تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 3 فروردین 1404    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):به خدايى كه جانم در اختيار اوست، وارد بهشت نمى شويد مگر مؤمن شويد و مؤمن نمى شو...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1868735678




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

جنایت دررستوران‌جاده کن |اخبار ایران و جهان


واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: جنایت دررستوران‌جاده کن
کد خبر: ۴۶۴۱۷۴
تاریخ انتشار: ۱۶ دی ۱۳۹۳ - ۱۱:۰۲ - 06 January 2015


پسر جوانی که در یک نزاع با ضربه چاقو مردی را به قتل رسانده بود، توسط پدرش تسلیم قانون شد.

به گزارش آرمان، در ساعت 23 مورخه 12 دی ماه از طریق مرکز فوریت‌های پلیسی ، وقوع یک فقره نزاع و درگیری در یکی از رستوران‌های جاده کن به کلانتری 142 اعلام شد . با حضور مأموران کلانتری در محل و انجام تحقیقات اولیه مشخص شد جوانی 24 ساله به نام حمید رضا بر اثر اصابت ضربه چاقو به ناحیه گردن فوت کرده است .
 
 دستگیری عاملان درگیری

با اعلام خبر جنایت به پلیس آگاهی تهران بزرگ، کارآگاهان اداره دهم ویژه قتل در محل جنایت حاضر و ضمن هماهنگی با قاضی کشیک ویژه قتل دادسرای امور جنایی (قاضی درودگر) اقدام به دستگیری تعدادی از افراد حاضر در درگیری کردند. 

 آغاز تحقیقات

با تشکیل پرونده مقدماتی با موضوع  قتل عمد  و به دستور شعبه چهارم بازپرسی دادسرای امور جنایی ، تحقیقات در دستور کار کارآگاهان اداره دهم پلیس آگاهی تهران بزرگ قرار گرفت . 

 بررسی اظهارات افراد دستگیر شده حکایت از آن داشت که درگیری از زمان ورود یک گروه موسیقی دوره گرد به داخل یکی از رستوران‌های منطقه کن و در ادامه با فرار آنها از داخل اولین رستوران و فرار یکی از اعضای گروه موسیقی به داخل رستورانی دیگر در همان نزدیکی (محل جنایت) و تعقیب وی توسط تعدادی از افراد حاضر در رستوران اول ، آغاز شده است .

 ادامه تحقیقات نشان داد که مقتول به همراه تعدادی از دوستانش به تعقیب فرد دوره گرد ، وارد رستوران محل جنایت شده که در آنجا با تعدادی از افراد داخل رستوران محل جنایت درگیر شده‌اند که طی درگیری ، مقتول با ضربه چاقوی یکی از افراد داخل رستوران به قتل رسیده است .  
 
شناسایی متهم

کارآگاهان اداره دهم پلیس آگاهی با مراجعه به محل جنایت به بررسی تصاویر دوربین‌های مداربسته داخل رستوران پرداخته و با بازبینی تصاویر دوربین‌ها موفق به مشاهده لحظه درگیری مقتول با قاتل شدند .   با به دست آمدن تصویر لحظه جنایت ، تعدادی از متهمین دستگیر شده شرکت کننده در درگیری موفق  به شناسایی متهم پرونده به نام محسن ( 29 ساله ) می‌شوند.

 با شناسایی عامل جنایت ، کارآگاهان اداره دهم به محل سکونت محسن در فاز اول شهرک اندیشه مراجعه و از طریق اعضای خانواده وی اطلاع پیدا می‌نمایند که محسن در ساعت سه بامداد مورخه 13 دی ماه به خانه مراجعه و پس از برداشتن مقداری از وسایل شخصی ( لباس و ... ) از خانه خارج شده است .

 پدر متهم پس از اطلاع از موضوع جنایت ، جهت تحویل دادن فرزند خود به پلیس اعلام آمادگی کرد و گفت که فرزند خود را شخصا به قانون تسلیم خواهد کرد. سرانجام در ساعت 15:00 مورخه 14 دی ماه پدر متهم به همراه فرزند خود به اداره دهم پلیس آگاهی مراجعه و فرزند خود را به پلیس آگاهی معرفی کرد .
 
 اعتراف به جنایت

محسن پس از حضور در اداره دهم با اشاره به این موضوع که تمام اتفاقات آن شب در یک لحظه کوتاه رخ داده و حتی مقتول را نیز نمی‌شناخته اظهار داشت:  مقتول چند ضربه مشت به صورت من وارد کرد و همین موضوع باعث عصبانیت من شد. در یک لحظه با چاقوی داخل رستوران ضربه‌ای به مقتول زدم و به سرعت از رستوران خارج شدم.

 سرهنگ کارآگاه آریا حاجی زاده ، معاون مبارزه با جرایم جنایی پلیس آگاهی تهران بزرگ ، با اعلام این خبر گفت :  با اعتراف صریح متهم به ارتکاب جنایت ، قرار بازداشت موقت از سوی مقام محترم قضایی صادر و متهم جهت انجام تحقیقات تکمیلی در اختیار اداره دهم پلیس آگاهی تهران بزرگ قرار گرفته است .  













این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تابناک]
[مشاهده در: www.tabnak.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 18]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن