واضح آرشیو وب فارسی:تراز: تراز: معاون شهردار تهران روز گذشته در جریان جلسهای که به میزبانی سازمان نوسازی شهر تهران جهت ساماندهی احیای بافت فرسوده شهری برگزار شد با اشاره به وضعیت آسیبپذیری شهر تهران، نسبت به بحران وقوع زلزله پایتخت هشدار داد و اعلام کرد: چنانچه در شهر تهران زلزلهای بیاید بالغ بر یک میلیون نفر فوت خواهند کرد. به گزارش دنیای اقتصاد،
به گزارش تراز ،علیرضا نادری معاون شهرسازی و معماری شهرداری تهران وجود بافتهای فرسوده شهری را تهدیدی برای شهروندان تهرانی در هنگام وقوع زلزله دانست و گفت: از این رو هدفمند شدن بستههای جدید تشویقی و تسهیلات نوسازی ضروری خواهد بود. در این راستا مدیرعامل سازمان نوسازی شهر تهران نیز توجه به نظام دانهبندی در بافتهای فرسوده را ضروری خواند و افزود: در حال حاضر حدنصاب ریزدانگی در سند طرح جامع و مصوبه شورایعالی شهرسازی و معماری ۲۰۰ مترمربع است.
عباداللهفتحاللهی مدیرعامل سازمان نوسازی شهر تهران اظهار کرد: در شهر تهران هماکنون ۹۲۹ هزار و ۶۲۶ پلاک وجود دارد که از این تعداد ۶۸ درصد، مساحتی کمتر از ۲۰۰ متر مربع دارند و ۱۴ درصد وسعت قطعات شهر را به خود اختصاص دادهاند. او ادامه داد: در بافت فرسوده شهر تهران حدود ۲۰۵ هزار پلاک وجود دارد که ۱۸۷ هزار از این پلاکها زیر ۲۰۰ متر مربع هستند؛ به بیان دیگر حدود ۵/۹۱ درصد از قطعات داخل بافت که ۳/۶۸ درصد مساحت را به خود اختصاص دادهاند زیر خط استاندارد سند طرح جامع است و ضرورت دارد توجه ویژهای برای نوسازی این پلاکها معطوف شود.
فتحاللهی تصریح کرد: میانگین تعداد پلاکهای تجمیعی از ۲ در سال ۱۳۸۷ به ۷۶/۲ در سال ۱۳۹۲ و سهم پروانههای تجمیعی در کل پروانههای صادره از یک درصد به ۳۷ درصد رسیده است.
مدیرعامل سازمان نوسازی شهر تهران همچنین با ارائه آمار دقیق از میزان استفاده پلاکهای ریزدانه زیر ۲۰۰ متر و مقایسه آن با پلاکهای بین ۲۰۰ تا ۵۰۰ مترمربع، تاکید کرد: بر مبنای سیاستهای تشویقی که تاکنون اعمال شده است قطعات ریزدانه سهم کمتری را در استفاده از تسهیلات تشویقی برای نوسازی به خود اختصاص دادهاند. مدیرعامل سازمان نوسازی شهرگفت: با عنایت به مصوبات اخیر شورایعالی شهرسازی و معماری و همچنین وضعیت موجود دانهبندی قطعات و شبکه معابر در بافتهای فرسوده، عملا صدور پروانه در این بافتها با مشکل مواجه خواهد شد، از این رو ضوابط ویژه بافت با رویکرد تسهیل و تشویق نوسازی بافتهای فرسوده و هدفمندی توزیع مشوقها در دستور کار سازمان قرار گرفته است و در این خصوص جلسات متعددی با شهرداران مناطق و سایر متولیان پیرامون تدوین بستههای تشویقی جدید برگزار شد.
فتحاللهی با اشاره به بستههای تشویقی تدوین شده برای پلاکهایی که با روش تجمیع به ۲۰۰ مترمربع و بیشتر میرسند، عنوان کرد: این تشویقها شامل تخفیفات عوارض، تراکم تشویقی، پارکینگ، یارانه سود بانکی شهرداری و دولت، پرداخت هزینه تشکیل پرونده، پرداخت کمک هزینه احداث نما و عوارض سالانه نوسازی میشوند.
منبع: دنیای اقتصاد
يكشنبه 5 بهمن 1393 ساعت 10:28
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: تراز]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 24]