واضح آرشیو وب فارسی:نامه نیوز: مهمترین آسیبهای حوزه جوانان اعتیاد و بیکاری است
مدیرکل امور ورزش و جوانان آذربایجان شرقی گفت: بر اساس پیمایش ارزشها و نگرشهای جوانان که توسط وزارت ورزش و جوانان در سال 92 انجام گرفته، مهمترین آسیبهای حوزه جوانان اعتیاد، طلاق، خشونت و بیکاری است.
به گزارش نامه نیوز، محمدشروین اسبقیان ظهر امروز در جلسه ستاد ساماندهی امور جوانان آذربایجانشرقی اظهار داشت: آسیبهای اجتماعی علاوه بر اینکه مسئلههای اجتماعی به شمار میروند، بار ارزشی نیز دارند و این بدین معنی است که وقتی یک آسیب در جامعه غربی فقط جرم محسوب میشود در ایران علاوه بر جرم، گناه هم به شمار میآید.
اسبقیان با بیان اینکه زمینههای آسیبپذیری جوانان در 7 محور خلاصه میشود، گفت: علل خانوادگی، عوامل فرهنگی، عوامل اقتصادی، علل اجتماعی مثل کمبود مکانها و وسائل تفریحی سالم و همچنین فراوانی مواد مخدر و اعتیاد، عوامل مذهبی مثل کمرنگ شدن ارزشها و ضعف ایمان، عوامل روانی مثل تمایلات جنسی و کشمکشهای درونی و عوامل مهیج بیرونی، عوامل طبیعی این هفت محور را تشکیل میدهند.
وی با اشاره به نمونههایی از آسیبهای اجتماعی، تصریح کرد: مهاجرت، حاشیهنشینی، آلودگی محیط زیست، بدحجابی و بدپوششی، پیامد روابط آسیبزا بین دختران و پسران، هرزهنگاری در اینترنت و اعتیاد به اینترنت، عرفانهای کاذب، مشروبات الکی، شبکههای ماهوارهای، شبکههای مجازی در فضای مجازی از جمله این عوامل است.
مدیرکل امور ورزش و جوانان آذربایجانشرقی افزود: بر اساس پیمایش ارزشها و نگرشهای جوانان که توسط وزارت ورزش و جوانان در سال 92 انجام گرفته، مهمترین آسیبهای حوزه جوانان اعتیاد، طلاق، خشونت و بیکاری است.
وی ادامه داد: بر اساس نتیاج تحقیقات به عمل آمده توسط سازمان ملی جوانان در دولت سابق، آسیبهای خیلی مهم از دیدگاه پاسخ دهندگان در این پژوهش عبارتند از: بیکاری با 9/87 درصد، اعتیاد 3/81 درصد، فقر 72 درصد، طلاق 2/41 درصد، خانواده نابسامان 7/35، سرقت با 7/30 درصد، رشوهخواری 7/28 درصد، فحشا 27 درصد، دختران فراری 8/23، مهاجرت با 6/27 درصد، همسرآزاری 2/26 درصد و خودکشی 7/25 درصد.
اسبقیان تاکید کرد: مقایسه یافتههای پژوهش و مطالعات مشابه حکایت از در اولویت قرار داشتن اعتیاد، بیکاری و خشونت نسبت به دیگر مشکلات است.
مدیرکل امور ورزش و جوانان آذربایجانشرقی با اشاره به برخی اقدامات پیشگیرانه در زمینه آسیبهای اجتماعی، اظهار داشت: هماهنگ کردن بخشهای عمومی و خصوصی که در زمینه پیشگیری از وقوع جرم فعالیت دارند به منظور اجرای برنامه عملی پیشگیرانه و هماهنگی بیشتر از اولویتهای این اقدامات محسوب میشود.
وی اظهار داشت: همچنین روشهای دیگری همچون آگاهی دادن به خانوادهها برای نظارت و کنترل بیشتر آنان بر فرزندان و گوشزد کردن میزان مجازات جرایم در صورت ارتکاب جرم توسط آنان، اتخاذ تدابیر امنیتی بیشتر توسط دولت در محلهای جرمخیز و اقداماتی به منظور کمک به خانوادهها، اطلاعرسانی شفاف رسانههای جمعی برای تشویق جوانان درباره تسهیلات و فرصتهایی که جامعه برای آنان قرار داده است از دیگر این اقدامات پیشگیرانه است.
-
منبع: فارس
۰۲ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۶:۵۳
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: نامه نیوز]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 23]