تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 4 فروردین 1404    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):كسى كه روزه او را از غذاهاى مورد علاقه‏اش باز دارد برخداست كه به او از غذاهاى بهشتى ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1869351264




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

قهرمان و ضدقهرمان باید در فیلم های شهری مستتر باشد


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری پانا: سعید راد: قهرمان و ضدقهرمان باید در فیلم های شهری مستتر باشد خبرگزاری پانا: سعید راد بازیگر سینمای ایران درباره فیلم شهری گفت: فیلم های شهری زمانی در سینمای ایران جزء مهمترین فیلم ها محسوب می شدند ضمن اینکه قهرمان و ضد قهرمانش در سطح شهر زندگی می کردند.
۱۳۹۳ سه شنبه ۱۶ دي ساعت 11:35

خبرگزاری پانا+

به گزارش سرویس ، سعید راد بازیگر سینمای ایران درباره فیلم شهری گفت: فیلم های شهری زمانی در سینمای ایران جزء مهمترین فیلم ها محسوب می شدند ضمن اینکه قهرمان و ضد قهرمانش در سطح شهر زندگی می کردند.
وی در ادامه افزود: امروز متاسفانه تعداد فیلم های شهری با این مشخصات بسیار کم شده است زیرا بیشتر فیلم ها در داخل یک آپارتمان ساخته می شود که معمولا این نوع فیلم ها فیلم های ارزانی هستند که بعد حرفه ای آن از بین رفته است و به شدت به سینمای حرفه ای صدمه می زند.
بازیگر« دوئل» خاطرنشان کرد: اگر دقت کنید تهران یکی از زیباترین شهرهای دنیا است  که دارای زیبایی های حیرت انگیزی است  از جمله اینکه در دامنه کوه قرار گرفته است بنابراین می تواند نمونه خوبی برای یک فیلم شهری باشد.
راد در ادامه افزود: با توجه به خدماتی که امروز ما در شهر تهران داریم می توان گفت مسئولین شهرداری تا به امروز نه تنها کارشان در خور توجه بوده بلکه قابل تحسین نیز بوده است . بدون شک آبیاری درختان، اصلاح  وضعیت ترافیک  و جمع آوری زباله ها مدیریت عظیمی می خواهد که شهرداری به خوبی از عهده آن برآمده است  و اگر سازمان فرهنگی هنری و فرهنگسرا داریم باید به مردم این موارد خوب را تبلیغ کنند.
بازیگر ؟؟؟ یادآور شد: بدون شک همه شهرهای ایران دارای زیبایی های خاصی هستند که لازم است در سطح دنیا شناخته شود و این کار می تواند به واسطه ساخت فیلم های شهری توسط فیلمسازان ایرانی صورت پذیرد.
راد با بین اینکه اگر بخواهیم خرابی های ایران را در فیلم هایمان به تصویر بکشیم ظلم است، گفت: فیلمسازان باید برای ساخت فیلمهایشان به سراغ زیبایی شهرها بروند تا آنرا به واسطه فیلم هایشان به دنیا نشان دهند.همانطور که داریوش مهرجویی فیلم نارنجی پوش را  ساخت که بعد از ساخته شدن آن فیلم نگاه ها نسبت به رفتگرها عوض شد زیرا متوجه شدند که رفتگرها به عنوان یک شهروند بسیار زحمت می کشند.
وی با بیان اینکه ساخت پردیس و فرهنگسراها قابل تحسین است گفت: شهرداری باید شرایطی را فراهم کند تا در پردیس ها و فرهنگسراها فیلم های شهری به نمایش درآید. شهرداری باید کارگردان های باتجربه در زمینه ساخت فیلم شهری را دور هم جمع کند و بودجه لازم را برای ساخت این نوع فیلم ها در اختیارشان قرار دهد در این صورت فرهنگسراها پر از مخاطب خواهد شد.
بازیگر ؟؟/ با بیان اینکه جامعه ما نیاز به زیبایی و شادی دارد گفت: شهروندان باید برای داشتن شهری زیبا تلاش کوشش کنند و این کار جز با رعایت کردن قانون میسر نمی شود.
راد ادامه داد: احترام به قوانین، روی خطوط رانندگی کردن، رعایت حقوق شهروندی و ... از جمله مواردی است که می تواند به عنوان سوژه فیلم های شهری مد نظر قرار گیرد. البته این نکته را هم باید یادآور شویم که همه چیز را نمی توانیم از شهرداری و سازمان های زیرمجموعه آن بخواهیم ، مردم خود شان هم باید رعایت کنند. به عنوان مثال، زمانیکه در ماشینمان آشغال ریخته آنرا از شیشه به بیرون پرتاب نکنیم.
وی به جشنواره فیلم شهر پیشنهاد داد: در این جشنواره باید فیلم های شهری مستتر باشد و شهرداری برای ساخت فیلم شهری و نمایش آن جشنواره بودجه مناسبی را در نظر بگیرد تا بتوانیم جشنواره ای تاثیرگذار، پربار و هدفمند داشته باشیم.
بازیگر ؟؟؟ یادآور شد: باید توجه داشته باشیم که فیلم هایی که در آن تنها 2 خیابان شیک نمایش داده شود فیلم شهری نیست در ساخت فیلم های شهری باید به  صورت موشکافانه به الملن های شهر توجه داشته باشیم .
















این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاری پانا]
[مشاهده در: www.pana.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 76]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


فرهنگ و هنر

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن