تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 24 شهریور 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):هر كس يك روز ماه رمضان را (بدون عذر)، بخورد - روح ايمان از او جدا مى‏شود.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

طراحی کاتالوگ فوری

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

وکیل کرج

خرید تیشرت مردانه

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ابزار دقیق

خرید ریبون

موسسه خیریه

خرید سی پی کالاف

واردات از چین

دستگاه تصفیه آب صنعتی

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

خرید نهال سیب سبز

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

دیوار سبز

irspeedy

درج اگهی ویژه

ماشین سازان

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

شات آف ولو

تله بخار

شیر برقی گاز

شیر برقی گاز

خرید کتاب رمان انگلیسی

زانوبند زاپیامکس

بهترین کف کاذب چوبی

پاد یکبار مصرف

روغن بهران بردبار ۳۲۰

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1815727103




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

مزایای دوستی ایران و آمریکا


واضح آرشیو وب فارسی:جام نیوز:


به گزارش آتلانتیک:
مزایای دوستی ایران و آمریکا
به ایران باید فهماند رابطه با آمریکا بدون هزینه به دست نمی آید. 



  به گزارش سرویس ساسی جام نیوز به نقل از پایگاه نشریه آتلانتیک (Atlantic)، ایران و آمریکا می توانند همکار بسیار خوبی برای یکدیگر باشند.     این نشریه در مقاله ای با عنوان "جلب نظر آمریکا به ایران" می نویسد: «ایران و آمریکا منافع مشترکی دارند که می تواند آن ها را به سمت یک توافق نهایی بکشاند، حتی با وجود آن که چنین توافقی با منافع اسرائیل یا عربستان تعارض داشته باشد.»   این نشریه که ایران را "اولین ابرقدرت دنیای کهن" نام نهاده، گفته است که «حتی با وجود این تعارض و حضور لابی صهیونیستی در آمریکا، این رژیم در نهایت نمی تواند دولت آمریکا را از بهره گیری از فرصت دیپلماتیک موجود منصرف کند، فرصتی که "تنها چند بار در هر صد سال به دست می آید."»
این نشریه می افزاید: «نتیجه نهایی مذاکرات هرچه باشد، منفع اسرائیل نمی تواند سد راه گرم شدن روابط ایران و آمریکا در سال های آینده در زمان این دولت یا دولت رئیس جمهور بعدی شود.     هرچند تحولات خاورمیانه مزاحم پیگیری سیاست های آمریکا در منطقه آسیا شده، اما نباید وجود متحدین آمریکا در این قاره مانند ژاپن و کره جنوبی را که در زمینه نظامی و تجارت جهانی از طرف چین در معرض تهدیدند از نظر دور داشت.     چیزی که باعث امکان تمرکز آمریکا بر تحولات آسیا می شود، کاهش نگرانی ها و حضور این کشور در خاورمیانه است، امری که از طریق رسیدن به یک فهم راهبردی با ایران - که فراتر از توافق، مربوط به احترام متقابل و توجه به انتظارات دو طرف از سوی رهبران ایران و آمریکا است - میسر خواهد بود.     آمریکا به ایران چه در جنگ علیه افراطیون داعش و چه در زمینه معتدل کردن رفتار دولت شیعه عراق - تحت عنوان ثبات داخلی عراق - نیازمند است.     همچنین درصورت خروج بیشتر حکومت اسلامی ترکیه از کنترل آمریکا، ایران می تواند عامل ایجاد تعادل منطقه در مقابل آن باشد. ایران و ترکیه از زمان تقابل دولت های صفوی و عثمانی در قرن 17 تاکنون یکدیگر را مهار کرده اند.     همکاری ایران و آمریکا می تواند در سوریه - برسر باقی ماندن علویان در قدرت حتی در صورت عزل بشار اسد - و همینطور در افغانستان - برای تأمین امنیت این کشور در مقابل عناصر سعودی و پاکستانی طالبان و در آستانه خروج نیروهای آمریکایی - مؤثر باشد.»    
به عقیده نویسنده مقاله آتلانتیک، «همکاری ایران و آمریکا در متعادل سازی تأثیر روسیه در منطقه هم بی اثر نیست. آمریکا لازم است بار مشکلات سوریه و عراق را به ایران واگذار کند تا خود با خیال راحت تری بتواند به محور شرق بپردازد.»  
این مقاله در ادامه می افزاید: «با این حال، آمریکا به اسرائیل به عنوان یکی از مهره های شطرنجش نیاز دارد. آمریکا باید طرفداری از اسرائیل را برای راستگو نگه داشتن ایران حفظ کند. اما با دادن امتیازاتی به اسرائیل - مثل تبادل اطلاعات امنیتی بیشتر، ادامه خانه سازی ها در کرانه باختری، یا تسلیحات بیشتر و ارزانتر - آن  را به نزدیکی ایران و آمریکا راضی نگه دارد.     به ایران هم باید فهماند که رابطه با آمریکا برای حل مشکلات اقتصادی اش و ورود به بازار جهانی بدون دادن هزینه به دست نمی آید. آمریکا نیز باید بداند در صورت وقوع مشکلات عظیم تر در منطقه، احتمال پابرجا ماندن حکومت متعادل تر ایران نسبت به عربستان بیشتر است.»  
آتلانتیک تأثیر فرهنگی این ارتباط را محو "آمریکاستیزی"در ایران می داند که «دهه هاست در ایران در حال عقب نشینی است.»  
آتلانتیک در پایان آورده است: «رویکرد عملی به "تروریسم اسلامگرایانه" همیشه جنگ با تروریست ها در هر جا نیست، بلکه بازی کردن با شیعه علیه سنی و برعکس آن با توجه به شرایط است. با گرم کردن رابطه با ایران، ما به تنهایی به طرفداری از شیعیان نمی پردازیم، بلکه از این طریق هر دو طرف را مؤثرتر از گذشته تحت کنترل خود در می آوریم.»      

  505



۲۱/۱۰/۱۳۹۳ - ۲۳:۱۸




این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: جام نیوز]
[مشاهده در: www.jamnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 51]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سیاسی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن