واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۱۲ بهمن ۱۳۹۳ (۱۶:۵۹ب.ظ)
ديدار هنرمندان پيشکسوت با سيد حسن خميني همزمان با تجديد ميثاق با آرمانهاي حضرت امام خميني (ره)، هنرمندان پيشکسوت کشورمان در مراسمي با سيد حسن خميني توليت حرم مطهر حضرت امام خميني (ره) ديدار و گفت وگو کردند.
به گزارش خبرگزاري موج، در ابتداي اين ديدار که به همت مرکز روابط عمومي و اطلاع رساني وزارت ارشاد برگزار شد، علي مرادخاني معاون امور هنري وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي گفت: بزرگان عرصه هنر از جمله موسيقي، تئاتر، هنرهاي تجسمي و ... هر کدام در مقاطع مختلف نظام و در حوزه هنر تاثيرگذار بودهاند.
وي افزود: هنرمندان سهم ويژهاي در انقلاب دارند و از آغاز انقلاب در حوزههاي مختلف آثار برجستهاي از خود به جا گذاشتهاند و مردم واکنشهاي مثبتي به آن نشان دادهاند زيرا وقايع انقلاب را با هنر خود جاودانه کردهاند.
معاون امور هنري ادامه داد: هنرمندان هميشه و در همه جا پا به پاي انقلاب در تمامي صحنه ها حضور داشته اند و اميدوارم با توجه به نگاهي که مردم به هنر دارند، بر اساس باورهاي انقلاب کارهايشان را شکوفاتر از گذشته گسترش دهند.
در ادامه سيد حسن خميني توليت حرم مطهر حضرت امام خميني (ره) با تاکيد بر اينکه هنر و هنرمند بازنشستگي ندارد، گفت: هر فردي وقتي يکي از ابعاد هنر در آن تجلي مي يابد و قوام پيدا مي کند، هر چه جلوتر مي رود شاهد عمق بيشتر و تحقق والاتر آن در عرصه بروز و ظهور است، بنابراين پيشکسوتان هنر در حقيقت معلمان نسل آينده هستند.
وي ادامه داد: موسسه هنرمندان پيشکسوت فرايند مناسب و خوبي است که لازم است از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي به خاطر اين موسسه تشکر کرد.
توليت حرم حضرت امام خميني (ره) گفت: انقلاب اسلامي در دورهها و بازههاي زماني به هنر نيازمند بوده و در شکل گيري خود در مقاطع مختلف از هنر استفاده کرده است.
وي ادامه داد: هيچ زباني به اندازه زبان هنر بين نسلهاي مختلف تاثير گذار نيست زيرا زبان هنر، نيازي به ترجمه ندارد و از نسلي به نسل ديگر قابل انتقال است.
يادگار حضرت امام خميني (ره) با تاکيد بر اينکه تخيل رمز اخلاقي زيستن و توهم رمز ضد اخلاقي زيستن است، افزود: تخيل انسان را به جايي مي رساند تا بتواند خود را به جاي ديگران قرار دهد و شرايط و احساسات ديگري را درک کند ولي توهم انسان را به نقطه اي مي رساند که خود را به عنوان محور جهان کائنات مي داند.
وي گفت: تخيل نقطه اي است که هنر باورش مي کند بنابراين جامعه اخلاقي محتاج هنر است و وظيفه هنر توسعه تخيل است و نياز بشر نيز به هنر باعث شده در طول تاريخ از بعدي به بعد ديگر توسعه يابد.
سيد حسن خميني ادامه داد: هنر به عشق نياز دارد و هنر دستوري نمي شود و هنرمند بايد بتواند هنرش را با آزادي ابراز کند، آزادي نيز نياز به شجاعت دارد و براي رسيدن به آن هم شجاعت مديران فرهنگي و هم شجاعت هنرمندان را مي طلبد.
در اين ديدار علي مرادخاني معاون امور هنري وزير ارشاد، بابک دربيکي مشاور وزير و رئيس مرکز روابط عمومي و اطلاع رساني وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي و جمعي از هنرمندان پيشکسوت کشورمان از جمله انسيه شاه حسيني، جليل فرجاد، حسن ناهيد، داود فتحعلي بيگي، غلامرضا اصانلو، کامبيز درم بخش، محمد فيلي، ناصر چشم آذر و... حضور داشتند.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 46]