تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 16 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):روزه ماه شعبان، وسواس دل و پريشانى‏هاى جان را از بين مى‏برد.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1826360189




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

کالاهای آسیب‌رسان سلامت مشخص شد |اخبار ایران و جهان


واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: کالاهای آسیب‌رسان سلامت مشخص شد
کد خبر: ۴۶۵۰۰۰
تاریخ انتشار: ۱۹ دی ۱۳۹۳ - ۱۰:۰۰ - 09 January 2015


مدیرکل نظارت و ارزیابی موادغذایی و آرایشی سازمان غذا و دارو گفت: فهرست کالاهای آسیب‌رسان به سلامت تدوین و به وزارت بهداشت و سازمان‌های مرتبط ارسال شد تا در برچسب‌گذاری مواد غذایی مورد استفاده قرار گیرد.

به گزارش ایسنا، دکتر هدایت حسینی با تاکید بر لزوم یکپارچگی در نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی در سطح کشور اظهار داشت: در سال جاری بحث تشدید نظارت بر فرآورده‌های لبنی به دلیل استفاده از روغن پالم و روغن‌های گیاهی در دستور کار قرار گرفت و یکپارچگی عملکرد وزارت بهداشت در سراسر کشور تاثیرگذاری مسئله را بالا برد.

وی بیان کرد: در این زمینه 200 نمونه از محصولات لبنی پرچرب از سراسر کشور مورد آزمایش قرار گرفت که 31 محصول تولید شده با چربی گیاهی و بدون مجوز و عدم درج برچسب محصول شناسایی و به مراجع مرتبط معرفی شدند.

بیشترین تخلفات و تولیدات مواد لبنی در هشت استان

حسینی با تقدیر از جدیت برخی دانشگاه‌های علوم پزشکی به ویژه دانشگاه علوم پزشکی مشهد در این زمینه، تاکید کرد: برخورد با این پدیده‌ها باید پیگیری شود که در این راستا در هشت استان کشور که بیشترین تخلفات و بیشترین تولیدات مواد لبنی را داشتند، تیم‌های مشترک تشکیل و بازرسی توسط این تیم‌ها انجام شد.

مدیرکل نظارت و ارزیابی مواد غذایی و آرایشی سازمان غذا و دارو خاطرنشان کرد: 40 واحد که برخی از آنها به رغم تذکر قبلی، باز هم تخلفاتی داشتند، متخلف شناخته شدند. در این مسیر علاوه بر جنبه‌های نظارتی و بازرسی، جنبه‌های آموزشی کار نیز گسترش یافت که این روند را ادامه خواهیم داد.

الزام درج کد رهگیری در کیسه‌های برنج

حسینی در مورد واردات برنج نیز عنوان کرد: این موضوع از سال 92 مورد پیگیری قرار گرفت و الزام درج کد رهگیری بر روی کیسه‌های برنج تصویب شد و نظارت از سه سطح شامل مبدا ورودی، گمرکات و سطح عرضه انجام شد.

مدیرکل نظارت و ارزیابی مواد غذایی و آرایشی وزارت بهداشت با اشاره به نتایج این نظارت‌ها بیان کرد: مشکل سرب برنج‌های خارجی که بیش از حد مجاز بود، در تشدید نظارت‌ها به حد استاندارد رسید و تنها در مبدا ورودی بوشهر، برخی مشکلات وجود داشت که آنها نیز به سرعت حل می‌شود و از دیگر مبادی ورودی، برنج‌هایی با درجه سلامت بالاتر به کشور وارد شد.

پایش کشوری 44 محصول غذایی، آشامیدنی و آرایشی بهداشتی

وی همچنین خاطرنشان کرد: در نیمه دوم سال جاری و نیمه اول سال آینده بر اساس برنامه‌ریزی، 44 محصول غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی به صورت کشوری مورد پایش قرار می‌گیرند که 35 نوع آن خوراکی و آشامیدنی و 9 مورد آرایشی و بهداشتی خواهد بود.

حسینی همچنین از رصد سه محصول بومی در استان‌ها به صورت ویژه خبر داد و اظهار داشت: برخی نظارت‌ها و آزمایش‌ها باید به صورت قطبی انجام شود.

وی در مورد گزارش ایمنی مواد غذایی در کشور نیز عنوان کرد: این طرح به طور قطع امسال اجرا می‌شود و در این راستا در سال گذشته شاخص‌های ایمنی تعریف شده و از دانشگاه‌های علوم پزشکی درخواست ارائه گزارش بر اساس این شاخص‌ها را داشتیم که 14 دانشگاه تاکنون گزارش کامل ارائه داده‌اند و 17 دانشگاه هنوز هیچ اقدامی انجام نداده‌اند.

بنابر اعلام روابط عمومی سازمان غذا و دارو، وی خواستار تعجیل در ارائه این گزارش‌ها شد و اظهار امیدواری کرد: با جمع‌بندی نهایی گزارش‌های ارسالی بتوانیم تصویری از وضعیت ایمنی غذا در کشور ترسیم کنیم.

حسینی همچنین از تهیه فهرست کالاهای آسیب‌رسان به سلامت خبر داد و اظهار داشت: این فهرست به وزارت بهداشت ارسال شده و از این پس بر روی کالاها برچسب‌هایی درج می‌شود تا مردم با توجه به میزان استفاده از کالاهای آسیب‌رسان در مواد غذایی، میزان استمرار مصرف هر کالا را برای خود ارزیابی کنند.












این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تابناک]
[مشاهده در: www.tabnak.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 31]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن