واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۲۹ دي ۱۳۹۳ (۱۳:۲۴ب.ظ)
کمپين «آسمان آبي، زمين پاک» گامي اساسي براي نجات تهران استاد دانشگاه تهران گفت: کمپين «آسمان آبي، زمين پاک» گامي اساسي براي نجات تهران است که بايد همه سازمانها و شهروندان در اين امر کمک کنند، تا از يک فاجعه زيست شهري جلوگيري شود.
به گزارش خبرگزاري موج، فرشاد فرشته حکمت، استاد دانشگاه تهران در اين خصوص گفت: طرحهاي کمپين «آسمان آبي، زمين پاک» دو گام بسيار مثبت هستند و مدتها است که جاي اين عملکرد مثبت در شهر تهران خالي بود.
وي اصليترين هويت يک شهر را معماري آن شهر خواند و تشتت در وضعيت معماري شهر را عاملي در بههمريختگي مسائل ديگر از قبيل ترافيک دانست و افزود: اگر تهران بخواهد به سامان برسد در درجه اول بايد وضعيت ترافيکي آن به نتيجه مطلوب برسد.
فرشته حکمت موفقيت کمپين «آسمان آبي، زمين پاک» را درگرو بالا بردن فرهنگ رانندگي دانست و اظهار داشت: بايد فرهنگ رانندگي را در شهر تهران افزايش دهيم، چراکه تهران ازنظر فرهنگ رانندگي فقير است.
وي به رسميت نشناختن خطوط سفيد توسط برخي از رانندگان را معضلي ديگر دانست و عنوان کرد: يکي از اشکالات بزرگ اين است که برخي از رانندگان نسبت به رعايت خطوط سفيد در بزرگراهها درکي ندارند و آن را به رسميت نميشناسند.
فرشته حکمت ديگر معضل رعايت نکردن خطوط سفيد را رانندگي برخي از موتورسيکلت سوارها دانست و عنوان کرد: براي موتورسيکلتها هيچ حدومرزي در نظر گرفته نشده و اين برخوردها باعث ايجاد تنش براي رانندگان ديگر ميشود، اين امرحق تقدم، احترام و اخلاق رانندگي را از بين ميبرد و در اين صورت فضاي عمومي شهر را متشنج ميسازد.
استاد دانشگاه تهران عبور برخي از عابرين پياده از بزرگراهها را باعث انحراف ماشينها از خطوط سفيد، مخدوش شدن چهره شهر و از بين بردن حقوق ديگران دانست.
وي همکاري ديگر ارگانها را لازمه موفقيت کمپين دانست و عنوان کرد: اين گامي اساسي براي نجات تهران است که بايد همه سازمانها و شهروندان در اين امر کمک کنند تا از يک فاجعه زيست شهري جلوگيري شود.
فرشته حکمت مشارکت و همکاري شهرداري، تلويزيون و خانه سينما را لازم دانست و تاکيد کرد: بايد براي تبليغات مؤثر از رسانهها کمک گرفت و درست رانندگي کردن، عبور عابرين از خيابان و ... را در فيلمها گنجاند تا بهتدريج فرهنگ رانندگي در شهر نهادينه شود.
وي با توجه به اينکه خانوادهها و کودکان بسياري زيرمجموعه آموزشوپرورش هستند، افزود: ازآنجاکه فرهنگسازي بايد در سنين کم صورت بگيرد، با ساخت يک سلسله فيلمهاي آموزشي و پخش آن در مدارس ميتوان در ترويج فرهنگ رانندگي و شهروندي نيک بودن گام مؤثري برداشت.
فرشته حکمت زيرسازي براي طرحهاي کمپين را يک امر مؤثر دانست و گفت: بايد شهرداري براي تفکيک زباله، مخازن مناسب و مشخصي در اختيار شهروندان قرار دهد که دسترسي به آنها ساده باشد.
وي در ساخت آپارتمانهاي جديد وجود شوتينگ هايي که به سطلهاي زباله تفکيکشده وصل ميشوند را الزامي دانست.
فرشته حکمت در پايان ادامه داد: کمپين «آسمان آبي، زمين پاک» در مسئله اخلاق شهروندي ميگنجد و اگر شهروندان به يکديگر احترام بگذارند و هر چه براي خود ميخواهند براي ديگران هم بخواهند بهطور حتم اين کمپين به موفقيت ميرسد.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 29]