تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 28 آذر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):مؤمن كم خوراك است و منافق پرخور.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

ساختمان پزشکان

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

تابلو برق

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

قیمت و خرید تخت برقی پزشکی

کلینیک زخم تهران

خرید بیت کوین

خرید شب یلدا

پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان

کاشت ابرو طبیعی

پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا

پارتیشن شیشه ای

اقامت یونان

خرید غذای گربه

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1842011128




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

روان پریش ها اینگونه اند


واضح آرشیو وب فارسی:دکتر سلام:
brief-psychotic-disorder-945
افرادی که دارای احساسات منفی و عدم توانایی تحمل سختی ها و مشکلات زندگی شان هستند به نوعی بدبینی نسبت به جامعه و دیگران مبتلا می شوند مبتلایان به اختلالات روانپریشی مانند اسکیزوفرنی، نسبت به اختلال خود  بینش و آگاهی ندارند بنابراین دنبال درمان نیز نمی‌روند و همیشه دیگران را  بیمار می‌دانند.
«پذیرش» یکی از مفاهیمی است که در خودمراقبتی روانی مطرح است. پذیرش زندگی و  گذر آن در خودمراقبتی روانی حایز اهمیت است. این‌که زمان به عقب کشیده  نمی‌شود یا به قول معروف خلاف جریان نمی‌توان شنا کرد یک واقعیت است،  معمولا افراد آرزویی می‌کنند که مستلزم برگشت به گذشته بوده یا با  توانایی‌های آنها تناسب ندارد.  شاید یکی از دلایلی که برخی به آرزوهایشان  نمی‌رسند همین موضوع باشد. فرد نمی‌تواند آرزویی کند که تحقق‌ آن غیرممکن  است، اما به صرف آرزو و فکر کردن به آن به وقوع بپیوندد مثلا  امکان ندارد  فردی که پزشکی نخوانده است از ته دل و با تمام وجود آرزو کند که ظرف سه ماه  پزشک شود و این اتفاق نیز برایش بیفتد.  فرد باید توانایی‌های خود را  بشناسد و آنها را بپذیرد.  برای تحقق اهداف نیاز به زمان و برنامه منطقی  وجود دارد، همچنین پیش‌بینی احتمالات، خطرات و عاقلانه گام برداشتن جهت  رسیدن به آرزوها ضروری است.
پذیرش سختی‌ها، دشواری‌ها و رنج‌ها یکی از ملزومات در راه رسیدن به آرزوها و اهداف است.
باید پذیرفت هر چیزی که به دست آورده می‌شود چیز دیگری از دست می‌رود و این  یک اصل است، امکان ندارد فردی متخصص قلب و عروق شود و چیزی از دست ندهد،  فردی که پا به این عرصه می‌گذارد می‌پذیرد که چندین‌سال از بهترین لحظات  عمرش را صرف کند تا به این درجه برسد، یک متخصص قلب و عروق پذیرفته که  «زمان» یکی از مواردی است که وی در قبال متخصص شدن باید صرف کند، بنابراین  تأکید ما بر پذیرش آگاهانه است.
پذیرش آگاهانه از ارکان زندگی سالم، آرام و رسیدن به خودشکوفایی است. گام  اول برای یک بیمار پذیرش بیماری است اگر بیمار اختلال خود را نپذیرد، زمان  زیادی را برای درمان از دست می‌دهد هر چند ممکن است ماه‌ها و سال‌ها با یک  بیماری مبارزه و آن را  انکار کند.
مبتلایان به اختلالات روان‌پریشی مانند اسکیزوفرنی، نسبت به اختلال خود  بینش و آگاهی ندارند بنابراین دنبال درمان نیز نمی‌روند و همیشه دیگران را  بیمار می‌دانند،‌ به همین دلیل است که مبتلایان به اسکیزوفرنی خودمراقبتی  ضعیفی دارند، در بیماری‌های خفیف‌تر نیز پذیرش گام اول درمان است اگر فرد  افسرده نشانه‌های افسردگی را در خود نبیند و افسردگی خود را نپذیرد به  دنبال درمان نیز نمی‌رود.  در مشکلات خفیف‌تر هم پذیرش مهم است، دانش‌آموزی  که توانایی خود را نشناسد و دچار افت تحصیلی شود اگر تغییرات نمره خود را  قبول نداشته باشد شروع به بررسی علل افت تحصیلی نخواهد کرد  بنابراین این  موضوع برطرف نمی‌شود، در نتیجه پذیرش به عواملی مانند انتظار عملکرد،  انتظار تلاش و کوشش، تأثیر اجتماع و شرایط تسهیل‌کننده بستگی دارد.
بازخورد در پذیرش آگاهانه موثر است و این به معنی نظارت آگاهانه بر افکار،  هیجانات و رفتار خود است، ما باید به نشانه‌هایی که از طرف دیگران و محیط  اطرافمان می‌رسد دقت کرده و براساس آن خود را تنظیم و مدیریت کنیم بنابراین  در پذیرش مشکل و اختلال، بررسی و کاوش در خود، دریافت بازخوردها، تحلیل  ‌آنها و شناخت لحظه به لحظه ذهن، جسم و رفتار حایز اهمیت است.
در نهایت فرد اگر خود توانایی‌ها، محدودیت‌ها، استعدادها و رنج پیشرفت و  ارتقا و موفقیت را بپذیرد استرس‌هایش را کنترل کرده و به آرامش درونی  می‌رسد و از این طریق بخشی از خودمراقبتی را به خوبی انجام داده است.

22 دی 1393





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: دکتر سلام]
[مشاهده در: www.hidoctor.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 89]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


پزشکی و سلامت

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن