واضح آرشیو وب فارسی:سیمرغ: سمت جدید لیلا حاتمی !
با حکم دکتر " حجت الله ایوبی" معاون وزیر و رئیس سازمان سینمایی،اعضای هیات امنای مدرسه ملی سینمای ایران منصوب شدند.
مجید مجیدی، مجتبی راعی،ناصر تقوایی،یونس شکرخواه،لیلا حاتمی،محمد باقر قهرمانی، مجید شیخ انصاری و رمضانعلی حیدری خلیلی( به عنوان شخصیت حقوقی و سرپرست بنیاد سینمایی فارابی) به عنوان هیات امنای مدرسه ملی سینمای ایران منصوب شدند.
در حکم اعضای هیات امنا آمده است:
"سینمای پر افتخار ایران به پشتوانه فرهنگ درخشان و دیرپای اسلام و ایران به زبان گویای ریشهدارترین ارزشهای انسانی روزگارمان تبدیل شده است.اینک زمان نهادینه کردن این تجربه گرانسنگ و انتقال آن به نسلهای آینده و به روز رسانی هنر و صنعت سینما با بهرهگیری از آزمودههای جهانی فرا رسیده است.
"مدرسه ملی سینمای ایران" با چنین مأموریتی راه اندازی و شما که پیشینهای درخشان در اعتلای هنر هفتم این سرزمین دارید ، به موجب این حکم ، به سمت عضو هیأت امنای مدرسه ملی سینمای ایران منصوب میشوید.امیدوارم با تدبیرتان این مدرسه به مرکز پویا ،روزآمد و درخور نام سینمای بلند آوازه ایران تبدیل شود.این مدرسه میتواند حلقه وصلی بین اهالی سینما و نوید بخش آیندهای پر امید برای اعتلای این هنر و مرکزی برای تولید اندیشههای ناب ریشهدار در فرهنگ اسلامی و ایرانی باشد.موفقیتهای روز افزونتان را در انجام این مأموریت سترگ از خداوند متعال خواستارم."
نخستین جلسه هیات امنای مدرسه ملی سینمای ایران عرص روز سه شنبه 23 دی با حضور دکتر "حجت الله ایوبی" به عنوان رئیس سازمان سینمایی و رئیس هیات امنای این مدرسه برگزار شد.
محل تشکیل این مدرسه واقع در ساختمان شماره 2 سازمان سینمایی واقع در: خیابان فاطمی غربی،بعد از تقاطع کارگر،نبش سیندخت،کوچه هما،پلاک 33 است.
هیات موسس این مدرسه را علی جنتی ،حجت الله ایوبی و مجید مجیدی تشکیل میدهند و اعضای هیات مدیره آن نیز دکتر روح الله حسینی ،لیلا حاتمی، سعید پور اسماعیلی هستند.
مدرسه ملی سینمای ایران پس از انجام تشریفات قانونی و نهایی شدن کلیه مراحل تاسیس با برگزاری مستر کلاس ،کارگاهها و تک درس های آموزشی کار خود را رسماً آغاز خواهد کرد.
در نخستین جلسه هیات امنای مدرسه ملی سینمای ایران ،ابتدا حجت الله ایوبی در خصوص اقدامات صورت گرفته در مسیر راه اندازی این مدرسه گزارشی را ارائه کرد و گفت: الگوی تاسیس این مدرسه ترکیبی از نظام حوزه ودانشگاه و بر اساس الگوی ایرانی " استاد – شاگردی" است که بر خلاف روند جاری دانشگاهها ، قرار است کارگاه محور باشد.
در ادامه ،هر یک از اعضای هیات امنا بر اهمیت و ضرورت راهاندازی این مدرسه تاکید کرده و نظرات خود را در چگونگی شکل گیری وتوسعه مدرسه ملی سینمای ایران مطرح کردند.
1393/10/25
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: سیمرغ]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 151]