واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۲۲ دي ۱۳۹۳ (۱۳:۱۹ب.ظ)
رقابت پذيري اقتصاد با خلق برند قوي؛ القاي کيفيت و قيمت مناسب، تضمين سود بالا در بنگاه هاي اقتصاد است نرخ سود بالا حاصل از فروش، تنها در زماني محقق مي شود که بنگاه توليدي بتواند کالاي خود را با رعايت شرايط رقابت پذيري به مشتريان القا کند تا آن محصول جزو نخستين انتخاب خريد هر مشتري تبديل شود.
مسيح کشاورز دبير انجمن واردکنندگان برنج ايران درباره نيازهاي اوليه رقابت در صنعت برند به خبرگزاري موج اظهارکرد: درواقع پيش نياز توليد يک کالا يا خدمات، درخواست و سفارش محصولي طبق نياز روز مشتري با پارامترهايي نظير بهبود کيفيت و رقابتي شدن نرخ کالا است که براي ايجاد تنوع در قفسه هاي فروشگاهي مي تواند نظر مشتري را به خود جلب کند.
وي ادامه داد: ميزان طبع و ديدگاه مشتري براي يک کالا يا خدمت جزو مهمترين ضرورياتي است که حيات يک صنعت و پرسنل آن وابستگي شديدي به اين اصل دارد.
کشاورز با تاکيد بر آنکه مشتري مهمترين فاکتور و پارامتر توليد است، تصريح کرد: محصولات توليدي که از نظر کيفيت و قيمت باب ميل و رضايت مشتريان باشد و ادامه توليد آن ممکن و در نهايت به سود توليدکننده باشد، طبيعتا بدين معناست که آن محصول وارد چرخه برند کشور شده است.
دبير انجمن واردکنندگان برنج ايران با تاکيد بر اهميت نياز مشتريان در صنايع غذايي کشور گفت: در موضوع واردات مواد غذايي يا مواد اوليه در صنايع غذايي به لحاظ تاثير آن بر سلامت جامعه، بايد کانال و فيلترهاي بيشتري وجود داشته باشد تا اين محصولات با عالي ترين کيفيت و البته با مناسب ترين قيمت وارد کشور شود.
کشاورز با اشاره به آنکه چه زماني نام برند، به يک کالا اختصاص داده مي شود، خاطرنشان کرد: زماني که اقبال عمومي مناسب 20 الي 30درصدي جامعه متمرکز بر روي محصولات غذايي خاصي باشد، طبيعي است که آن توليدکننده توانسته نام خود را به عنوان يک برند مطرح سازد.
وي افزود: سود بالا ناشي از عرضه يک محصول در بازار براي هر بنگاه اقتصادي جزو اولويت نخست قرار دارد ؛ نرخ سود بالا حاصل از فروش، تنها در زماني محقق مي شود که بنگاه توليدي بتواند کالاي خود را با رعايت شرايط رقابت پذيري به مشتريان القا کند تا آن محصول جزو نخستين انتخاب خريد هر مشتري تبديل شود.
کشاورز درباره اطلاع رساني در حوزه برند نيز گفت: شيوه هاي تبليغ در صنعت برند کاملا نسبت به دوره هاي گذشته متفاوت بوده و تبليغات سنتي جاي خود را به روش هاي ديگر داده است و اين تفاوت را مي تواند در سهم فراوان مشتريان در جوايز ديد اما متاسفانه جوايز، حقيقتي دلخوش کننده براي برند شدن نيست.
وي اضافه کرد: براي انتخاب شدن يک محصول در نزد مشتري، تبليغات فراوان که اکثرا بخاطر جوايز آن هست کاري اساسي نيست و به عقيده ما نمي تواند باعث ماندگاري طولاني مدت در اذهان عمومي شود.
وي با تاکيد به نياز صنايع از حمايت هاي واقعي نيز اشاره داشت و خاطرنشان کرد: بايد به محصولات توليدي ارزش نهاد و بزرگترين قدم و خدمت به بنگاه هاي توليدي حمايتي است که در انتها منجر به خلق يک برند قوي و تاثيرگذار در اقتصاد است.
وي در پايان گفت: در شرايط کنوني کشور، اغلب سرمايه در گردش در بخش اقتصاد، به خدمت واردات در آمده است و اگر مي خواهيم صادراتي داشته باشيم، نبايد هرگز از برند و خلق محصول قوي با قابليت رقابت غافل شد.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 13]