تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 13 تیر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):نماز شب، موجب رضايت پروردگار، دوستى فرشتگان، سنت پيامبران، نور معرفت، ريشه ايمان، آس...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

میز جلو مبلی

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید سی پی ارزان

خرید ابزار دقیق

بهترین جراح بینی خانم

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1803909658




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

مبتلایان به روانپریشی بیماری خود را قبول ندارند |اخبار ایران و جهان


واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: مبتلایان به روانپریشی بیماری خود را قبول ندارند
کد خبر: ۴۶۲۰۸۶
تاریخ انتشار: ۰۸ دی ۱۳۹۳ - ۲۱:۵۰ - 29 December 2014


یک روانشناس گفت: مبتلایان به اختلالات روانپریشی مانند اسکیزوفرنی، نسبت به اختلال خود بینش و آگاهی ندارند بنابراین دنبال درمان نیز نمی‌روند و همیشه دیگران را بیمار می‌دانند.

به گزارش فارس، شهرام ریاحی با اشاره به اینکه «پذیرش» یکی از مفاهیمی است که در خودمراقبتی روانی مطرح است، اظهار داشت: پذیرش زندگی و گذر آن در خودمراقبتی روانی حائز اهمیت است. اینکه زمان به عقب کشیده نمی‌شود یا به قول معروف خلاف جریان نمی‌توان شنا کرد یک واقعیت است، معمولاً افراد آرزویی می‌کنند که مستلزم برگشت به گذشته بوده یا با توانایی‌های آنها تناسب ندارد.

وی افزود: شاید یکی از دلایلی که برخی به آرزوهایشان نمی‌رسند همین موضوع باشد. فرد نمی‌تواند آرزویی کند که تحقق‌ آن غیرممکن است، اما به صرف آرزو و فکر کردن به آن به وقوع بپیوندد مثلاً امکان ندارد فردی که پزشکی نخوانده است از ته دل و با تمام وجود آرزو کند که ظرف سه ماه پزشک شود و این اتفاق نیز برایش بیفتد.

*توانایی‌های خود را بشناسید

این متخصص حوزه بهداشت روان گفت: فرد باید توانایی‌های خود را بشناسد و آنها را بپذیرد. برای تحقق اهداف نیاز به زمان و برنامه منطقی وجود دارد، همچنین پیش‌بینی احتمالات، خطرات و عاقلانه گام برداشتن جهت رسیدن به آرزوها ضروری است.

وی افزود: پذیرش سختی‌ها، دشواری‌ها و رنج‌ها یکی از ملزومات در راه رسیدن به آرزوها و اهداف است.

*در قبال چیزهایی که به دست می‌آورید چیزهایی را از دست می‌دهید

این روانشناس گفت: باید پذیرفت هر چیزی که به دست آورده می‌شود چیز دیگری از دست می‌رود و این یک اصل است، امکان ندارد فردی متخصص قلب و عروق شود و چیزی از دست ندهد، فردی که پا به این عرصه می‌گذارد می‌پذیرد که چندین سال از بهترین لحظات عمرش را صرف کند تا به این درجه برسد، این متخصص قلب و عروق پذیرفته که «زمان» یکی از مواردی است که وی در قبال متخصص شدن باید صرف کند، بنابراین تأکید ما بر پذیرش آگاهانه است.

*پذیرش آگاهانه از ارکان زندگی سالم است

وی ادامه داد: پذیرش آگاهانه از ارکان زندگی سالم، آرام و رسیدن به خودشکوفایی است. گام اول برای یک بیمار پذیرش بیماری است اگر بیمار اختلال خود را نپذیرد، زمان زیادی را برای درمان از دست می‌دهد هر چند ممکن است ماه‌ها و سالها با یک بیماری مبارزه کند و آنها را انکار نماید.

ریاحی گفت: مبتلایان به اختلالات روان‌پریشی مانند اسکیزوفرنی، نسبت به اختلال خود بینش و آگاهی ندارند بنابراین دنبال درمان نیز نمی‌روند و همیشه دیگران را بیمار می‌دانند،‌ به همین دلیل است که مبتلایان به اسکیزوفرنی خودمراقبتی ضعیفی دارند، در بیماری‌های خفیف‌تر نیز پذیرش گام اول درمان است اگر فرد افسرده نشانه‌های افسردگی را در خود نبیند و افسردگی خود را نپذیرد به دنبال درمان نیز نمی‌رود.

*پذیرش به چه عواملی بستگی دارد؟

وی افزود: در مشکلات خفیف‌تر هم پذیرش مهم است، دانش‌آموزی که توانایی خود را نشناسد و دچار افت تحصیلی شود اگر تغییرات نمره خود را قبول نداشته باشد شروع به بررسی علل افت تحصیلی نخواهد کرد و بنابراین این موضوع برطرف نمی‌شود، در نتیجه پذیرش به عواملی مانند انتظار عملکرد، انتظار تلاش و کوشش، تأثیر اجتماع و شرایط تسهیل‌کننده بستگی دارد.

این روانشناس تأکید کرد: بازخورد در پذیرش آگاهانه مؤثر است و این به معنی نظارت آگاهانه بر افکار، هیجانات و رفتار خود است، ما باید به نشانه‌هایی که از طرف دیگران و محیط اطرافمان می‌رسد دقت کرده و بر اساس آن خود را تنظیم و مدیریت کنیم بنابراین در پذیرش مشکل و اختلال، بررسی و کاوش در خود، دریافت بازخوردها، تحلیل ‌آنها و شناخت لحظه به لحظه ذهن، جسم و رفتار حائز اهمیت است.

*چگونه استرس‌های خود را کنترل کنیم؟

وی خاطرنشان کرد: در نهایت فرد اگر خود توانایی‌ها، محدودیت‌ها، استعدادها و رنج پیشرفت و ارتقا و موفقیت را بپذیرد استرس‌هایش را کنترل کرده و به آرامش درونی می‌رسد و از این طریق بخشی از خودمراقبتی را به خوبی انجام داده است.












این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تابناک]
[مشاهده در: www.tabnak.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 38]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن