه در مراسم افتتاحیه جشنواره ورزشی کارکنان و دانشجویان (خواهران و برادران) دانشگاه علوم پزشکی استان زنجان، با اشاره به اینکه توسعه ورزش همگانی از جایگاه ویژه ای برخوردار است، افزود: علاوه بر ساخت اماکن ورزشی ورزش های همگانی نیز باید بیش از گذشته مورد توجه قرار گیرد.
وی یادآوری کرد: بر این اساس اداره تربیت بدنی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی برگزاری مسابقات و جشنواره های مختلف ورزشی را سرلوحه فعالیت های خود قرار داده است.
نیک فرجاد بابیان اینکه وزارت بهداشت متولی تامین سلامت بیش از70 میلیون جمعیت کشور را عهده دارد است، تصریح کرد: نه تنها بعد قهرمانی در حوزه ورزش بلکه فعالیتهای فیزیکی و بدنی جایگاه بالاتری دارد و گسترش آن به تامین سلامت افراد منتهی می شود.
وی یکی از سیاستهای مهم اداره کل تربیت بدنی وزارت بهداشت را تمرکز زدایی و برگزاری مسابقات مختلف ورزشی در سطح دانشگاه های علوم پرشکی سراسر کشور بیان کرد و گفت: چراغ تمرکز زدایی و برنامه ریزی در این بخش را باید خود دانشگاهها روشن کنند که این در دانشگاه علوم پزشکی زنجان به وقوع پیوسته است.
رییس اداره تربیت بدنی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی ادامه داد: اداره تربیت بدنی وزارت بهداشت درحوزه ورزش گام بر می دارد و تحول در این بخش در گرو مشارکت فعالانه دانشگاههای علوم پزشکی سراسر کشور است.
وی با بیان اینکه بر اساس تعریف سازمان بهداشت جهانی (WHO) سلامت با مولفه های بعد جسمانی، روانی، اجتماعی و معنوی همراه است، اظهارکرد: انجام تحرکات ورزشی به تقویت جسم و روح کمک فراوانی می کند و این امر به تعاملات اجتماعی منتهی می شود که در آموزه های دینی نیز به آن توجه ویژه ای شده است.
نیک فرجاد در ادامه به دستاوردهای انقلاب اسلامی اشاره کرد و افزود: امنیت و سلامت دو بخش مهم واساسی در جوامع به شمار می رود که به برکت انقلاب اسلامی این مهم حاصل شد در حالی که ناامنی کشورهای منطقه را فرا گرفته ایران نقطه اتکای منطقه است.
این مسوول ادامه داد: حوزه سلامت نیز پیشرفتهای قابل توجهی داشته و تا دور ترین مناطق کشور نیز خدمات بهداشتی و درمانی به گروههای هدف ارائه می شود.
وی خاطرنشان کرد: وزارت بهداشت نیز با تمامی کمبودها درصدد ارائه خدمات شایسته بهداشتی و درمانی به اقشار مختلف مردم در سطح کشور بوده و تمامی سیاست های خود را بر این مبنا قرار داده است.
به گزارش ایرنا، جشنواره ورزشی کارکنان و دانشجویان (خواهران و برادران) دانشگاه علوم پزشکی استان زنجان برای نخستین بار در کشور با حضور 216 ورزشکار آغاز به کار کرد.
در این جشنواره برادران در 16 رشته و خواهران در 9 رشته ورزشی به رقابت می پردازند که نفرات برتر به المپیاد کشوری که سال آینده برگزار خواهد شد، اعزام می شوند.
در این مراسم با رژه تیم های ورزشی استان (تیم های دانشگاه علوم پزشکی اداره برق بهزیستی و ) 30 نفر مقام آوران ورزشی تجلیل شدند.
استان زنجان یک میلیون و 100 هزار نفر جمعیت دارد و در شمالغرب کشور واقع شده است.
6085/7320/1352


13/11/1393





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 73]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


فرهنگ و هنر

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن