تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 12 مهر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):فتوا دهندگان بزرگانِ دانشمندان‏اند و فقيهان پيشوايانى كه از آنان بر اداى پيمان...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1820264094




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

40 درصد سرطان ها قابل پيشگيري است


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:


۱۱ بهمن ۱۳۹۳ (۱۳:۵۰ب.ظ)
40 درصد سرطان ها قابل پيشگيري است معاونت بهداشت وزارت بهداشت همزمان با آغاز هفته پويش ملي مبارزه با سرطان در نشست خبري گفت: سرطان سومين دليل مرگ و مير در کشور است و اين در حاليست که بيش از 40 درصد سرطان ها قابل پيشگيري است.
به گزارش خبرگزاري موج، دکتر محمد آقاجاني در نشست خبري که به مناسبت آغاز هفته پويش ملي مبارزه با سرطان در محل وزارت بهداشت برگزار شد، با تبريک فرا رسيدن دهه فجر اظهار داشت: سرطان يکي از بحث هاي مهم سلامت در تمام دنياست و در کشور ما سرطان چهارمين جايگاه را در بين بيماري ها دارد و سومين دليل مرگ و مير در کشور هم به شمار مي رود.
وي با اشاره به اينکه بين يک دوم تا يک سوم مرگ هاي ناشي از سرطان با تشخيص به موقع و درمان قابل پيشگيري است عنوان کرد: در مجموع مي توان گفت بيش از 40 درصد سرطان ها قابل پيشگيري است.
دکتر آقاجاني با تاکيد بر اينکه اگرچه شيوع سرطان در کشور ما از متوسط جهاني پايين تر است اما در مجموع به سه دليل عمده ميزان ابتلا به سرطان رو به فزوني است و اين سه عامل شامل افزايش اميد به زندگي، عوامل محيطي و روش زندگي ناسالم است.
معاونت درمان وزارت بهداشت يادآور شد: اگرچه نرخ ابتلا به سرطان در کشور ما از متوسط جهاني به ويژه کشورهاي در حال توسعه پايين تر است اما به دلايلي که گفته شد، اين نگراني وجود دارد که با افزايش سن افراد جامعه، عدم توجه به سبک زندگي سالم و ساير عوامل ميزان ابتلا به سرطان در کشور افزايش يابد.
دکتر آقاجاني ميزان هزينه هاي ساليانه سرطان در کشور را به صورت مستقيم و غير مستقيم رقم 8 هزار و 500 ميليارد تومان اعلام کرد و گفت: دولت در حال حاضر 83 درصد از هزينه بيماران سرطاني را از طريق سازمان هاي بيمه اي و وزارت بهداشت پرداخت مي کند و تنها 17 درصد هزينه را بيماران مي پردازند.
وي در خصوص برنامه اين وزارتخانه در حوزه تشخيص و درمان سرطان در آينده گفت: برنامه آمايش سرزميني مراقبت از سرطان با هدف تامين زيرساخت هاي مناسب براي دسترسي عادلانه مردم به خدمات سرطان تنظيم شده است.
دکتر آقاجاني افزود: در اين اقدام با تبيين وضعيت فعلي سرطان در کشور به لحاظ بروز و پيش بيني بروز در سال 94 و 1404 ميزان ابتلا در مناطق مختلف پيش بيني شده و براي بخش هاي گوناگون آن برنامه ريزي صورت گرفته است.
معاونت بهداشت عنوان کرد: بررسي وضعيت امکانات موجود در حوزه تشخيص و درمان با در نظر گرفتن امکانات فعلي و همچنين بررسي بيماران نيازمند درمان در هر شهر و پيش بيني نيازهاي درماني از قبيل تامين دستگاه هاي پرتو درماني، خدمات بستري و غيره از ديگر برنامه هاي وزارتخانه در زمينه تشخيص و درمان سرطان در آينده است.
وي اظهار داشت: در اين برنامه فاصله بين وضعيت موجود و تجهيزاتي که در سال 94 و 1404 بايد تامين شود، ديده شده و بر اساس آن مشخص شده است چه زيرساخت هايي در حوزه تشخيص و درمان و امکانات مورد نياز بايد تامين شود.
آقاجاني عنوان کرد: براي مثال الان 60 دستگاه پرتودرماني در کشور داريم که اين تعداد بايد به 100 دستگاه افزايش يابد.
وي سطح بندي خدمات در سطوح مختلف از ديگر بخش هاي برنامه پيش رو خواند و گفت: با ايجاد قطب هايي که ارائه خدمات پيشرفته تشخيصي و درماني را خواهند داشت به گونه اي امکان فراهم مي کنيم که دسترسي عادلانه مردم به اين امکانات و نيز حفاظت مالي از بيماران طي آن محقق شود.













این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[مشاهده در: www.mojnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 10]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن