تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 15 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):شيطان به سپاهيانش مى گويد: ميان مردم حسد و تجاوزگرى بياندازيد چون اين دو، نزد خدا بر...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1826184823




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

دريافت عوارض استقرار از شعب بانک ها و موسسات مالي و اعتباري پايتخت


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:


۷ بهمن ۱۳۹۳ (۱۴:۴۶ب.ظ)
دريافت عوارض استقرار از شعب بانک ها و موسسات مالي و اعتباري پايتخت دو فوريت طرح مجوز اخذ عوارض استقرار شعب بانک ها و موسسات مالي و اعتباري در شهر تهران به تصويب رسيد.
به گزارش خبرنگار خبرگزاري موج، عليرضا دبير، رئيس کميسيون برنامه و بودجه شوراي اسلامي شهر تهران، با اشاره به مصوبه بهمن سال گذشته درخصوص دريافت عوارض کسب و پيشه از شعب بانک ها توضيح داد: اين مصوبه بعد از تاييد فرمانداري متاسفانه توسط وزير کشور لغو شد، اما؛ با مذاکرات انجام شده مجددا طرح دريافت عوارض استقرار از شعب بانک ها و موسسات مالي و اعتباري شهر تهران مطرح شده است.
وي اظهار داشت:‌ فعاليتي که بانک هاي دولتي و خصوصي در شهر تهران انجام مي دهند فعاليت تجاري است. علاوه بر آن بر اساس برنامه ۵ ساله شهرداري بايد درآمدهاي پايدارش را افزايش دهد و اين عوارض از مهم ترين درآمدهاي پايدار شهر تهران است.
وي اضافه کرد: طي جلسه اي که وزير کشور با شهردار تهران داشته اند؛ به آقاي قاليباف قول مساعد داده اند که به افزايش درآمدهاي پايدار شهرداري تهران کمک کنند. بر اين اساس اين طرح با ۳۰ امضا و به صورت دو فوريت به صحن آورده شده است.
سالاري به عنوان مخالف دو فوريت اين طرح گفت:‌ ما با کليات اين طرح موافق هستيم، اما؛ اين فرمول ها قابليت بررسي به شکل دو فوريت را ندارد. پيشنهاد مي کنم يک فوريت آن را تصويب کنيم و روز يکشنبه جزئيات طرح را بررسي کنيم.
دبير در پاسخ به سالاري بيان کرد: اين متن مصوبه سال گذشته است که با کمک کميسيون معماري و شهرسازي فرمول هاي مربوطه آن تهيه شد. بر اساس اين مصوبه به شهرداري تهران اجازه داده مي شود از ابتداي سال ۹۴ عوارض فعاليت شعب بانک ها و موسسات مالي و اعتباري را از کليه بانک ها و موسسات مالي و اعتباري و مشابه آنها در سطح شهر تهران دريافت کرده و به حساب درآمدي شهرداري تهران واريز کند.
اسماعيل دوستي نيز با اشاره به دلايل لغو مصوبه توسط ديوان عدالت اداري توضيح داد:‌ بين کميته انضياطي بانک ها و شهرداري در خصوص محاسبه عوارض براي ساختمان هاي اداري بانک ها اختلاف وجود دارد و علت رد شدن مصوبه توسط ديوان نيز همين موضوع بود. بنابراين ضروري است ما در اين مصوبه روي اين موضوع که ستاد اداري يانک ها مشمول اين عوارض نمي شود؛ تاکيد کنيم.
در ادامه، احمد دنيامالي با اشاره به اينکه اين طرح يکي از درآمدهاي پايدار شهرداري است پيشنهاد کرد بازار سهام بورس هم به اين طرح اضافه شود؛ چرا که در اين بازار معاملات سنگيني انجام مي شود که بايد مشمول عوارض کسب و پيشه شوند.
مهدي چمران، رئيس شوراي اسلامي شهر تهران، نيز در پاسخ به پيشنهاد دنيامالي گفت:‌ ما عوارض بازار بورس را يکبار تصويب کرديم، اما؛ فرمانداري و وزارت کشور آن را رد کردند و بعد به تقليد از مصوبه ما از بازار بورس ماليات گرفتند. بهتر است اين موضوع را با موضوع بانک ها مخلوط نکنيم.
علي صابري به عنوان موافق اين دو فوريت تصريح کرد:‌ عمليات بانک ها تجاري است و زماني که از يک کاسب ساده عوارض کسب مي گيريم نمي توانيم به بهانه انجام کار ملي از شعب بانک ها عوارض نگيريم. اگر اين اين عوارض ماليات مضاعف باشد تمام عوارض ما ماليات مضاعف است و اين صحيح نيست.
سالاري درباره دلايل مخالفت خود با دو فوريت اين مصوبه تاکيد کرد: در روند بررسي اين طرح در سال گذشته هم من مخالف اين فرمول بودم؛ چرا که با افزايش طبقات بانک نرخ عوارض افزايش پيدا مي کند و اين صحيح نيست.
در ادامه محسن پيرهادي پيشنهادي براي اصلاح طرح ارائه کرد و گفت: در برخي از محلات تهران در جنوب شهر حتي يک بانک هم وجود ندارد و بعضي از محلات با جمعيت زياد تنها يک بانک دارد. شهروندان از ما مي خواهند در برخي از محلات شعبه بانک تاسيس شود علت اينکه شعبه بانک هم به آن محله نمي رود اين است که به عنوان يک بنگاه اقتصادي براي بانک حضور در آن محله به صرفه نيست.
وي اضافه کرد:‌ مابراي اثبات حسن نيت مي توانيم براي محلاتي که تنها يک شعبه دارند اين عوارض را حذف کنيم که بانک براي احداث در محلات محروم تشويق شود.
چمران در پاسخ به پيرهادي تاکيد کرد: سيستم بانکي به سويي مي رود که با شعبه کار نمي کند. در حال حاضر بانک شهر با ايجاد کيوسک ها و خودپرداز در هر مکاني کار يک شعبه را انجام مي دهند. ان شاالله در آن محلات بتوانند از اين سيستم استفاده کنند و اين سيستم حتي عوارض هم پرداخت نمي کند.
رضا تقي پور نيز در همين خصوص بيان داشت: اين تکليف بانک مرکزي است که بايد بانک را ملزم به احداث شعبه در مناطق محروم کند. در خيابان شهيد بهشتي بين بانک ها مغازه نداريم و در مناطق پايين هم شهروندان بايد يک کيلومتر راه بروند تا به بانک بروند.
احمد مسجد جامعي نيز از پيشنهاد پيرهادي دفاع کرد و گفت: به نظر من بايد به پيشنهاد آقاي پيرهادي دقت شود. همان طور که براي شوراياري هايي که امکان ثبت نام الکترونيک ندارند ما امکان ثبت نام فراهم مي کنيم بايد به اين خواسته مردم نيز اهميت دهيم؛ چرا که احداث شعبه بانک در محلات خواسته مکرر مردم مناطق است و ما هيچ ابزاري براي حمايت از اين دغدغه مردم در اختيار نداريم.
چمران براي محقق شدن اين پيشنهاد عنوان کرد: ما نمي توانيم از نظر خيابان بندي اين موضوع را محدود کنيم، اما؛ مي توانيم اين تسهيلات را براي بافت فرسوده قائل شويم.
رئيس شوراي اسلامي شهر تهران اضافه کرد:‌ پيشنهاد من اين است که عوارض شعبه هاي بافت فرسوده و شعبه هاي تکليفي را ۵۰ درصد کاهش دهيم تا هم به درآمدزايي شهرداري توجه کرده باشيم و هم خواسته مردم را درنظر بگيريم.
پس از بحث و بررسي اين طرح دو فوريتي با اصلاحاتي به تصويب رسيد.













این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[مشاهده در: www.mojnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 30]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن