واضح آرشیو وب فارسی:جوان آنلاین: سردار نقدي: جشنواره عمار بايد از اول انقلاب راه ميافتاد
پنجمين جشنواره عمار در حالي به كار خود پايان داد كه اختتاميه متفاوت آن حضار در سالن سينماي فلسطين را به وجد آورد.
نویسنده : محمدصادق عابديني
پنجمين جشنواره عمار در حالي به كار خود پايان داد كه اختتاميه متفاوت آن حضار در سالن سينماي فلسطين را به وجد آورد.
در اختتاميه جشنواره عمار از حاجصادق آهنگران مداح اهلبيت تجليل به عمل آمد و هديه ويژهاي كه قرآن كريم تقريظ شده توسط مقام معظم رهبري بود به وي اهدا شد. رهبر انقلاب در پشت جلد قرآن كريم براي صادق آهنگران نوشته بودند: بسمالله الرحمن الرحيم، اهدا به آقاي آهنگران با تجديد خاطرات شوقانگيز روزهاي دفاع مقدس، سيدعلي خامنهاي. در اين مراسم سردار محمدرضا نقدي رئيس سازمان بسيج مستضعفين در سخناني گفت: جشنواره عمار بايد از اول انقلاب راه ميافتاد و اگر اين اتفاق ميافتاد سينماي ايران جهان را تسخير ميكرد ولي به افرادي كه بسياري از آنها صلاحيت كافي نداشتند، اعتماد شد.
نقدي افزود: اصالت و پايبندي جشنواره فيلم عمار به ارزشهاي مردمي و انقلاب باعث تمايز اين جشنواره از ديگر رويدادهايي از اين دست شده است. وي با اشاره به جشنواره فيلم عمار و اهميت آن بيان كرد: من بايد ابتدا اين را بگويم كه ما اشتباه كرديم از همان ابتداي انقلاب جشنوارهاي چون «عمار» را پايهگذاري نكرديم. رئيس سازمان بسيج مستضعفين ادامه داد: همانطور كه تمام ابتكارات انقلاب و ارزشهاي اصيلي كه انقلاب در حوزههاي مختلف داشت، موجب جوشش نيروهاي انقلابي شدند، ما بايد جشنواره عمار را هم از سال 58 پايهگذاري ميكرديم. در اين برنامه همچنين نادر طالبزاده دبير پنجمين دوره جشنواره فيلمهاي مردمي عمار طي سخناني گفت: عمار مكمل همه جشنوارههاست و خودش شخصيت ويژهاي دارد. عمار واقعاً تولد مباركي بود كه بعد از گذشت 30 سال از انقلاب اسلامي اتفاق افتاد.
دبير پنجمين جشنواره مردمي فيلم عمار ادامه داد: عمار متعلق به كساني است كه داراي هدف هستند؛ كساني كه انقلاب اسلامي را با هدفش ميبينند و كساني كه انقلاب اسلامي آنها را بيدار كرده است. عمار ويترين هنر انقلاب اسلامي است. طالبزاده به نگاه داوران پنجمين دوره جشنواره اشاره كرد و گفت: با داوران جشنواره كه صحبت ميكردم شور و شعف ايجاد شده در آنها در اثر ديدن آثار، مشهود بود و اين نشاندهنده اين واقعيت است كه هيچ جشنوارهاي جايگزيني براي جشنواره عمار نخواهد بود و اين ويژگي مختص حاميان حقيقت است. اختتاميه جشنواره فيلم عمار با حضور پررنگ خانواده معزز شهدا و هنرمندان جبهه انقلاب اسلامي برگزار شد. در اين مراسم حاجصادق آهنگران به نوحهسرايي پرداخت و يكي از مشهورترين نوحههاي خود «با نواي كاروان» را اجرا كرد كه فضاي معنوي خاصي را بر اختتاميه مستولي كرد و حضار با اين نواي خاطرهانگيز به سينهزني پرداختند. با وجود برگزاري اختتاميه جشنواره عمار، اكرانهاي مردمي اين جشنواره در طول سال ادامه خواهد داشت.
منبع : روزنامه جوان
تاریخ انتشار: ۲۰ دی ۱۳۹۳ - ۲۳:۰۱
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: جوان آنلاین]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 47]