تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 14 دی 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):يك حديث بفهمى بهتر است از آن كه هزار حديث [نفهميده] نقل كنى.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

تابلو برق

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

قیمت و خرید تخت برقی پزشکی

کلینیک زخم تهران

خرید بیت کوین

خرید شب یلدا

پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان

کاشت ابرو طبیعی

پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا

پارتیشن شیشه ای اداری

اقامت یونان

خرید غذای گربه

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

مشاوره تخصصی تولید محتوا

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

تور بالی نوروز 1404

سوالات لو رفته آیین نامه اصلی

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تجهیزات و دستگاه های کلینیک زیبایی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1849842860




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

آيا دسترسي كودكان و دانش‌آموزان به موبايل لازم است؟


واضح آرشیو وب فارسی:جام نیوز:


تجربه جهاني دسترسي كودكان به موبايل؛
آيا دسترسي كودكان و دانش‌آموزان به موبايل لازم است؟
کاهش قدرت برخی مدارس برای اعمال ممنوعیت به‌همراه داشتن موبایل در مدرسه نشان می‌دهد.



امام صادق علیه السلام فرمودند : هر كس به شايستگى در حقّ خانواده اش نيكى كند، عمرش طولانى مى شود.   به گزارش سرویس خانواده جام نیوز، آيا دسترسي كودكان و دانش‌آموزان به موبايل لازم و ضروري است؟ سازمان جهانی بهداشت (WHO)تأکید کرد با توجه به‌افزایش نقش فناوری‌های مدرن در زندگی کودکان امروزی مطالعات در زمینه تأثیر این فناوری‌ها بر رشد ذهنی آنها باید در اولویت قرار گیرد.   بر همین اساس، متخصصان و کارشناسان سلامت به‌زودی مطالعاتی را با هدف بررسی مضرات احتمالی تلفن‌های همراه و سایر فناوری‌های بی‌سیم بر رشد مهارت‌های ذهنی کودکان انجام خواهند داد. این مطالعه با سرمایه‌گذاری دولتی و صنعتی از ماه سپتامبر‌ سال جاری میلادی (٢٠١٤) شروع خواهد شد و طی آن ٢٥٠٠ کودک ١١ و ١٢ ساله موردمطالعه قرار می‌گیرند.   در این مطالعه توانایی یادگیری، مهارت‌تفکر،‌ حافظه و تمرکز در این کودکان اندازه‌گیری و ارزیابی شده و همین بررسی‌ها در ‌سال ٢٠١٧ میلادی نیز مجدد تکرار خواهد شد. به گفته کارشناسان، هنوز درباره تأثیر این فناوری‌ها روی سلامت ذهن و روان کودکان اطلاعات بسیار اندکی در دسترس است.   تاکنون بسیاری از مطالعات درباره مضرات فناوری‌های بی‌سیم و تلفن‌همراه تنها منحصر به بزرگسالان شده و به‌ویژه بیشتر تمرکز این مطالعات روی خطر سرطان‌زایی آنها بوده که البته تا امروز نیز هیچ‌گونه اثر مخربی از آنها به‌ثبت نرسیده است. با این حال برخی کارشناسان سلامت تأکید دارند که کودکان زیر ١٦‌سال باید از تلفن‌همراه تنها در موارد ضروری استفاده کنند.     طبق گزارش مرکز تحقیقاتی PEW، بیشتر نوجوانان آمریکایی اولین تلفن‌همراهشان را بین سنین ١٢ تا ١٣ سالگی خریداری می‌کنند که در اکثر موارد تمام هزینه‌های خرید تلفن و پرداخت قبوض خط موبایل برعهده والدین آنهاست. در این گزارش آمده است که ٢٣‌درصد از نوجوانان اولین تلفن‌همراهشان را در ١٢سالگی و ٢٣‌درصد نیز در ١٣ سالگی خریداری می‌کنند و ٢٠‌درصد نوجوانان نیز اولین تلفن‌همراهشان را وقتی می‌گیرند که تنها ١١‌سال یا حتی کمتر از آن سن دارند.
درنهایت این‌که تنها ٢٠‌درصد نسل امروز آمریکا داشتن اولین تلفن‌همراه را در ١٥ تا ١٧ سالگی تجربه می‌کنند که احتمالا تمام همسن و سالانشان در آن زمان سال‌هاست که تلفن‌همراه شخصی‌شان را در جیب دارند. اگرچه آمار رسمی از این‌که میزان استفاده نوجوانان زیر ١٥‌سال از تلفن‌همراه چقدر است یا این‌که متوسط سن خرید تلفن‌همراه در ایران چند ‌سال است، در دسترس نیست اما مشاهده کودکانی که به‌راحتی نحوه کار با تلفن‌همراه را بلدند و آن را به‌عنوان وسیله‌ای که می‌تواند در طول روز ساعات سرگرم‌کننده را برایشان به وجود بیاورد، پذیرفته‌اند.     از سوی دیگر، کاهش قدرت برخی مدارس برای اعمال ممنوعیت به‌همراه داشتن موبایل در مدرسه نشان می‌دهد، اگرچه هر تکنولوژی با فاصله زیادی ممکن است به ایران وارد شود اما وضع استفاده نوجوانان از تلفن‌همراه در ایران تفاوت چندانی با کشوری مثل آمریکا ندارد یا در آینده‌نزدیک این تفاوت به‌حداقل خواهد رسید.  
اما خانواده‌ها و نوجوانان هرکدام دلایل خود را برای خرید تلفن‌همراه دارند. برای بسیاری از خانواده‌ها افزایش امنیت و حفظ ارتباط بین والدین و فرزند زمانی که از یکدیگر دورند، مهم‌ترین دلیلی است که آنها را وادار می‌کند زیر بار خرید یک تلفن‌همراه برای نوجوانشان بروند. اما تنها کاربرد وسایل پیچیده‌ای مثل موبایل، فرستادن پیام و برقراری تماس نیست بلکه با پیشرفت تکنولوژی و افزایش امکانات تلفن‌هایی که به گوشی‌های هوشمند تبدیل شده‌اند، انجام فعالیت‌های سنتی با تلفن به کوچکترین کاربرد موبایل تبدیل شده است.   با توجه به امکاناتی که یک گوشی هوشمند در اختیار نوجوانان قرار می‌دهد، کنترل‌هایی که بر استفاده نوجوانان از موبایل نیز اعمال می‌شود باید همزمان به‌روز شود. بنابراین چک‌کردن این‌که فرزند شما با چه کسانی تماس می‌گیرد یا چه عکس و فیلمی را روی تلفنش ذخیره کرده، تنها کاری نیست که والدین باید برای حفظ امنیت و سلامت روانی و اجتماعی فرزندانشان به کار بگیرند.
قابلیت اتصال به اینترنت با تلفن‌همراه گستره وسیعی از ارتباطاتی را در اختیار افراد قرار می‌دهد که کنترل آن به‌راحتی چک‌کردن گالری یا لیست شماره‌های تلفن و پیام‌ها نیست و افراد می‌توانند با ورود به پهنای شبکه اینترنت علاوه بر آن‌که با دوستان یا افراد غریبه ارتباط برقرار کنند، ساعت‌ها وقت خود را صرف انجام بازی‌های آنلاینی کنند که اگر کنترلی بر آن اعمال نشود، می‌تواند اعتیادآور باشد.   با توجه به این‌که نوجوانان بیشتر وقت خود را در مدرسه می‌گذرانند، مدرسه، یکی از مهم‌ترین مکان‌هایی است که می‌تواند با سیاست‌گذاری صحیح، استفاده درست از تلفن‌همراه را به نوجوانان آموزش دهد.  
در ایران رویه معمول برای برخورد با این تکنولوژی فراگیر، گذاشتن قوانینی است که آوردن موبایل به مدرسه را به‌طور کامل ممنوع می‌کند، قانونی که بعضا دانش‌آموزان دور زدنش را هم بلدند. اما این وضع تنها برای ایران نیست بلکه آمریکا نیز که ازجمله کشورهای پیشرو در صنعت تلفن‌همراه است، برای آوردن تلفن‌همراه به مدارس ممنوعیت‌هایی را اعمال می‌کند. طبق آمار، تنها ١٢‌درصد دانش‌آموزان اجازه دارند موبایل‌هایشان را حتی تا سر کلاس با خود ببرند. بر این اساس ٦٢‌درصد دانش‌آموزان می‌توانند با موبایل به مدرسه بروند اما اجازه ندارند تلفنشان را سر کلاس نیز به‌همراه داشته باشند و ٢٤‌درصد دانش‌آموزان نیز اصلا اجازه بردن تلفن‌همراه به مدرسه را ندارند.   اما سیاست نانوشته‌ای بین تمام دانش‌آموزان سراسر دنیا وجود دارد. آنها می‌گویند روشن‌بودن تلفن‌همراه سر کلاس خلاف قوانین مدرسه است اما فلسفه ما نیز این است «اگر توانستند ببینند، می‌توانند توقیفش کنند!» این فلسفه‌ای است که تا به‌حال جواب داده است. ٥٨‌درصد دانش‌آموزان آمریکایی که بردن موبایل به مدرسه برایشان مجاز نیست به گفته خودشان تا به‌حال بارها سرکلاس «اس‌ام‌اس بازی» کرده‌اند.   سلامت نیوز / 2018



۱۲/۱۱/۱۳۹۳ - ۱۷:۴۸




این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: جام نیوز]
[مشاهده در: www.jamnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 26]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن