تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 4 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام کاظم (ع):از شوخی (بی مورد) بپرهیز، زیرا که شوخی نور ایمان تو را می برد.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1869537786




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

لغو پر ماجرای یک کنسرت/ برخورد شدید با معترضان +عکس


واضح آرشیو وب فارسی:جام نیوز:


اقدام مردمی؛
لغو پر ماجرای یک کنسرت/ برخورد شدید با معترضان +عکس
در پی اعتراض آرام جمعی از متدینین شهر بوشهر به برگزاری کنسرت موسیقی گروه بندری لیان به دستور مسئولان دولتی، نیروی انتظامی برای پراکنده کردن معترضان به شدت با آن‌ها برخورد کرد.



  به گزارش سرویس فرهنگی جام نیوز، در پی اعتراض آرام جمعی از متدینین شهر بوشهر به برگزاری کنسرت موسیقی گروه بندری لیان به دستور مسئولان دولتی، نیروی انتظامی برای پراکنده کردن معترضان به شدت با آن‌ها برخورد کرد و تعدادی از معترضان مجروح شده و راهی بیمارستان شدند.   پس از ادای نماز جمعه بود که یکی از نمازگزاران از جای خود بلند شد و خطاب به مردم حاضر در مصلی نماز جمعه با یادآوری فجایع کنسرت‌های روز بوشهر در سال گذشته، نسبت به برگزاری کنسرت در بوشهر اعتراض کرد.   وی در بخشی از صحبت‌های خود با قرائت بخشی‌هایی از سخنان امام خمینی (ره) و امام خامنه‌ای از ناسازگاری ترویج موسیقی و برگزاری کنسرت با اهداف عالیه نظام اسلامی گفت.   گفتنی است مردم حاضر در مصلی نماز جمعه با تکبیرهای پرشور خود نسبت به صحبتهای این نمازگزار پشتیبانی خود را اعلام کرد.     و اما عصر جمعه جمعی از مردم متدین شهر بوشهر در جهت جلوگیری و اعتراض به برگزاری کنسرت‌های موسیقی در بوشهر، جلوی سینما شهید آوینی، محل برگزاری کنسرت گروه لیان تجمع کردند.


  علی رغم مخالفت جمع کثیری از مردم متدین و حزب اللهی استان بوشهر، کنسرت گروه لیان در سالن شهید آوینی برگزار شد. این گروه، ماه صفرسال گذشته در اروپا به اجرای برنامه پرداخته بود.
گزارش تجمع *جمیعت آرام آرام بیشتر و حرکت وسایل نقلیه در مسیر به سختی انجام می‌شود، ماموران نیروی انتظامی جهت روان کردن حرکت وسایل نقلیه در میدان رفاه بوشهر، حضور دارند.   * با گذشت یک ساعت از زمان مشخص شده برای کنسرت، هنوز خبری از آغاز برنامه محسن شریفیان نیست و احتمال لغو کنسرت هر لحظه بیشتر می‌شود.  

  *تجمع کنندگان منسجم و یک صدا شعار‌های مرگ بر منافق، موسیقی حرام به گوش می‌رسد را سر می‌دهند.   *جمعیت الان نزدیک به بیش از ۷۰۰ نفر رسیده و هر لحظه بیشتر می‌شود.

  * قرار بود ساعت ۱۹، سانس اول این کنسرت برگزار شود که با حضور مردم انقلابی و متدین برگزار نشد. اما با حضور نیرو انتظامی و کنار زدن مردم متدینِ معترض، سانس دوم برگزار شد.   *نیروی انتظامی در حال نظم دادن به جمعیت و آماده کردن فضا برای اجرای سانس دوم کنسرت است.   * پلیس همه راه‌ها و مسیرهای منتهی به فلکه رفاه بوشهر را مسدود کرد.   *مردم با حمایت نیروهای انتظامی وارد سالن شدند و سانس دوم کنسرت اجرا شد.   * کنسرت فوق که قرار بود در روزهای آینده نیز برگزار شود، لغو شده و برگزار نخواهد شد.   *نیروی انتظامی با دستور مسئولین دولتی با باتوم و گاز اشک آور با معترضین برخورد کردند و افرادی که در این میان صدمه دیدند به بیمارستان منتقل شدند و علی رغم حضور آرام و مسالمت آمیز امت حزب الله با برخی از دانشجویان و طلبه‌های حزب اللهی بشدت برخورد شد.   *معترضین در برابر برخورهای نیروی انتظامی هیچ گونه درگیری با نیروهای انتظامی پیدا نکردند.   «رئیس ستاد امر به معروف و نهی از منکر شهرستان بوشهر با حضور در میان معترضان گفت: ما با کنسرت و نیروی انتظامی مشکلی نداریم. مشکل این است که به جای بالا بردن خواسته‌های مردم و جوانان بوشهری، این‌ها را با کنسرت تربیت و مطالبات را در حد یک کنسرت پایین اورده‌اند.   فکوری ادامه داد: برای آمدن ریاست محترم جمهوری جناب روحانی به بوشهر هم سنگ تمام می‌گذاریم.»  

  در پی مسئولان دولتی نیروی انتظامی برای پراکنده کردن معترضان از اسپری فلفل، باتون و شوکر برقی استفاده کرد که تعدادی از معترضان که به صورت آرام و بدون خشونت اعتراضات خود را اعلام می‌کردند مجروح شده و راهی بیمارستان شدند.   در این میان یکی از طلاب مدرسه علمیه بوشهر که در جمع معترضان بود به شدت دچار آسیب دیدگی و تنگی نفس شدید شد و همچنان در بیمارستان به سر می‌برد.   قابل توجه است که با وجود این برخورد تند معترضان باصدای بلند اظهار می‌داشتند ما باتوم ماموران نیروی انتظامی را می‌بوسیم این‌ها فرزندان انقلاب هستند و وظیفه خود را انجام می‌دهند، ما معترض به سوء مدیریت مسولان دولتی هستیم، معترضین در مقابل برخوردهای فیزیکی نیروی انتظامی هیچ مقابله به مثلی انجام ندادند.     جهان
 



۱۴/۱۰/۱۳۹۳ - ۱۵:۴۱




این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: جام نیوز]
[مشاهده در: www.jamnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 81]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


فرهنگ و هنر

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن