تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 7 آذر 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):مؤمن غبطه مى خورد و حسادت نمى ورزد، منافق حسادت مى ورزد و غبطه نمى خورد.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1834643190




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

7 درس مهم در کسب و کار دیجیتال


واضح آرشیو وب فارسی:نامه نیوز: 7 درس مهم در کسب و کار دیجیتال
با این‌که در بسیاری از کشورها از جمله کشورمان ایران، پارک‌های فناوری از ایده‌های نو پشتیبانی کرده و زمینه را برای طراحی و عرضه آنها به بازار فراهم می‌کنند، اما باز هم این مسیر نیازمند هوشیاری و سرعت عمل فراوانی است.
به گزارش نامه نیوز، گزافه نیست اگر فعالیت در حوزه دیجیتال را پیچیده‌ترین فعالیت اقتصادی در دنیای کنونی بدانیم. روند پیشرفت‌ها در این حوزه آنچنان سریع است که حتی پیش‌بینی دو یا سه سال آینده نیز دشوار می‌نماید. در این میان اگر شما هم ایده جدیدی دارید و به فکر ارائه محصولی جدید، خواه یک گجت با قابلیت‌های محدود، یک برنامک برای گوشی‌های هوشمند یا حتی یک بازی ساده رایانه‌ای باشید، باید خود را برای رویارویی با دنیایی از موانع و مشکلات آماده کنید.

با این‌که در بسیاری از کشورها از جمله کشورمان ایران، پارک‌های فناوری از ایده‌های نو پشتیبانی کرده و زمینه را برای طراحی و عرضه آنها به بازار فراهم می‌کنند، اما باز هم این مسیر نیازمند هوشیاری و سرعت عمل فراوانی است.

شرکت‌های زیادی در دنیای دیجیتال با شکست روبه‌رو می‌شوند و برخی نیز در مدت کوتاهی به شهرت و ثروت فراوانی دست می‌یابند. بنابراین خوب است از تجربیات این شرکت‌های نوپای موفق برای مدیریت بهتر امور و رویارویی با موانع پیش‌رو استفاده کرد.

بیایید با هم هفت نکته مهمی را که باید در مسیر راه اندازی کسب و کار دیجیتال مد نظر قرار دهیم از زبان افراد موفق در این حوزه بشنویم.

ذهن‌تان را محدود نکنید

ویلیام ولفرام، بنیانگذار شرکت تجارت الکترونیکی DealDash که در زمینه حراج آنلاین فعالیت می‌کند، بر این باور است وقتی صاحبان ایده در جستجوی سرمایه‌گذار برای عملی کردن طرح‌هایشان با انتقاد و ترشرویی دیگران روبه‌رو می‌شوند، نباید دلزده شده و میدان را خالی کنند.

او می‌گوید: «شما به عنوان موسس یک شرکت نوپا باید تمرکز خود را بر حرکت هر چه بیشتر به سمت هدفتان بگذارید. به همین دلیل ممکن است در جلسه‌ای که با یک سرمایه‌گذار دارید، نتوانید او را به سرمایه‌گذاری روی طرحتان تشویق کنید، اما در عوض نکته‌ای سودمند و کاربردی را در میان سخنانش بشنوید. خلاصه این‌که نباید ذهنتان را محدود کرده و هدف اصلی خود را همیشه مد نظر قرار دهید.»

متفاوت باشید

ایکا پانانن که سه سال پیش شرکت نوپای خود را با نام «سوپر سل» (Supercell) پایه‌گذاری کرد، توانسته با دو محصول خود یعنی بازی استراتژیک جنگی Clash of the Clans و بازی دیگری به نام Hay Day اسم و رسمی در دنیای برنامک‌های iOS برای خود دست و پا کند. او به شرکت‌های نوپا توصیه می‌کند همچنان به خلاقیت ادامه داده و از شکست استقبال کنند.

وی می‌گوید: «مهم نیست چه برنامک‌هایی در دنیای گوشی‌های هوشمند و تبلت‌ها پر طرفدار است، نکته مهم این است که شما نباید سعی کنید خودتان را با روند فعلی منطبق کنید. در مقابل باید به دنبال ایده‌های جدید و هیجان‌انگیز دیگری باشید.»

شرکت سوپرسل حتی از شکست هر یک از محصولاتش استقبال هم می‌کند و همه کارکنان شرکت در کنار هم با خوردن یک کیک، این شکست را جشن می‌گیرند! پانانن می‌گوید: «هیچ شکی نیست که همه ما وقت و انرژی زیادی را صرف طراحی محصولی جدید می‌کنیم و شکست آن بی‌شک دلخواه ما نیست، اما در حقیقت هر شکست درس‌های زیادی را به همراه دارد. پس از هر شکست با هم در مورد آن صحبت کرده و درباره نقاط قوت و ضعف عملکردمان حرف می‌زنیم. سپس با مطالب جدیدی که از شکست می‌آموزیم جشن کوچکی در شرکت به پا می‌کنیم.»

هر نصیحتی را نپذیرید

جوکا هیلونن، شرکتی را برای تولید بازی برای کنسول نینتندو راه‌اندازی کرده است. وی می‌گوید: «در دوره‌ای که فعالیتمان را در پارک فناوری آغاز کردیم، کارشناسانی از حوزه‌های مختلف توصیه‌های متفاوتی به ما کردند. اگر قرار بود به همه این توصیه‌ها عمل کنیم، به احتمال زیاد تا حالا هیچ پیشرفتی نمی‌کردیم و در همان وضعیت اولیه می‌ماندیم.»

در مسیر راه‌اندازی و نیز گسترش کسب و کار دیجیتال، توصیه‌های زیادی را خواهید شنید، اما نباید به همه آنها توجه کنید؛ فقط برخی از آنها را برگزینید و به کار ببندید.

تعادل را فراموش نکنید

مارکوس هالتونن که شرکت موفق و نوپای او با نام Small Giant هنوز یک‌ساله هم نشده، بر این باور است برای آغاز کار باید تیمی از افراد با استعدادها و توانایی‌های مختلف را تشکیل دهید.

او می‌گوید: «جمع‌کردن یک عده آدم با‌استعداد به‌تنهایی کافی نیست. باید ببینید به چه مهارت‌هایی نیاز دارید وآنگاه به دنبال یافتن آن مهارت در میان اعضای گروه یا انتخاب اعضای جدیدی باشید.»

چشم‌اندازی از آینده ترسیم کنید

تینا زیلاکوس که پایه گذار شرکت سازنده برنامک Yoga Retreat است، ترسیم چشم‌اندازی از آینده را برای ادامه حضور مقتدرانه در بازار ضروری می‌داند.

او می‌گوید: « اگر برای انجام مرحله بعدی کارتان نیاز به سرمایه دارید، در حین انجام مرحله فعلی از پروژه، سراغ سرمایه‌گذاران مختلف بروید و رایزنی کنید. ممکن است برخی سرمایه‌گذاران فعلا تمایلی به سرمایه‌گذاری نداشته باشند، ولی بعدها به کارتان علاقه‌مند شوند. همین علاقه‌مندی بموقع فعالیت‌تان می‌تواند آنها را در آینده به سوی شما جذب کند. در واقع با این کار به استقبال آینده می‌روید و روابط خوبی با سرمایه‌گذاران ایجاد می‌کنید.»

این قدر به فکر رقابت نباشید

در نظر‌داشتن رقابتی که در جریان است امر پسندیده‌ای است، اما نباید تمام تمرکزتان را صرف رقابت کنید.

جوها پانانن که مدیر و پایه‌گذار یک شرکت نوپای تولید بازی‌های رایانه‌ای است، می‌گوید «این‌که به جای تمرکز کافی روی پروژه‌تان فقط به رقابت فکر کنید، احتمال موفقیت‌تان را کم می‌کند. برخی شرکت‌های نوپا دچار این اشتباه بزرگ می‌شوند و مدام به رقابت فکر می‌کنند و از پرداختن به فعالیت اصلی خود غافل می‌شوند.»

بازاریابی را فراموش نکنید

ویل کاسی، مدیر بازاریابی یک شرکت بزرگ تولید بازی‌های رایانه‌ای می‌گوید: «بسیاری از مدیران شرکت‌های نوپا فکر می‌کنند اگر ایده بسیار خوبی داشته باشند، مشتریان به آنها مراجعه می‌کنند، اما این موضوع در بیشتر موارد درست نیست. به همین دلیل باید برنامه‌ای برای معرفی محصول خود به دیگران و ارتباط با مشتریان بالقوه خود داشته باشید


منبع: صبحانه آنلاین


۰۸ بهمن ۱۳۹۳ - ۲۱:۲۰





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: نامه نیوز]
[مشاهده در: www.namehnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 29]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن