تبلیغات
تبلیغات متنی
محبوبترینها
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
خرید بلیط چارتر هواپیمایی ماهان _ ماهان گشت
سیگنال در ترید چیست؟ بررسی انواع سیگنال در ترید
بهترین هدیه تولد برای متولدین زمستان: هدیههای کاربردی برای روزهای سرد
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1834057905
-خصوصیسازی فعلی از عوامل ناکارآمدی اقتصاد ایران است
واضح آرشیو وب فارسی:جام جم آنلاین:
وزیر راه و شهرسازی: خصوصیسازی فعلی از عوامل ناکارآمدی اقتصاد ایران است وزیر راه و شهرسازی با تاکید بر اینکه خصوصی سازی در ایران باید مورد بازنگری قرار گیرد، بیان داشت: فرایند خصوصی سازی بیشتر شبیه به حراج گذاشتن سرمایه ملی و تشکیل دولت در سایه و غیر پاسخگو به نهادهای نظارتی بوده است که یکی از عوامل ناکارآمدی اقتصاد ایران تلقی میشود.
به گزارش مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت راه وشهرسازی، عباس آخوندی که امروز در هشتمین کنفرانس حسابداران و مدیران مالی و پنجمین جایزه ملی مدیریت مالی ایران در سالن اجلاس سران سخن می گفت، با اشاره به اینکه پدیده خصوصی سازی قبل از اینکه به بهبود اقتصاد ملی منجر شود؛ در ایران کج و ناکارآمد متولد شد و توسط سیاستمداران مصادره شد، تصریح کرد: برای اصلاح اقتصاد ایران نیازمند بازخوانی خصوصی سازی در کشور هستیم و اگر بی پروا به این موضوع اقدام نکنیم به ادامه دادن این دیوارهای کج می پردازیم.
وزیر راه و شهرسازی با اشاره به اینکه خصوصی سازی در دنیا با هدف افزایش بهره وری اقتصاد ملی صورت گرفت، تاکید کرد: باید بررسی شود که خصوصی سازی در ایران آیا منجر به افزایش سرمایه گذاری و سرمایه گذاری مجدد در بنگاه ها شده است؟ آیا مدیریت بنگاه ها بهتر شده است؟ آیا می توان ادعا کرد که فناوری در این بنگاه ها بهتر شده است؟ آیا بهره وری عوامل انسانی بهتر از گذشته صورت می گیرد؟
وی اعلام کرد: شخصاً مطالعه ای در زمینه خصوصی سازی در اواخر سال 91 و اوایل 92 انجام داده ام که نتایج آن توسط اتاق بازرگانی منتشر شد. این نتایج نشان می دهد بیش از 100 میلیارد دلار ثروت ملی ایران در فرایند خصوصی سازی به نحوی، مالکیت آن از دولت به بیرون از آن منتقل شد و با وجود تأکید قانون اجرایی اصل 44 قانون اساسی که می گوید در جریان خصوصی، مالکیت بخش خصوصی باید افزایش یابد؛ از این 100 میلیارد دلار واگذاری، مالکیت بخش عمومی سهم بسیار اندکی داشت.
آخوندی توضیح داد: در خصوصی سازی روش ناکارآمد سهام عدالت که کسی در ناکارآمدی آن تردیدی ندارد از جمله آنها است. همچنین بقیه سهام دولتی به دستگاه های شبه دولتی و شبه خصوصی واگذار شد.
وی افزود: در بررسی 4 لایه مالکیتی خریداران سهام دولتی مشخص شد که حداکثر 4 درصد از آنچه که واگذار شده، واگذاری به بخش خصوصی بوده است. اینها نشان می دهد خصوصی سازی باید مورد بازنگری قرار گیرد و میزان مالکیت واگذار شده ثمره چند ده ها سال سرمایه گذاری دولت بوده است. حراج گذاشتن سرمایه ملی در خصوصی سازی ایرانی وزیر راه و شهرسازی اظهار داشت: فرآیند خصوصی سازی در ایران بیشتر شبیه حراج گذاشتن سرمایه ملی و تشکیل "دولت در سایه غیر پاسخگو" به مجلس و نهادهای نظارتی بوده است که این عامل یکی از ریشه های ناکارآمدی اقتصاد ایران است.
آخوندی در بخش دیگری از سخنانش با تاکید بر اینکه باید ببینیم چرا بهره وری عوامل تولید و سرمایه در ایران دچار رکود شده است؟ با ذکر چند مثال در زمینه خصوصی سازی در حوزه راه وشهرسازی یادآور شد: حدود 15 سال است که خصوصی سازی در صنعت راه آهن انجام شده است. در دیدار با اعضای انجمن حمل و نقل ریلی پرسیدم در این سال هایی که بخش خصوصی در صنعت حمل ونقل ریلی فعالیت می کرده است، میزان سرمایه گذاری جدید توسط بخش خصوصی چقدر بوده است؟ که در خوشبینانه ترین حالت 300 میلیون دلار اعلام کردند که سالی حدود20 میلیون دلار می شود. این در حالی است که این میزان سرمایه گذاری، استهلاک صنعت راه آهن ایران را هم نمی تواند جبران کند.
وزیر راه وشهرسازی تصریح کرد: ما نرخ استهلاک صنعت راه آهن را هم در دهه گذشته در بخش های زیرساخت و ناوگان جبران نکرده ایم. این در حالی است که کشور دهه پرپولی را پشت سر گذاشته است. ایران گورستان هواپیماهای قدیمی این عضو هیأت دولت با اشاره به فعالیت شرکت های خصوصی در حمل ونقل هوایی سوال کرد: در صنعت حمل ونقل هوایی با قیمت کل هواپیمای کشورچند تا بوئینگ 747 می توان خرید؟ 18 شرکت هواپیمایی در کشور مشغول به کار هستند اما آنها در آغاز تولد پیر بوده اند. ایران گورستان هواپیماهای قدیمی شده است.
وی در ادامه به بخش حمل و نقل جاده ای اشاره کرد و گفت: 480 هزار کامیون و کشنده در جاده های ایران در حال حرکت است. 127 هزار دستگاه عمرشان بالای 25 سال است بر اساس مقررات، کامیون ها بعد از 10 سال فرسوده محسوب می شوند و کامیون فرسوده در هر 100 کیلومتر 56 تا 60 لیتر سوخت مصرف می کند. در حالی که کامیون های زیر 10 سال در هر 100 کیلومتر حدود 30 تا 32 لیتر سوخت مصرف می کند که این آمار نشان می دهد که این صنعت در حال فرسودگی است و اینها نشان می دهد که در حال حاضر از محل سرمایه ملی که از فروش نفت به دست می آید؛ هزینه ناکارآمدی صنعت کشور را می پردازیم.
آخوندی تاکید کرد: ما نیازمند بازخوانی جدی هستیم و مجبوریم فرایند خصوصی سازی را مورد بازنگری قرار دهیم. اجماع حرفه ای برای عدم تکرار تجربه های غلط وزیر راه و شهرسازی که امروز در هشتمین کنفرانس حسابداران و مدیران مالی و پنجمین جایزه ملی مدیریت مالی ایران در سالن اجلاس سران سخن می گفت، عامل دیگر در کاهش بهره وری نحوه شکل گیری پروژه ها در کشور دانست و ابراز داشت: حدود بیش از 50 هزار میلیارد تومان منابع نظام بانکی ایران به مسکن مهر تخصیص داده شد و در حال حاضر یکی از علل اصلی تنگنای مالی نحوه تخصیص این منابع است.
وی اشاره کرد: فارغ از مسائل سیاسی، مکان نامناسب، خدمات زیربنایی و روبنایی، روش های تأمین آب و فاضلاب، سیستم آموزشی و بهداشت و درمان، حمل و نقل از موضوعات مورد بحث در این طرح است. بازار هدف و مخاطب باید در طرح ها مورد توجه قرار گیرد.
آخوندی با اشاره به اینکه باید بررسی کرد که آیا هر طرحی کارآمدی نسبی دارد که این حجم از پول به آن تخصیص داده شود، تاکید کرد: ما به مویه کردن نمی توان کفایت کنیم. خطاهای بسیار بزرگ کشور را دچار تنگنای مالی کرده است و باید کالبدشکافی و بحث شود و جزئیات آن در نظام اداری ایران باید ثبت شود و جامعه ای که قدرت آموزش دیدن از تجربه ها را نداشته باشد نمی تواند رو به جلو باشد.
وی تصریح کرد: سودمندی کنفرانس ها وقتی مشخص می شود که جمع بندی از آن حاصل شود و اجماع حرفه ای برای عدم تکرار تجربه های غلط باید باشد. فروش اوراق بدهی برای پرداخت مطالبات پیمانکاران وزیر راه و شهرسازی در ادامه سخنانش با اشاره به اینکه یکی دیگر از مشکلات کشور بدهی دولت به پیمانکاران و تأمین کنندگان کالا و خدمات و نامشخص بودن میزان آن است، بیان داشت: اگرچه آمار رسمی در خصوص میزان بدهی دولت سرجمع به پیمانکاران و تأمین کنندگان کالا و خدمات و بدهی دولت به بانک ها و بانک مرکزی در دست نیست؛ اما ارقام تکان دهنده است.
وی اعلام کرد: در وزارت راه و شهرسازی صورت وضعیت های تأیید شده بدهی این وزراتخانه به پیمانکاران5000 میلیارد تومان است که وزارتخانه های دیگر نیز مثل نفت و نیرو نیز بدهی هایی دارند که اگر بدهی دولت به بانک ها و بانک مرکزی را محاسبه کنیم حتماً رقم بزرگی خواهد شد.
آخوندی اظهار کرد: میزان بدهی دولت به بنگاه ها نشان می دهد که بنگاه ها در وضعیت فلج کننده قرار دارند. دولت در لایحه خروج از رکود با فروش اوراق بدهی پیش بینی پرداخت مطالبات پیمانکاران را کرده است.
وی اعلام کرد: در سال گذشته 240 هزار میلیارد تومان منابع بانکی بوده است که از این مقدار تنها 120 هزار میلیارد تومان اعتبارت جدید بوده است که بقیه آن شامل تجدید قراردادها و استمهال تسهیلات است. مشکلی با عنوان " نبود مدیریت دارایی دولت" وزیر راه و شهرسازی در ادامه سخنانش در هشتمین کنفرانس حسابداران و مدیران مالی در سالن اجلاس سران بهره وری ناقص از دارایی های دولت و به عبارت دیگر نبود مدیریت دارایی دولت از مشکلات دیگر کشور دانست و توضیح داد: به عنوان مثال در حوزه زمین شهری، ما دارای دارایی های عظیمی هستیم و سازمان ملی زمین و مسکن نماینده دولت در تملک اراضی است. حال میزان نیاز به نقدینگی برای توسعه شهر بسیار کمتر از میزان سرمایه های موجود است. همین بحث را در مدیریت نفت، مدیریت راه ها و حاشیه راه ها و مدیریت راه آهن و ارزش اقتصادی ایستگاه های آن می توانید ببینید.
وی تاکید کرد: مدیریت دارایی یکی از حوزه های عمده مدیریت مالی است. من از شما تقاضا می کنم برای نظام مدیریت دارایی در حوزه دولت بتوانید کمک کنید و پیشنهاد عملیاتی بدهید.
وزیر راه و شهرسازی اظهار کرد: مطمئنم که از طریق مدیریت مالی در پس کرانه های بنادر می توانیم توسعه بزرگی داشته باشیم و در فرودگاه ها هم همینطور. درآمد سرشار نفت کاهش سرمایه گذاری ملی آخوندی در ابتدای سخنانش با اشاره به اینکه مدت ها است که گفته می شود وضعیت اقتصادی کشور در رکود تورمی قرار دارد و هم اکنون در شرایط سخت رکود با تورم نسبتا بالا هستیم، بیان داشت: حدود شش هفته پیش بود که در همین سالن ( اجلاس سران) کنفرانس اقتصاد ایران برگزار شد که اصلی ترین مساله آن بررسی رکود در اقتصاد بود. در بیانه پایانی این کنفرانس تحلیل دوره های رونق، رکود و رشد اقتصاد ایران انجام شد و جمع بندی نهایی این کنفرانس می تواند برای ادامه بحث در دستور کار شما باشد.
وی اضافه کرد: در دوره قبل از انقلاب تا سال 1357، کشور میانگین رشد کشور حدود 10 درصد بود که با وقوع انقلاب و قرارگرفتن در شرایط جنگ رشد منفی شد و سپس بعد از جنگ به رشد بیش از 4 درصد داشتیم و در دوره اخیر رشد بیش از 2 درصد و در برخی سالهای اخیر هم رشد منفی داشته ایم.
آخوندی ابراز داشت: مدت ها است که کشور رشد دو رقمی را تجربه نکرده ایم و رشد رشد در حد اقتصاد های کشورهای در حال توسعه که حدود 8 درصد بوده است را تجربه نکرده ایم. ضرورت رشد حدود 8 درصد مکرر مورد تاکید سیاست گذاران قرار گرفته است پس باید اندیشه ای برای رسیدن به این میزان رشد داشته باشیم.
این عضو هیأت دولت بیان کرد: مدت ها است در کشور بهره وری سرمایه در وضعیت چندان مناسبی قرار ندارد. مشخصاً در دو دهه گذشته با وجود درآمد سرشار نفت شاهد توسعه سرمایه گذاری ملی نبودیم و آنچه هم شده است از بهره وری آن مطمئن نیستیم. همچنین مدتها است بهره وری کل عوامل تولید در ایران نرخ پایین دارد که به عوامل مختلف مربوط می شود. در تمام برنامه های گذشته تأکید سیاستگذاران ملی بر این بوده که افزایش رشد سرمایه داشته باشیم. حال باید یکبار دیگر بازنگری کنیم که چرا نرخ بهره وری پایین است؟
وی تصریح کرد: ایران دارای نیروی انسانی توانمند، منابع طبیعی قابل توجه و موقعیت جغرافیای مناسبی دارد که عدم رشد ما دلیلی بر ضرورت بازنگری در امور است.
وزیر راه وشهرسازی در پایان سخنانش در هشتمین کنفرانس حسابداران و مدیران مالی و پنجمین جایزه ملی مدیریت مالی ایران در سالن اجلاس سران تاکید کرد: ما به حسابداران و مدیران مالی امید زیاد داریم و چشم به پیشنهادات شما دوخته ایم زیرا که بنگاه داری به خاطر مدیریت مالی موفق است و شما می توانید راهکارهای لازم را برای رسیدن به موفقیت بدهید.
 
شنبه 11 بهمن 1393 ساعت 19:56
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: جام جم آنلاین]
[مشاهده در: www.jamejamonline.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 79]
صفحات پیشنهادی
بستن شیر نفت اقتصاد ایران را پویاتر میکند
دوشنبه ۲۹ دی ۱۳۹۳ - ۱۱ ۰۲ عضو هیات مدیره اتاق تعاون ایران با اشاره به نقش موثر تعاونیها در خروج از اتکا به نفت گفت بستن شیرهای نفت موجب پویایی اقتصاد و توجه بیشتر به تولید داخل میشود ماشاءالله عظیمی در گفتوگو با خبرنگار ایسنا اظهار کرد نسخهای که از سوی مقام معظم رهبری بمعرفي توانمنديهاي بانک اقتصادنوين در کنفرانس فرصت هاي اقتصادي ايران و عراق
۲۷ دي ۱۳۹۳ ۱۴ ۴۰ب ظ معرفي توانمنديهاي بانک اقتصادنوين در کنفرانس فرصت هاي اقتصادي ايران و عراق همزمان با برگزاري کنفرانس فرصتهاي ويژه اقتصادي و تجاري ايران و عراق در تهران توانايي گروه اقتصادنوين در ارائه خدمات پولي و مالي به تجار و بازرگان ايراني و عراقي در آن کشور معرفي خوسیر نزولی سهم صنایع هایتک در اقتصاد ایران
سیر نزولی سهم صنایع هایتک در اقتصاد ایرانطی 14 سال اخیر همزمان با رشد صادرات صنعتی کشور صادرات صنایع هایتک به اندازه آن رشد پیدا نکرد هر سال از سهم صنایع هایتک در صنعت کاسته شده است به گزارش خبرگزاری فارس مرکز پژوهش های مجلس شورای اسلامی سهم صنایع با فناوری بالا هایتک رآمار طیب نیا از رشد اقتصادی بعد از رفع تحریمها |اخبار ایران و جهان
آمار طیب نیا از رشد اقتصادی بعد از رفع تحریمها وزیر امور اقتصادی و دارایی گفت برخی پیشبینیها از رشد اقتصادی بالای 6 5 درصد در صورت حذف تحریمها خبر میدهد و من معتقدم دستیابی به رشد بالای 8 درصد نیز در اقتصاد کشور امکانپذیر است کد خبر ۴۷۰۰۷۴ تاریخ انتشار ۰۶ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۳وزیر اقتصاد: خطای حذف یارانه ثروتمندان بالاست |اخبار ایران و جهان
وزیر اقتصاد خطای حذف یارانه ثروتمندان بالاست وزیر امور اقتصادی و دارایی در مورد حذف یارانه ثروتمندان گفت میتوانیم افراد پردرآمد را شناسایی کنیم ولی هر چه حوزه شناسایی بالاتر رود و سراغ افراد بیشتری برویم میزان خطا بیشتر میشود و مشکل دولت هم همین است کد خبر ۴۶۹۱۶۲ تاریخ انهمايش فرصتهای ويژه اقتصادی و تجاری ايران و عراق آغاز بکار کرد
همايش فرصتهای ويژه اقتصادی و تجاری ايران و عراق آغاز بکار کرد همايش دو روزه فرصتهای ويژه اقتصادی و تجاری ايران و عراق از دقايقی پيش در سالن همايشهای بينالمللی دانشگاه شهيد بهشتی تهران آغاز شد به گزارش گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران اين همايش با هدف معرفي ظرفيت هاي تجاري و اقحرکت اقتصاد ایران به سمت خروج از رکود
حرکت اقتصاد ایران به سمت خروج از رکود اقتصاد > اقتصاد کلان - حسین پناهیان اقتصاد ایران هم اکنون در شرایط رکود تورمی است تلاش دولت تدبیر و امید برای خروج از رکورد از طرق متفاوت در حال پی گیری است به گمان اینجانب مهمترین ویژگی این سیاستها سازگار بودن آنهاست این س- همایش اقتصادی ایران و اسپانیا در مادرید
همایش اقتصادی ایران و اسپانیا در مادرید مادرید - ایرنا - هیاتی از تجار ایرانی که به سرپرستی یحیی آل اسحاق رییس اتاق بازرگانی صنایع معادن و کشاورزی تهران به اسپانیا سفر کرده اند در یک همایش اقتصادی در مادرید شرکت کردند به گزارش ایرنا در این همایش که روز دوشنبه به ابتکار اتا- سرکنسول جدید ایران: منطقه آزاد ارس نقش مهمی در روابط اقتصادی ایران و نخجوان دارد
سرکنسول جدید ایران منطقه آزاد ارس نقش مهمی در روابط اقتصادی ایران و نخجوان دارد تبریز- ایرنا - سرکنسول جدید ایران در جمهوری خودمختار نخجوان گفت منطقه آزاد ارس نقش مهمی در روابط اقتصادی دوجانبه دارد به گزارش روز چهارشنبه روابط عمومی سازمان منطقه آزاد ارس منصور آیرم در نشستی با- اگاهی تصمیم گیران اقتصادی از ابعاد ششگانه اقتصاد ایران به عنوان نقشه راه سال 94
اگاهی تصمیم گیران اقتصادی از ابعاد ششگانه اقتصاد ایران به عنوان نقشه راه سال 94 تهران - ایرنا - مدیر همایش دور نمای اقتصاد ایران در سال 94 گفت آینده مذاکرات هسته ای ایران سقوط جهانی قیمت نفت رسیدن به رشد اقتصادی مد نظر در افق 1404 تاثیرات بودجه انقباضی کاستن از شتاب تورم ووزارت اقتصاد رسماً گزارش داد/ کسری بودجه ۱۰ هزار میلیارد تومان شد |اخبار ایران و جهان
وزارت اقتصاد رسماً گزارش داد کسری بودجه ۱۰ هزار میلیارد تومان شد براساس گزارش رسمی وزارت اقتصاد کسری تراز عملیاتی و سرمایه ای بودجه ۹۳ تا پایان آذرماه امسال به بیش از ۱۰ هزار و ۷۵۳ میلیارد تومان رسید کد خبر ۴۷۱۱۱۶ تاریخ انتشار ۱۰ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۰ ۵۳ - 30 January 2015 براساس گزنامه بیمه مرکزی به وزیر اقتصاد |اخبار ایران و جهان
نامه بیمه مرکزی به وزیر اقتصاد رئیس کل بیمه مرکزی از ارائه نامهای به وزیر اقتصاد در مورد عواقب تصمیمات برخی شرکتهای بیمه مبنی بر ارائه تخفیفهای غیرمتعارف در شخص ثالث خبر داد و گفت پاسخگوی سوءمدیریتهای قبلی نیستم کد خبر ۴۷۰۰۶۵ تاریخ انتشار ۰۶ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۲ ۵۸ - 26 Januaryپیش بینی اقتصاد آسیا در سال ۲۰۱۵ - | اخبار ایران و جهان | Mehrnews.com
پیش بینی اقتصاد آسیا در سال ۲۰۱۵ شناسهٔ خبر 2472458 شنبه ۴ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۲ ۳۸ اقتصاد > اقتصاد جهان پیش بینی از وضعیت اقتصادی چین محک جدی برای رشد منطقه آسیا است و با کاهش رشد اقتصاد چین منطقه آسیا از سرعت کندی بهره مند خواهد بود به گزارش خبر نگار مهر به نقل از رویترز اقتصادتاثیر نفت ارزان و توافق هستهای بر اقتصاد ایران
تاثیر نفت ارزان و توافق هستهای بر اقتصاد ایرانتاریخ انتشار پنجشنبه ۹ بهمن ۱۳۹۳ ساعت ۰۷ ۲۰ افت شدید قیمت نفت و مذاکرات هستهای ایران موجب شده است که بسیاری از تحلیلگران به بررسی وضعیت کنونی و آینده اقتصاد ایران بپردازند نشریه کریستین ساینس مانیتور نیز در تحلیلی این پرسش رجهش سرمایه گذاری در اقتصاد ایران
تراز پس از اینکه اقتصاد ایران به مدت هشت فصل متوالی از بهار 1391 تا زمستان 1392 وارد دوره رکود و رشد منفی شد و در بهار سال جاری توانست از رکود خارج شود در تابستان نیز به روند رشد مثبت خود البته با نرخی کمتر از نرخ رشد بهار ادامه داده تا امیدواری ها برای خروج اقتصاد از رکودنشریه آمریکایی نیوزویک: تاثیر قیمت نفت بر اقتصاد ایران چندان مهم نیست/کاهش وابستگی ایران با پایین آمدن قیمت نف
نشریه آمریکایی نیوزویک تاثیر قیمت نفت بر اقتصاد ایران چندان مهم نیست کاهش وابستگی ایران با پایین آمدن قیمت نفتنشریه آمریکایی نیوزویک با اعلام اینکه ایران در سالهای 1999 و 2009 ایران تجربه کاهش قیمت نفت داشته و به سلامت عبور کرده است نوشت کاهش قیمت نفت تاثیر جدی بر اقتصاد ایران نرئیس مرکز آمار ایران در پاسخ به فارس: رشد اقتصادی بانک مرکزی مقدماتی است/ استفاده از منابع بخش کشاورزی برای تع
رئیس مرکز آمار ایران در پاسخ به فارس رشد اقتصادی بانک مرکزی مقدماتی است استفاده از منابع بخش کشاورزی برای تعیین دقیق رشد اقتصادیرئیس مرکز آمار ایران گفت به دلیل انجام سرشماری بخش کشاورزی نتوانستیم آمار مقدماتی رشد اقتصادی را تهیه کنیم به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس عا-
اقتصادی
پربازدیدترینها