تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 29 بهمن 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):حكيم نيست آن كس كه مدارا نكند با كسى كه چاره اى جز مدارا كردن با او نيست.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

اوزمپیک چیست

قیمت ورق سیاه

چاپ جزوه ارزان قیمت

کشتی تفریحی کیش

تور نوروز خارجی

خرید اسکرابر صنعتی

طراحی سایت فروشگاهی فروشگاه آنلاین راه‌اندازی کسب‌وکار آنلاین طراحی فروشگاه اینترنتی وب‌سایت

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

زومکشت

فرش آشپزخانه

خرید عسل

قرص بلک اسلیم پلاس

کاشت تخصصی ابرو در مشهد

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

مبل کلاسیک

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

کفش ایمنی و کار

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1860306292




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

خاطرات و نامه‌های همسر امام(ره) به فرزنداش منتشر می‌شود


واضح آرشیو وب فارسی:خبر آنلاین:


خاطرات و نامه‌های همسر امام(ره) به فرزنداش منتشر می‌شود فرهنگ > کتاب - مجموعه دست نوشته‌ها، نامه‌ها و خاطرات برجا مانده از مرحومه سقفی تدوین شده و در قالب کتابی با عنوان بانوی انقلاب، خدیجه دیگر در ۸۰۰ صفحه منتشر خواهد شد.

حمید انصاری، رئیس موسسه تنظیم و نشر آثار حضرت امام خمینی(ره) در نشستی خبری به تشریح برنامه‌های مرتبط با برگزاری همایش بزرگداشت مرحومه خدیجه سقفی همسر بزرگوار امام راحل در فروردین 94 پرداخت. رئیس موسسه تنظیم و نشر آثار حضرت امام خمینی(ره) با اشاره به اینکه نباید در بررسی انقلاب تنها به شخصیت امام خمینی(ره) متمرکز شویم، گفت: موفقیت امام راحل مدیون فراهم شدن زمینه‌هایی مانند همراهی مردم ایران و فداکاری اصحاب و یارانشان و شرایط دشوار زندگی در رژیم سابق است. همکاری و همیاری آنانی که در مقابل استبداد ایستادند و مسیر را برای سراسری شدن نهضت هموار کردند که یکی از مهمترین آنها همسر مکرمه امام راحل مرحومه خدیجه سقفی است. انصاری ادامه داد: روحیات ایشان به شکلی بود که در طول حیاتشان هرگز اجازه نمی‌داد درباره شخص‌شان کلامی به زبان آورده شود و متاسفانه واقعه تلخ رحلتشان نیز در اول فروردین سال ۸۸ رخ داد که کشور در فضای ملتهب انتخابات به سر می‌برد و در چنین فضایی حق مطلب در مورد ایشان ادا نشد. انصاری افزود: دو دفترچه از دست‌نویس از خاطرات مرحومه سقفی موجود است اما ایشان هیچگاه اجازه انتشار آنها را به ما ندادند دوست نداشتند در مسیر بازگویی زندگیشان از رنج‌هایی سخن گفته شود که ترحمی را برانگیزد. رئیس موسسه تنظیم و نشر آثار حضرت امام خمینی(ره) با اشاره به برنامه‌ریزی این موسسه از یک سال پیش برای برگزاری همایشی به منظور معرفی زوایای پنهان شخصیت مرحومه سقفی گفت: در فروردین‌ماه سال آینده همزمان با سالروز میلاد حضرت فاطمه زهرا که مصادف با ایام میلاد امام راحل نیز است همایشی به این منظور برگزار خواهد شد و در سایه آن از مجموعه‌ای از آثاری که زوایای زندگی ایشان را نیز معرفی می‌کند رونمایی خواهیم کرد. انصاری همچنین با اشاره به مکاتبات متعدد مرحومه سقفی در ایام اقامت در خارج از کشور با فرزندانشان در ایران گفت: متن این نامه‌ها که از طریق اسناد ساواک به دست ما رسیده نشان می‌دهد که در هیچ کجای آنها ایشان شکوه و گلایه نمی‌کنند و طوری نامه‌نگاری می‌کند که انگار در کمال خوشبختی و در مکانی کاملا مناسب زندگی می‌کند با این وجود ایشان در زمان حیاطشان در کنار تمامی محدودیت‌هایی که برای فعالیت زنان در رژيم ساواک وجود داشت زبان فرانسه را می‌آموزند و با جنبه‌هایی از هنر نیز آشنایی حرفه‌ای پیدا می‌کنند و در کنار آن ۱۶ سال نیز در محفل حضرت امام به صورت رسمی منطق و ادبیات عرب و معارف را می‌آموزند. معاون پژوهشی موسسه تنظیم و نشر نیز با اشاره به ایجاد یک شورای علمی برای برگزاری این همایش در یک سال گذشته گفت: مجموعه دست نوشته‌ها، نامه‌ها و خاطرات برجا مانده از مرحومه سقفی در اختیار برادر بزرگتر ایشان قرار گرفته و زندگینامه ایشان توسط وی تدوین شده است که در قالب کتابی با عنوان بانوی انقلاب، خدیجه دیگر در ۸۰۰ صفحه منتشر خواهد شد.

همچنین زندگینامه توصیفی بانوی انقلاب نیز براساس خاطرات و اسناد بر جای مانده به قلم سیدعلی قادری در دو جلد ۵۵۰ صفحه‌ای در دست انتشار قرار دارد. کتابی نیز شامل خاطرات ۸۰ نفر از همراهان، آشنایان و بستگان مرحومه سقفی نیز به مناسبت این همایش در دست تولید است.   6060  

کلید واژه ها: امام خمینی(ره) - بازار کتاب -




دوشنبه 6 بهمن 1393 - 14:09:07





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبر آنلاین]
[مشاهده در: www.khabaronline.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 99]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


فرهنگ و هنر

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن