محبوبترینها
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
خرید بلیط چارتر هواپیمایی ماهان _ ماهان گشت
سیگنال در ترید چیست؟ بررسی انواع سیگنال در ترید
بهترین هدیه تولد برای متولدین زمستان: هدیههای کاربردی برای روزهای سرد
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1831965969
در اجرای سیاست های اصل 44 و واگذاری ها از بخش دولتی به خصوصی دچار نقص هستیم/ دولت با مهار تورم و مثبت کردن رشد حالت اورژانسی اقتصاد را بهبود بخشید
واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران: درگفتگوی ویژه خبری مطرح شد
در اجرای سیاست های اصل 44 و واگذاری ها از بخش دولتی به خصوصی دچار نقص هستیم/ دولت با مهار تورم و مثبت کردن رشد حالت اورژانسی اقتصاد را بهبود بخشید
مشاور اقتصادی رئیس جمهور در برنامه گفتگوی ویژه خبری به بررسی آخرین وضعیت اقتصادی و برنامه های آتی دولت پرداخت.
به گزارش خبرنگار سیاسی باشگاه خبرنگاران ؛مسعود نیلی مشاور اقتصادی رئیس جمهور در برنامه 14 دیماه گفتگوی ویژه خبری به بررسی آخرین وضعیت اقتصادی و برنامه های آتی دولت پرداخت.
نیلی در پاسخ به این سوال که در حال حاضر اقتصاد کشورمان در چه وضعیتی قرار دارد گفت: اقتصاد ما در سال های 91 و 92 دوران سختی را پشت سر گذاشته رکود سنگینی بر اقتصاد ما حاکم بود به این معنی که هم رشد منفی در دو سال 91 و 92 داشتیم که با تورم همراه بود.
وی تصریح کرد: توام بودن این دو مورد با یکدیگر در اقتصاد کشورمان بی سابقه بوده است و درنتیجه آن هایی که شغل داشتند به دلیل تورم قدرت خرید آنان کم و افرادی که بیکار بودند امیدی برای پیدا کردن شغل نداشتند و از تورم بالا رنج می بردند.
مشاور اقتصادی رئیس جمهور با بیان این که اقتصاد در نیمه دوم سال 92 به تدریج شاهد اتفاقاتی بود،اظهار داشت:یک تلاطم در اقتصاد کلان که قبلا در آن بود حذف شد و منجر شد که حجم بالای نقدینگی که در اختیار مردم بود تبدیل به منابعی شود که در بانک بیشتر مورد استفاده قرار بگیرد.
وی افزود: در نتیجه قدرت اعطای تسهیلات بانک ها مقداری بهبود پیدا کرد و از طرفی چون امکان افزایش صادرات نفت فراهم شد منجر شد که زمستان گذشته واردات کشور افزایش پیدا کرده و چون ترکیب واردات ما عمدتا مواد اولیه و سرمایه ماشین آلات بود آن هم در خدمت تولید قرار گرفت.
نیلی با بیان این که بنابراین در سه ماهه 93 شاهد رشد اقتصاد مثبتی بودیم عنوان کرد: در ادامه سه ماهه سال شاهد رشد مثبتی بودیم که کاهش تورم نیز ادامه پیدا کرد و امروز در جایی هستیم که در این نقطه طبق آمارها نشان می دهد که ما نسبت به شرایط سال 91 و 92 اتفاقات خیلی خوبی رخ داده است.
مشاور اقتصادی رئیس جمهور ادامه داد: نسبت به آن چه که باید باشیم فاصله داریم به طور مثال اگر مقدار فعالیت اقتصادی ما در دو فصلی که آمار آن رشد مثبت نشان می دهد محاسبه می کنیم هر چند نسبت به فصل مشابه سال قبل رشد نسبی داشته ایم ولی نسبت به سال های گذشته به رشد منفی دچاریم و هنوز فاصله زیادی داریم.
* امروز در شرایط مطلوب اقتصادی قرار داریم
وی با بیان این که نمی گوییم امروز در شرایط مطلوب اقتصادی قرار داریم تاکید کرد: به علاوه این که بودن رشد مثبت به معنی این نیست که تمام فعالیت های اقتصادی که امروز در کشور در حال انجام است در سه ماهه اول و دوم همه آن ها نسبت به سال قبل رشد مثبتی داشته است اصولا این اتفاق در دو فصل دیگر هم رخ داده و افزایش درآمد صادرات و امکان واردات تبدیل به رشد شده است و یکی دیگر از کانال هایی که منجر به رشد اقتصادی کشورمان شد اعطای تسهیلات بیشتر بانک ها بوده است.
نیلی افزود: دولت هم حجم کارهای عملیاتی که تخصیص داده بود را نسبت به سال های گذشته رشد داد و امیدواریم تا پایان سال نسبت به سال های گذشته رشد داشته باشیم و آن چیزی که برایمان مهم است استمرار این رشد می باشد.
مشاور اقتصادی رئیس جمهور با بیان این که چگونه می توانیم این رشد را همیشه نگه داریم گفت: ما احتیاج داریم عملا به بنگاه های بزرگی که بودند و رشد کردند و باید بکوشیم که رشد آن ها را منتشر کنیم در اقتصاد بنگاه های بزرگ را به بنگاه های کوچک و متوسط تبدیل کرده چرا که می توانیم اشتغالزایی کرده و اطمینان خاطر حاصل کنیم.
وی در پاسخ به این سوال مبنی براینکه اهداف کنفرانس امروز چه بود گفت: ما از اواخر سال گذشته برای برنامه ریزی و ایجاد ساز و کاری نوین تلاش کردیم و سعی بر این بود که از تمام ظرفیت هایی که در کشور اعم از دانشگاه ها، اساتید، نخبگان، پژوهشگران جوان بتوانیم از ظرفیت های آنان استفاده کرده و حتی از ظرفیت اقتصاددانان ایرانی که در خارج از کشور سکونت دارند ولی علاقه مندند که به اقتصاد کشورمان کمک کنند بهره مند شده ایم.
نیلی افزود: لازمه آن این بود که یک ساز و کار اعتباری را تعریف کرده، مفاهیم و موضوعات محصور را با دید میان مدت تبدیل به مسائل روزمره کرده و به سفارش مان کارهایی در امر تحقیقات را انجام بدهند و در هر رشته ای که تحصیل می کنند تحقیقات را به سرانجام رسانده امکان تبادل نظر در کارگروه های مختلف فراهم شود و به علاوه یافته ها را با مسئولین اجرایی در میان بگذارند.
مشاور اقتصادی رئیس جمهور با بیان این که در این کنفرانس ما دو هدف را دنبال می کنیم تاکید کرد: اولین هدف این است که اطمینان کنیم هیچ راه حلی دیگر برای بهبود وضع اقتصادی از قلم نیفتاده چرا که از همه خواستیم هر آن چه که به ذهن آن ها می رسد و امروز در اقتصاد محقق نشده اعلام کنند و یک موضوع همه جانبه بود.
وی ادامه داد: هدف دوم ما این بود که ما به یک وفاقی دست پیدا کنیم هر چه از تفرق آرا فاصله بگیریم و بتوانیم به یک اجماعی برسیم چرا که در شرایطی از اقتصاد قرار داریم هر چه عملکردها مطلوب و نامطلوب باشد با گذر زمان بهترین چیزی بود که می توانیم از آن استفاده کنیم مانند بیماری است که پزشکان در درمان آن به اتفاق نظر می رسند و دارویی را برای آن تجویز می کنند.
نیلی ادامه داد: اگر این دو اهداف را محقق کنیم قطعا به آرامش خاطر خواهیم رسید و چیزی حذف نشده و همه نسبت به آن آگاهی دارند که باید در کشور چه کار کنند و در طول این چند ماه گذشته مسائلی را تعریف، افرادی را مشخص و ساختارها چیده شده است.
مشاور اقتصادی رئیس جمهور با بیان این که امروز و فردا نشست های تخصصی اقتصادی برگزار می شود گفت: تمام بحث هایی که امروز و فردا بوده است را خروجی مفیدی قطعا دارد فردا یک میزگردی با حضور وزیر اقتصاد، رئیس مدیریت برنامه ریزی، رئیس بانک مرکزی و عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس برای بحث و تبادل نظر حول مهمترین مسائل ارائه شده در این کنفرانس به جمع بندی اولیه خواهند رسید.
وی ادامه داد: امروز و فردا به علاوه شانزده سخنرانی به جمع بندی درباره اقتصاد خواهیم رسید که نکاتی را در آن ارائه خواهیم داد.
*ضرورت رقابتی شدن بازار و خروج از انحصارگرایی
نیلی در ادامه برنامه گفتگوی ویژه خبری در پاسخ به این سوال که اقدامات دولت برای خروج از انحصار و رانت که از آن به عنوان بیماری اقتصاد یاد می شود چیست، گفت: ساختار فعالیت بنگاه های اقتصادی در کشور ما از قدیم غیررقابتی بوده است و بنگاه های بزرگ انحصاری در بازار عملا مانع از حضور سایر بنگاه ها شده اند.
مشاور اقتصادی رئیس جمهور ادامه داد: اگر بنگاه های اقتصادی ما از بابت در اختیار داشتن بازار و نداشتن رقیب آسوده خاطر باشند انگیزه ای برای ارتقای سطح محصولات خود پیدا نمی کنند.
وی در ادامه به کاهش قیمت نفت گریزی هم زد و بیان داشت: امروز با توجه به کاهش قیمت نفت و کمتر شدن منابع عمومی و تحت تاثیر قرارگرفتن سرمایه در بازار ،بهره وری بالاتر از سرمایه های موجود اهمیت پیدا کرده است.
*نقص در اجرای سیاست های کلی اصل 44
نیلی به درست اجرا نشدن سیاست های کلی اصل 44، اشاره کرد و اظهار داشت: در اجرای سیاست های اصل 44 و واگذاری ها از بخش دولتی به بخش خصوصی دچار نقص هستیم به گونه ای که بخش خصوصی مد نظر قرار گرفته شده در اصل 44، هیچ گاه در عمل واقعی نبوده است.
مشاور اقتصادی رئیس جمهور ادامه داد: آن مقداری که دولت هنوز خصوصی سازی نکرده باید به بخش خصوصی واقعی واگذار شود.
وی در ادامه در پاسخ به این سوال که چرا دولت برای واگذاری مالکیت های خود به بخش خصوصی واقعی اقدام ملموسی را انجام نداده است، گفت: در سال 92 و اوایل 93، اقتصاد ما حالت اورژانسی داشت و دولت در این مدت توانسته است با مهار تورم و مثبت کردن رشد اقتصاد حالت اورژانسی را بهبود بخشد.
*ضرورت کاهش تعرفه ها و افزایش قدرت رقابت پذیری بنگاه های اقتصادی
نیلی تصریح کرد: پرداختن به این قبیل امور یک مقدار عمق بیشتر بررسی را ایجاب می کند و خواه ناخواه باید در نظام بنگاهداری کشور به سمت بهره وری بیشتر حرکت کنیم.
مشاور اقتصادی رئیس جمهور در ادامه در پاسخ به این سوال که دولت چه اقداماتی را برای جلوگیری از واردات بی رویه انجام داده است اظهارداشت: به دنبال نابسامانی های ارزی که در سال 90 و 91 به شکل شدیدی اتفاق افتاد، یک حجم زیادی واردات خارج از نظام رسمی کشور شکل گرفت و قاعدتا ما باید به سمتی حرکت کنیم که نظام صادرات و وارداتمان شفاف و درست شوند.
وی ادامه داد: این مقوله به بحث انحصار و رقابت نیز مربوط می شود؛زیرا وقتی بنگاه های انحصاری داخل نمی توانند قیمت محصولات خود را پایین بیاورند،محصول مشابه خارجی با قیمت پایین تر وارد می شود و برای این که محصول خارجی، بازار را تصاحب نکند ما مجبور به تعیین تعرفه های بالا هستیم و این امر باعث می شود هزینه واردات قاچاق کاهش یابد و به تبع آن بخش هایی از اقتصاد از کنترل دولت خارج شوند.
نیلی تصریح کرد: برای کاهش تعرفه ها که یک ضرورت است باید قدرت رقابت پذیری بنگاه ها را افزایش دهیم.
مشاور اقتصادی رئیس جمهور با بیان این که اقلامی که تحت عنوان کالاهای لوکس و غیرضروری وارد می شود ،تحت یک نظام تعرفه ای و از طریق واردات رسمی کشور نیست گفت: در حوزه های مختلف اقتصاد ما یک بخش غیررسمی وجود دارد و به هر میزان که اقتصاد ما شفاف تر و رقابتی تر شود،سهولت انتقال فعالیت های اقتصادی از بخش غیررسمی به بخش رسمی نیز بیشتر می شود.
تاریخ انتشار: ۱۴ دی ۱۳۹۳ - ۲۳:۰۲
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران]
[مشاهده در: www.yjc.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 90]
صفحات پیشنهادی
در اجرای سیاست های اصل 44 و واگذاری ها از بخش دولتی به خصوصی دچار نقص هستیم/ ضرورت رقابتی شدن بازار و خروج از
درگفتگوی ویژه خبری مطرح شد در اجرای سیاست های اصل 44 و واگذاری ها از بخش دولتی به خصوصی دچار نقص هستیم ضرورت رقابتی شدن بازار و خروج از انحصارگرایی دولت با مهار تورم و مثبت کردن رشد حالت اورژانسی اقتصاد را بهبود بخشید مشاور اقتصادی رئیس جمهور در برنامه گفتگوی ویژه خبری به بررسیمعاون استاندار چهارمحال و بختیاری: سیاست دولت، واگذاری تصدیگری و خدمات به بخش خصوصی است
معاون استاندار چهارمحال و بختیاری سیاست دولت واگذاری تصدیگری و خدمات به بخش خصوصی استمعاون توسعه مدیریت و منابع انسانی استاندار چهارمحال و بختیاری گفت سیاست اصلی دولت سپردن تصدیگریها و خدمات قابل واگذاری به بخش غیردولتی و خصوصی است به گزارش خبرگزاری فارس از شهرکرد سیامک ستوقف دائمي واگذاري موسسه به بخش خصوصي/ سياست کلي، همکاري با شرکت هاي دانش بنيان است
۲۹ آذر ۱۳۹۳ ۱۲ ۷ب ظ رييس موسسه تحقيقات واکسن و سرم سازي رازي توقف دائمي واگذاري موسسه به بخش خصوصي سياست کلي همکاري با شرکت هاي دانش بنيان است مدير موسسه تحقيقات واکسن و سرم سازي رازي گفت از توان اعضاي فعال در موسسه رازي براي تشکيل شرکت هاي دانش بنيان استفاده خواهد شد به گاداره کردن مدارس دولتی توسط بخش خصوصی توجیه قانونی ندارد/ این امر اصل عدالت را زیر سوال میبرد
حامد توسلی در گفتگو با باشگاه خبرنگاران اداره کردن مدارس دولتی توسط بخش خصوصی توجیه قانونی ندارد این امر اصل عدالت را زیر سوال میبرد مشاور حقوقی سابق اداره کل آموزش و پرورش تهران گفت اداره کردن مدارس دولتی توسط بخش خصوصی هیچگونه توجیه قانونی ندارد چرا که مطابق اصل سیام قانواگذاری تصدیگری دولتی به بخش خصوصی باید واقعی باشد
واگذاری تصدیگری دولتی به بخش خصوصی باید واقعی باشد نماینده مردم همدان فامنین و قهاوند در مجلس شورای اسلامی گفت واگذاری تصدیگریهای دولتی به بخش خصوصی باید واقعی باشد و در این زمینه مجلس نظارت ویژهای دارد به گزارش نامه نیوز امیر خجسته ظهر امروز در مراسم افتتاح دفتر منماینده مردم همدان در خانه ملت: واگذاری تصدیگری دولتی به بخش خصوصی باید واقعی باشد
نماینده مردم همدان در خانه ملت واگذاری تصدیگری دولتی به بخش خصوصی باید واقعی باشدنماینده مردم همدان فامنین و قهاوند در مجلس شورای اسلامی گفت واگذاری تصدیگریهای دولتی به بخش خصوصی باید واقعی باشد و در این زمینه مجلس نظارت ویژهای دارد به گزارش خبرگزاری فارس از همدان امیر خواگذاری بخشی از خدمات بیمارستانهای دولتی به بخش خصوصی/بیمارستانهای دولتی نیازمند استفاده از پتانسیل بخش خصوص
عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس خبر داد واگذاری بخشی از خدمات بیمارستانهای دولتی به بخش خصوصی بیمارستانهای دولتی نیازمند استفاده از پتانسیل بخش خصوصیاند آریایی نژاد گفت باتوجه به مشکلات کنونی بیمارستانهای دولتی از جمله کمبود تجهیزات نیروی استانی و مشکلاتی که در زمینه مدیریتواگذاری بندرگاه نخل ناخدا بندرعباس به بخش خصوصی
بندرعباس واگذاری بندرگاه نخل ناخدا بندرعباس به بخش خصوصی استاندار هرمزگان از واگذاری بندرگاه نخل ناخدا بندرعباس به بخش خصوصی در آینده ای نزدیک خبر داد به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران بندرعباس جاسم جادری گفت تکمیل و بهره برداری این طرح که از بهمن سال ۹۰ آغاز شده است بهواگذاری رباط “قرهبیل” به بخش خصوصی | معرفی جاذبه های گردشگری ایران
تاریخ خبر 1393 10 14- مدیر کل میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری خراسان شمالی از واگذاری رباط قره بیل به بخش خصوصی خبر داد محمد سویدانلویی در گفت و گو با خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا منطقه خراسان شمالی با اشاره به اینکه در حال حاضر 30درصد کاروان سرای رباط قره بیل احیاء شدهواگذاری تصدی گری ها به سازمان نظام مهندسی کشاورزی/اجرای کامل اصل 44
رئیس سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی آذربایجان شرقی خواستار شد واگذاری تصدی گری ها به سازمان نظام مهندسی کشاورزی اجرای کامل اصل 44 خبرگزاری پانا رئیس سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی آذربایجان شرقی خواستار اجرای کامل اصل 44 قانون اساسی در خصوص واگذاری تصدی گری هسازمان مدارس غیر دولتی و توسعه مشارکتهای مردمی وزارت آموزش و پرورش: مدرسه و دانشآموز به بخش خصوصی واگذار نش
سازمان مدارس غیر دولتی و توسعه مشارکتهای مردمی وزارت آموزش و پرورش مدرسه و دانشآموز به بخش خصوصی واگذار نشده استسازمان مدارس غیر دولتی و توسعه مشارکتهای مردمی اعلام کرد در طرح حمایت از مؤسسان مدارس غیردولتی واگذاری مدرسه و دانشآموز به بخش خصوصی اتفاق نیفتاده است اما بیشتریمعاون هماهنگی و پیگیری معاونت اجرایی ریاست جمهور دولت توسعه اقتصادی را در توجه به بخش غیردولتی میداند
معاون هماهنگی و پیگیری معاونت اجرایی ریاست جمهوردولت توسعه اقتصادی را در توجه به بخش غیردولتی میداندمعاون هماهنگی و پیگیری معاونت اجرایی ریاست جمهور با بیان اینکه برای توسعه اقتصادی نگاهها به سمت بخش غیردولتی است گفت در این راستا هنوز گامهای نخست برداشته شده که باید تلاش شوتوقف توسعه واحدها در صنعت نفت از زمان واگذاریها به بخش خصوصی/ اقتصاد جهان توان تداوم کاهش قیمت نفت را ندارد
معظمی در همایش سالانه اتحادیه صادرکنندگان فرآوردههای نفتی توقف توسعه واحدها در صنعت نفت از زمان واگذاریها به بخش خصوصی اقتصاد جهان توان تداوم کاهش قیمت نفت را ندارد معاون وزیر نفت در برنامهریزی و نظارت بر منابع هیدروکربری گفت پروژههای اساسی صنعت نفت از زمان واگذاری به بخشراهحل بودجه غیرنفتی خصوصیسازی است/افزایشدرآمدمالیاتی بااجرایاصل۴۴ -
در گفتگو با مهر مطرح شد راهحل بودجه غیرنفتی خصوصیسازی است افزایشدرآمدمالیاتی بااجرایاصل۴۴ شناسهٔ خبر 2452682 چهارشنبه ۱۰ دی ۱۳۹۳ - ۰۹ ۰۷ سیاست > احزاب و تشکلها دبیرکل جامعه اسلامی اصناف و بازار تنها راه جبران کاهش درآمدهای نفتی را خصوصی سازی دانست و گفت افزایش مالیاتواگذاری هتلهای لاله به بخش خصوصی منوط به رای هیات داوری -
رئیس سازمان میراث فرهنگی خبر داد واگذاری هتلهای لاله به بخش خصوصی منوط به رای هیات داوری شناسهٔ خبر 2455532 یکشنبه ۱۴ دی ۱۳۹۳ - ۱۳ ۱۰ فرهنگ > میراث فرهنگی و گردشگری رئیس سازمان میراث فرهنگی گفت واگذاری هتلهای لاله به بخش خصوصی با مشکل عدم ارزیابی دقیق مواجه شد امیدواریمواگذاری 1320 هزار میلیارد ریال سهم دولتی از زمان ابلاغ اصل 44
واگذاری 1320 هزار میلیارد ریال سهم دولتی از زمان ابلاغ اصل 44 خبرگزاری پانا از زمان ابلاغ سیاستهای کلی اصل 44 قانون اساسی در سال 84 تا پایان پاییز امسال 1320 هزار و 596 میلیارد ریال سهم دولتی توسط سازمان خصوصی سازی واگذار شده است که از این میزان 715 هزار و 306 میلیارد ریال درواگذاري مدارس به بخش خصوصي مستند قانوني ندارد
واگذاري مدارس به بخش خصوصي مستند قانوني ندارد طرح واگذاري مدارس به بخش خصوصي كمكي است كه آموزش و پرورش به مؤسسين مدارس غيرانتفاعي ميكند و نبايد گفت كه اصل اين فعاليت اشتباه است نویسنده نفيسه ابراهيمزاده انتظام واگذاري مدارس دولتي به بخش خصوصي در حالي با شدت از-
سیاسی
پربازدیدترینها