تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 29 بهمن 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):غِنا از خود نفاق بر جای می گذارد.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

اوزمپیک چیست

قیمت ورق سیاه

چاپ جزوه ارزان قیمت

کشتی تفریحی کیش

تور نوروز خارجی

خرید اسکرابر صنعتی

طراحی سایت فروشگاهی فروشگاه آنلاین راه‌اندازی کسب‌وکار آنلاین طراحی فروشگاه اینترنتی وب‌سایت

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

زومکشت

فرش آشپزخانه

خرید عسل

قرص بلک اسلیم پلاس

کاشت تخصصی ابرو در مشهد

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

مبل کلاسیک

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

کفش ایمنی و کار

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1860367854




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

نظر یک مرجع تقلید درباره تک‌ خوانی زنان


واضح آرشیو وب فارسی:برترین ها:
نظر یک مرجع تقلید درباره تک‌ خوانی زنان




یکی از مراجع تقلید با اشاره به اینکه زنان ایرانی دارای شخصیت و مقام والایی هستند، گفت: نباید اجازه دهیم زنان ایرانی بازیچه دشمنان شوند و از همین رو نباید اجازه آواز و تک‌خوانی به زنان در کشور داده شود.





خبرگزاری فارس: آیت‌الله سیدمحمد‌علی علوی‌گرگانی در دیدار با اعضای کنگره شهدای دانشجویی استان قم با اشاره به اینکه انقلاب یک حرکت عمومی بود، اظهار کرد: امام خمینی(ره) در یک چارچوب مردم را به دین اسلام دعوت کردند.

وی افزود: حرکت امام خمینی(ره) در راستای مبارزات علیه رژیم طاغوت یک حرکت فوق‌العاده گسترده در میان قشر روحانی و دانشجویی بود که سبب شگفت‌زدگی تمام مردم جهان شد.

این مرجع تقلید با اشاره به اینکه انقلاب ایران در مدت حدود 16 سال به ثمر رسید، گفت: پس از انقلاب دشمنان با سنگ‌اندازی‌های بی‌شمار و هشت سال جنگ تحمیلی در تلاش بودند تا ایران به استقلال نرسد، اما مردم ایران اجازه دخالت را به آنها ندادند.

آیت الله علوی‌گرگانی تصریح کرد: ایران مدت زمان طولانی درگیر جنگ بود، اما پس از این مدت توانست به استقلال دست پیدا کند و خود مردم توانستند برای آینده کشورشان تصمیم بگیرند.

وی با اشاره به اینکه روحانیت مغز یک بدن است، گفت: دانشجویان بسیاری در مسیر انقلاب به شهادت رسیدند که این امر وظیفه مردم و مسئولان کشور را بیش از پیش سنگین می‌کند، زیرا که شهدا در مسیر آزادی و جمهوری اسلامی به شهادت رسیدند و از همین رو باید مردم تلاش کنند تا به آرمان‌ها و اهداف شهدا دست پیدا کنند.

استاد حوزه علمیه قم خاطرنشان کرد: دشمنان داخلی و خارجی برای ایجاد فتنه در کشور تلاش کرده و می‌خواهند مسائل دینی را در کشور کمرنگ کنند، اما باید مردم به ویژه قشر دانشجو و روحانی سنگر انقلاب را حفظ کنند و اجازه دخالت در امور کشور را به دشمنان ندهند.

آیت الله علوی‌گرگانی با اشاره به عدم آگاهی برخی جوانان در مقابل فعالیت دشمنان گفت: متاسفانه برخی از جوانان فریب ظاهر دوستانه دشمنان را می‌خورند، اما باید بدانیم که هیچ‌گاه نباید از دشمن توقع محبت داشت و نباید جوانان فریب دوستی‌های ظاهری دشمنان را بخورند.

وی بیان کرد: انقلاب ایران بر اساس آموزه‌های دینی شکل گرفته است و مردم باید در مسیر مکتب رهبری و اسلام حرکت کنند و در این راستا باید جان فشانی جوانان ایرانی را در طول انقلاب به خاطر داشته باشند.

این مرجع تقلید با اشاره به اینکه زنان ایرانی دارای شخصیت و مقام والایی هستند، گفت: نباید اجازه دهیم زنان ایرانی ‌بازیچه دشمنان شوند و از همین رو نباید اجازه آواز و تک‌خوانی به زنان در کشور داده شود.

آیت الله علوی‌ گرگانی تاکید کرد: زنان ایرانی دارای عزت و احترام هستند و از همین رو باید عزت و حریم هر منزلی حفظ شود تا بتوانیم در مسیر حفظ ولایت و انقلاب فعالیت کنیم.






تاریخ انتشار: ۱۱ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۸:۰۱





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: برترین ها]
[مشاهده در: www.bartarinha.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 112]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


فرهنگ و هنر

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن