تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 8 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام علی (ع):خدا داناست به هر رازى كه مردم در دل نهان داشته اند، و به نجواى آهسته رازگويان و به هر...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

ضد لک اکسیس وای

طراحی سایت در مشهد

کنسرت حامیم کیش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1872026134




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

«ماهیها در سکوت نمی‌میرند» شرح درد مردم سیستان بود/سیستان پیگیر وعده «منطقه آزاد تجاری» است


واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران: «یاسر عرب» در گفتگو با باشگاه خبرنگاران:
«ماهیها در سکوت نمی‌میرند» شرح درد مردم سیستان بود/سیستان پیگیر وعده «منطقه آزاد تجاری» است
یک مستند ساز سینما از بی اعتنایی مسئولان دولتی به بحران منطقه فاجعه زده سیستان انتقاد کرد.


"یاسر عرب" مستند ساز سینما در گفتگو با خبرنگار سینما باشگاه خبرنگاران گفت: مستند "ماهیها در سکوت نمی‌میرند" قسمت دوم شرح درد مردم سیستان است که قسمت اول آن در سال 93 با عنوان "ماهیها در سکوت می‌میرند" ساخته و پخش شد.

وی افزود: پس از حضور نادر طالب‌زاده در برنامه "راز" شبکه چهارم سیما و پس از 16-15 سال سکوت،مسئله این فاجعه مطرح شد. پس از پخش این مستند در برنامه ثریا و شبکه اول سیما، این طرح مسئله سفر رئیس جمهور به این منطقه را در پی داشت.

عرب در ادامه بیان کرد: در فروردین سال 93 همزمان با سفر رئیس جمهور به سیستان رفتیم و در این سفر قسمت دوم این مستند ساخته شد. بحران این منطقه به حدی است که منطقه فاجعه زده شناخته شده و هزاران نفر از این منطقه فرار کرده‌اند. به منظور جلوگیری از مهاجرت بقیه افراد نگهبان گذاشته بودند که پس از شدیدتر شدن فاجعه گردوغبار این استان دیگر نگهبانی وجود ندارد. تقریباً مرزها خالی شد و وضعیت بحرانی این منطقه و مسئله‌ای با این عظمت و با این قدوقواره مسکوت مانده بود.

وی با اشاره به اینکه کشت غرقابی، آب را در این منطقه هدر داده است گفت: وقتی قرار بود هیأت دولت و رئیس جمهور از آن‌ جا بازدید کند هزینه زیادی برای پر کردن رودخانه در نظر گرفته شد و پس از برگشت رئیس جمهور همه چیز مثل سابق شد. این مسئله به همه کارشناسان و تمام کسانی برمی‌گردد که ساکن این استان هستند. دریاچه هامون که در نقشه آبی رنگ نشان داده شده در حال حاضر هیچ آبی وجود ندارد ولی همانطور که گفتم یک موج سیلاب را به عنوان زینت المجالس برای حضور رئیس جمهور روانه این رودخانه کردند.

عرب با بیان اینکه وزیر کشور از سفر ریاست جمهوری از این منطقه بازدید کرده بود گفت:در این سفر خبر خوشی که به مردم داده شد این بود که سیستان به منطقه آزاد تجاری تبدیل خواهد شد، اما در سفر ریاست جمهوری با وجود استقبال شدید مردم هیچ حرفی از منطقه آزاد تجاری زده نشد و مردم مرتب یکصدا این موضوع را یادآوری می‌کردند. هنوز که هنوز است این طرح روی دست استاندار مانده و وی هیچ اقدامی نمی‌کند و حاضر به پاسخگویی هم نیست.

وی با ابراز تأسف از وضعیت اقتصادی سیستان گفت: مردم سیستان زیر خط فقر هستند و ما در سیستان بالاترین آمار بیمار ریوی را داریم که این آمار برای کل منطقه است. این بیماری هم از طوفان شن و حرکت شنهای روان که سرعتش چندین برابر عربستان است، مردم سیستان شرایط بسیار بد و بحرانی دارند.

این مستند ساز یادآور شد: مردم با آتش زدن خانه و وسایلشان نگهبانان را مجبور کردند آنها را عبور دهند. مهاجرت مردم سیستان به نقاط مختلف کشور بخصوص گلستان و ادغام آنها با مردم ترکمن چه پیامدهایی دارد؟

وی با انتقاد شدید از نداشتن شناسنامه مردم سیستان گفت: در کل استان 50 هزار نفر برگه هویتی ندارند و اداره ثبت احوال ابراز بی اطلاعی از این موضوع کرده است.

انتهای پیام/ اس








تاریخ انتشار: ۲۱ دی ۱۳۹۳ - ۰۷:۳۴





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران]
[مشاهده در: www.yjc.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 82]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


فرهنگ و هنر

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن