واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۱۵ دي ۱۳۹۳ (۱۴:۵۴ب.ظ)
ستاري: شاهد تغييرات اصلاحي در اقتصاد کشور خواهيم بود/ نفت جامعه اقتصادي را آلوده کرده است سورنا ستاري، معاون علمي و فناوري رئيس جمهور در مراسم گرامي داشت شهيد منصور ستاري و همرزمانش خاطرنشان کرد: به زودي شاهد تغييرات اصلاحي در اقتصاد کشور خواهيم بود، سرمايه اصلي نفت نيست تفکر جوان ها است.
به گزارش خبرنگار خبرگزاري موج، طي مراسمي ياد و خاطره شهداي سانحه سقوط هواپيماي ارتش در اصفهان با حضور دکتر سورنا ستاري معاون علمي و فناوري رئيس جمهور، حجتالاسلام ابوترابي نائب رييس مجلس شوراي اسلامي، دکتر علي اکبر صالحي رييس سازمان انرژي اتمي و حضور خانواده معظم شهدا در پادگان شهيد خضرايي گرامي داشتند.
سورنا ستاري با قدرداني از ارتش جمهوري اسلامي ايران براي برگزاري مراسم يادبود شهدا اظهار کرد: صحبت کردن ميان رزمندگان و قهرمانان با ارزش دفاع مقدس بسيار دشوار است و به همين دليل، نمي توانم بيش از انتضار به سختراني بپردازم.
ستاري با بيان اين که بزودي شاهد تحولات جدي و فراوان در اقتصادي کشور خاوهيم بود، افزود: براي نخستين بار در کشور ميزان وابستگي اقتصاد به نفت، به زير سي درصد رسيده است و بايد از اين فرصت طلايي براي اين فرصت ايجاد شده براي تغيير جهت اقتصاد کشور از يک اقتصاد مبتني بر نفت، به اقتصاد دانشبنيان بهترين استفاده را ببريم. تکيه اقتصاد کشور بر منابع نفتي، مشکلات بسياري طي سالهاي گذشته براي کشور ايجاد کرده است و اين تفکر بعد از صد سال ميبايست اصلاح شود.
رئيس صندوق نوآوري و شکوفايي با بيان اين که اخلاق نفتي بايد از سبک زندگي کشور حذف شود اظهار کرد: اصليترين سرمايههاي کشورمان در حقيقت مغز جوانهاي ما هستند. تکيه بر نفت اقتصاد کشور را بدعادت و ذهنها، رفتارها و اقتصاد کشور را آلوده کرده است. تنها با قدرت مغز است که ميتوان پيشرفت کرد. اين جرات و جسارت را در جوانان کشور ايجاد کنيم تا آنچه که در ذهنشان وجود دارند به عمل مبدل کنند.
يادگار شهيد منصور ستاري با اشاره به اين که دانش در اولويت اصلي براي پيروزي در عرصههاي مختلف قرار ميگيرد بيان کرد: مهم نيست چه تجهيزاتي در اختيار داشته باشيم بلکه بايد بدانيم چگونه فکر کنيم تا با همين تجهيزات و امکانات موجود و با قدرت دانش، اقتصاد را بهبود ببخشيم. اگر درست فکر کنيم ميتوانيم اقتصاد را متحول کنيم.
معاون علمي و فناوري رئيس جمهوري با اشاره به اهميت دانش و چگونگي استفاده از آن توسط فرماندهان در طول جنگ تحميلي گفت: در زمان جنگ تحميلي نيز، دانش و توانمندي فکري فرماندهان و رزمندگان کشور ما را توانمند ساخت. مهم نبود ما چه سلاحي داريم يا اين که طرف مقابل از چه تجهيزات و سلاحي استفاده ميکند، بلکه چگونگي استفاده و بهرهمندي از دانش ما را در مسير پيروزي ياري ميکرد. زماني که دشمن به طور کامل از سوي متحدانش مورد حمايت قرار ميگرفت، تمام تجهيزات و پايگاههاي هوايي و انواع و اقسام تجهيزات به ياري دشمن متخاصم شتافته بودند، دانش نيروهاي کشورمان بود که ما به پيروزي هاي چشمگير مي رساند.
رئيس صندوق نوآوري و شکوفايي کشور در پايان گفت: اکنون مهم اين است که بدانيم چگونه ميتوانيم با کمک دانش، اقتصادمان را بهبود ببخشيم و تنها راه اين است که جهت اقتصاد را به سوي يک اقتصاد دانشبنيان تغيير دهيم.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 43]