تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 9 اردیبهشت 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):هر كس به خدا و روزقيامت ايمان دارد،بايد ميهمانش راگرامى دارد.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

بلومبارد

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

خرید اکانت اسپاتیفای

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

تعمیر گیربکس اتوماتیک

دیزل ژنراتور موتور سازان

سرور اختصاصی ایران

سایت ایمالز

تور دبی

سایبان ماشین

جملات زیبا

دزدگیر منزل

ماربل شیت

تشریفات روناک

آموزش آرایشگری رایگان

طراحی سایت تهران سایت

آموزشگاه زبان

اجاره سند در شیراز

ترازوی آزمایشگاهی

رنگ استخری

فروش اقساطی کوییک

راهبند تبریز

ترازوی آزمایشگاهی

قطعات لیفتراک

وکیل تبریز

خرید اجاق گاز رومیزی

آموزش ارز دیجیتال در تهران

شاپیفای چیست

فروش اقساطی ایران خودرو

واردات از چین

قیمت نردبان تاشو

وکیل کرج

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

سیسمونی نوزاد

پراپ تریدینگ معتبر ایرانی

نهال گردو

صنعت نواز

پیچ و مهره

خرید اکانت اسپاتیفای

صنعت نواز

لوله پلی اتیلن

کرم ضد آفتاب لاکچری کوین SPF50

دانلود آهنگ

طراحی کاتالوگ فوری

واردات از چین

اجاره کولر

دفتر شکرگزاری

تسکین فوری درد بواسیر

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید سی پی ارزان

خرید تجهیزات دندانپزشکی اقساطی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1798703018




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

- 28 سالگی سن شیوع سنگ کلیه


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: دبیر علمی کنگره بین المللی نفرولوژی و اورولوژی اعلام کرد: 28 سالگی سن شیوع سنگ کلیه تهران-ایرنا-دبیرعلمی کنگره بین المللی نفرولوژی و اورولوژی با بیان اینکه تشکیل سنگ های ادراری سومین مشکل شایع دستگاه ادراری است،گفت:اغلب بیماران مبتلا به سنگ های کلیه در سال های اولیه بلوغ مراجعه می کنند و حداکثر شیوع سنی آن در حدود 28 سالگی است.


به گزارش ایرنا از دبیر خانه نخستین کنگره بین المللی نفرولوژی و اورولوژی، دکتر علیرضا قدیان افزود:یک اوج دیگر شیوع سنگ های ادراری در 55 سالگی است که تقریبا مختص به سنگ های عفونی و در زنان است.
وی تصریح کرد:سنگ های کلیه در مردان 4 برابر زنان است اما اگر فقط سنگ های عفونی را در نظر داشته باشیم نسبت مرد به زن 2 به 3 است.
وی ادامه داد:آب و هوای گرم و قرار گرفتن در موقعیت هایی که فرد را مستعد از دست دادن آب بدن می کند، می تواند ریسک سنگ سازی را افزایش دهد. همچنین سابقه خانوادگی تشکیل این سنگ ها، اهمیت فراوانی دارد.در افراد مبتلا به سنگ در مقایسه با افراد عادی، احتمال داشتن فامیل درجه اول مبتلا به سنگ کلیه، دو برابر است.
دبیر علمی کنگره بین المللی نفرولوژی و اورولوژی افزود: رژیم غنی از کلسیم،سدیم، پروتئین و همچنین عدم تحرک افراد مبتلا به "هیپر کلسیوری"، افراد مبتلا به بیماری های گوارشی مثل التهاب روده یا ایلئوستومی، سابقه ابتلا به عفونت ادراری و بیماری های متابولیک، نقرس، عدم تحرک در ابتلا به سنگ نقش دارند.
وی درد، خونی شدن ادرار و عفونت را از نشانه های سنگ های ادراری برشمرد و افزود: اکثر سنگ های ادراری با شروع حاد درد به علت انسداد و اتساع ناگهانی سیستم ادراری فوقانی تظاهر می کنند که شروع درد، ناگهانی و شدید است به گونه ای که ممکن است بیمار را از خواب بیدار کند.
به گفته قدیانی،مکانیسم اصلی ایجاد درد کلیوی، انسداد ادراری است. در کل، سنگ های غیر مسدودکننده، به صورت دوره ای سبب درد عمقی و مبهم در پهلو یا پشت می شوند که درد بیمار با تهوع و استفراغ نیز همراه است.
وی گفت:معمولا بیماران دچار خونی شدن آشکار ادرار یا تغییر رنگ گهگاه ادرار (به رنگ چای) می شوند. عفونت می تواند در همراهی با انسداد در سنگ های قسمت فوقانی ایجاد شود. التهاب موضعی ناشی از عفونت، می تواند در ایجاد درد مشارکت داشته باشد. همراهی تب با علائم سنگ کلیه، یک اورژانس محسوب می شود.
دبیر علمی کنگره بین المللی نفرولوژی و اورولوژی ادامه داد: حمام یا بخار آب گرم و مصرف مایعات در صورت عدم منع در درمان و دفع سنگ مفید است.
قدیان تصریح کرد: بیماران باید رژیم غذایی را رعایت کنند و در طول روز حداقل چهار لیتر آب بنوشند، از فعالیت زیاد بپرهیزند، با مشاهده نخستین عفونت ادراری به پزشک مراجعه کنند، هر چند وقت یک بار آزمایش ادرار انجام دهند و مراقب افزایش میزان اوره و کراتیین خود باشند.
وی یادآور شد: اکثر سنگ های حالب خود به خود دفع می شوند و به مداخله نیاز ندارند. احتمال دفع سنگ های 5-4 میلی متری حالب،40 تا 50درصد است. معمولا زمان دفع سنگ ها طی 6 هفته پس از آغاز علایم است. هر چه سنگ در قسمت پائین تر حالب قرار داشته باشد، احتمال دفع آن افزایش می یابد.
فوق تخصص اورولوژی گفت :هدف فوری درمان درد و هدف طولانی جلوگیری از تخریب کلیه است. هنگام ایجاد درد حاد (اغلب ناشی از گیرکردن سنگ در مجاری) مسکن های مخدر و غیراستروئیدی مفید هستند. معمولاً در چنین مواقعی اساس درمان انتظار برای دفع سنگ از طریق جریان ادرار است.
قدیانی یادآور شد:نخستین کنگره بین المللی نفرولوژی و اورولوژی 20 تا 22 خرداد ماه سال 94 در سالن همایش رازی تهران برگزار می شود.
علمی **1354**1440


07/11/1393





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 104]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


پزشکی و سلامت
پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن