تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 3 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام حسین (ع):هر كس فكرش به جايى نرسد و راه تدبير بر او بسته شود، كليدش مداراست.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1868284812




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

آمار تکان دهنده از دانش آموزان شیشه ای


واضح آرشیو وب فارسی:برترین ها:
آمار تکان دهنده از دانش آموزان شیشه ای




قائم مقام دبیرکل ستاد با ابراز نگرانی از کاهش سن مصرف مواد مخدر در کشور اظهار کرد: یک درصد دانش آموزان کشور مصرف کننده مواد مخدر هستند که 60 درصد این تعداد شیشه مصرف می کنند.





خبرگزاری ایسنا: قائم مقام دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر بر تقویت حرفه‌آموزی و اشتغالزایی بهبودیافتگان تاکید کرد و گفت: کارآفرینانی که زمینه اشتغال معتادان بهبود یافته را فراهم کنند از تسهیلات ویژه برخوردار خواهند شد.

علیرضا جزینی در جلسه این شورا با اعلام این خبر گفت: گفت: 243 میلیون نفر در سراسر جهان معتاد به مصرف مواد مخدر هستند که از این تعداد سالانه 200 هزار نفر بر اثر سوء مصرف جان خود را از دست می دهند. 60 درصد معتادان دنیا حشیش و ماری جوانا مصرف می‌کنند و 60 میلیون نفر نیز در جهان مصرف کننده هرویین هستند.

قائم مقام دبیرکل ستاد با ابراز نگرانی از کاهش سن مصرف مواد مخدر در کشور اظهار کرد: یک درصد دانش آموزان کشور مصرف کننده مواد مخدر هستند که 60 درصد این تعداد شیشه مصرف می کنند.

جزینی تعداد معتادان شناسایی شده کشور را یک میلیون و 325 هزار نفر اعلام و تاکید کرد: تغییر نگرش در مصرف مواد مخدر از سنتی به صنعتی بسیار نگران کننده و فاجعه آمیز است.

وی از انعقاد تفاهم‌نامه با وزارت ورزش و جوانان به منظور اجرای طرح های پیشگیری از شیوع این بلای خانمانسوز بویژه در میان نسل جوان و نوجوان خبر داد و گفت: 100 روستا در چهار استان کشور به منظور توسعه ورزش روستایی مشخص شده و با هماهنگی این ستاد زمینه توسعه فعالیت های ورزشی در این مکان ها فراهم می شود.

قائم مقام دبیرکل ستاد اظهار کرد: شش هزار مرکز درمان معتادان در سراسر کشور وجود دارد که 93 درصد این تعداد توسط بخش خصوصی اداره می شوند.

جزینی تاکید کرد: استفاده از سرنگ مشترک از مهمترین دلایل شیوع معتادان به بیماری های هپاتیت و ایدز بود که خوشبختانه با اجرای برنامه های پیشگیرانه درصد استفاده معتادان از سرنگ مشترک از 67 به 45 درصد کاهش یافته است.

وی یادآور شد: 20 درصد افرادیکه در محیط‌های صنعتی مشغول بکار هستند به انواع مواد مخدر اعتیاد داشته که باید مداخلات پیشگیرانه و درمانی در این مراکز مورد توجه جدی قرار گیرد.

قائم مقام دبیرکل ستاد گفت: وجود یک هزار و 400 مرکز درمان معتادان غیر مجاز از نگرانی‌های ستاد بود که خوشبختانه تا به اکنون 88 درصد این مراکز ساماندهی شدند.

جزینی اضافه کرد: استفاده از ظرفیت رسانه‌ها برای آگاه سازی مردم از مخاطرات مصرف مواد مخدر و همچنین بکارگیری توان نهاد مقدس بسیج از برنامه‌های راهبردی ستاد مبارزه با مواد مخدر سراسر کشور است.

وی همچنین با اشاره با وجود 2 هزار و 89 سازمان مردم نهاد (سمن) در سراسر کشور گفت: این تعداد نسبت به سال گذشته 72 درصد رشد یافته اند که باید از توان و ظرفیت این سمن ها برای مقابله با بلای خانمانسوز مصرف مواد مخدر بهره برد.






تاریخ انتشار: ۲۲ دی ۱۳۹۳ - ۱۲:۱۷





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: برترین ها]
[مشاهده در: www.bartarinha.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 37]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن