واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۱۱ بهمن ۱۳۹۳ (۱۰:۲۹ق.ظ)
تحقق کمپين آسمان آبي، زمين پاک با عزم ملي يک استاد دانشگاه گفت: کمپين «آسمان آبي، زمين پاک» با يک عزم ملي محقق مي شود به طوري که دستگاه هاي اجرايي بايد صداقت نشان داده و اعتماد عمومي را به دست آورند و از اين طريق بتوانيم شاهد مشارکت همگاني باشيم.
به گزارش خبرگزاري موج، مجتبي اميري در رابطه با طرح کمپين آسمان آبي، زمين پاک گفت: اين عملکرد اگر بتواند استمرار پيدا کند، نهادينه شود و مشارکت همگاني را به همراه داشته باشد، عملکردي خوب و مثبت است.
وي افزود: اين نوع مسائل موارد دو ابعادي هستند که شهرداري تهران بدون مشارکت همگان نمي تواند آن ها را حل کند.
استاد دانشگاه تهران در ادامه عنوان کرد: با آموزش هاي شهروندي و فرهنگ سازي و انجام وظيفه نهادهاي مربوطه از قبيل صدا و سيما، سازمان محيط زيست و ... مي توان اميد داشت تهران از رنج معضلات چندين ساله خود رها شود.
اميري داشتن مديريت يکپارچه در مديريت شهري را لازم شمرد و اظهار داشت: ما فاقد مديريت يک پارچه شهري هستيم و اين نوع طرح ها همکاري و همياري دستگاه هاي ديگر را نيز مي طلبد.
استاد دانشگاه تهران تصريح کرد: ضرورت دارد شهرداري تهران با رويکرد هاي ترغيبي و تشويقي از دستگاه هاي ديگر بخواهد نقش خود را ايفا کنند و به گونه اي آن ها را با خود همراه سازد.
اميري با اشاره به نقش ديگر سازمان ها در رفع مشکلات پسماند و ترافيک در شهر تهران، گفت: در قانون مديريت پسماند دستگاه هاي مختلفي از قبيل استانداري ها، وزارت کشور، سازمان محيط زيست، وزارت بهداشت و ... موظف هستند در اين زمينه فعاليت داشته باشند و اين امر براي شهرداري به تنهايي امکان پذير نيست.
وي نقش سازمان صدا و سيما در اين زمينه را پر رنگ تر از دسگر نهاد ها دانست و گفت: يک پارچگي دستگاه هاي متولي اين امر الزامي است. اين نوع مسائل بايد از کودکي در کانون خانواده و مدارس ابتدايي به صورت آموزش هاي مستقيم و غير مستقيم مطرح شود تا در آينده به شکل رفتارهاي نهادينه شده شاهد آن ها باشيم و اين همکاري آموزش و پرورش را نيز مي طلبد.
به گفته اميري اصلاح مدل هاي ذهني اشتباه در شهروندان و جايگزيني و تثبيت مدل هاي رفتاري جديد مي تواند از عملکرد هاي لازم در موفقيت طرح هاي کمپين باشد.
وي گفت : بايد در اين زمينه يک نوع اعتماد سازي ايجاد شود و تا زماني که ما از اين علل غفلت کنيم نمي توانيم موفق عمل کنيم.
اميري در ادامه افزود: در اين زمينه ما نيازمند يک عزم ملي هستيم و اين عزم به خودي خود تحقق پيدا نمي کند، مگر اينکه دستگاه هاي اجرايي صداقت نشان داده و اعتماد عمومي را به دست آورند تا از اين طريق بتوانيم شاهد مشارکت همگاني باشيم.
استاد دانشگاه تهران مهمترين وظيفه شهرداري تهران را جلب مشارکت همگاني اعم از شخصيت هاي حقيقي و حقوقي مرتبط با اين طرح دانست.
وي لازمه ي بالا بردن کيفيت زندگي در کلان شهر تهران را همراهي با يکديگر دانست و گفت:اين قوانين و هنجارها لازمه ي زندگي ايده آل است و اگر ما شهروندان همياري نداشته باشيم اميد رهايي نخواهيم داشت.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 78]