تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 15 آبان 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):فرزندان خود را به كسب سه خصلت تربيت كنيد: دوستى پيامبرتان و دوستى خاندانش و قرائت ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1826119290




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

چرا رژیم غذایی در دیابت مهم است؟ |اخبار ایران و جهان


واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: چرا رژیم غذایی در دیابت مهم است؟
کد خبر: ۴۶۳۵۵۵
تاریخ انتشار: ۱۴ دی ۱۳۹۳ - ۱۲:۱۵ - 04 January 2015


یک فوق تخصص غدد درون ریز و متابولیسم با بیان اهمیت رژیم غذایی در بیماری دیابت گفت: رژیم غذایی مناسب سطح قند خون را نرمال یا نزدیک به آن نگه می‌دارد.

به گزارش ایسنا، دکتر فرشته محمدی، استاد دانشگاه علوم پزشکی گیلان گفت: رژیم غذایی در بیماری دیابت از چند جهت مهم است؛ سطح قند خون را نرمال یا نزدیک به آن نگه می‌دارد و از عوارض طولانی مدت دیابت همچون عوارض قلبی یا کلیوی جلوگیری می‌کند. تغییر رژیم غذایی در درمان فشارخون بالا، چاقی و چربی خون کمک می‌کند. هریک از این موارد ریسک عوارضی همچون سکته قلبی و مغزی را در فرد افزایش می‌دهد.

وی با بیان این که پزشک یا پرستار در مورد تغییر رژیم غذایی آموزش‌های لازم را به بیمار ارایه می‌دهند و همچنین باید فرد را به یک متخصص تغذیه معرفی کنند، افزود: اینکه فرد در چه زمانی یا چه مقداری باید غذا بخورد، وابسته به نوع درمان دیابت است. به عنوان مثال افرادی که فرم‌های خاصی از انسولین دریافت می‌کنند، یا داروهایی که ترشح انسولین را افزایش می‌دهند، مصرف می‌کنند باید در زمان مشخص و یکسان، هر روز غذا بخورند، به این ترتیب از افت قند خون‌شان جلوگیری می‌شود .

این فوق تخصص غدد درون ریز و متابولیسم افزود: افرادی که از پمپ انسولین استفاده می‌کنند یا انسولین سریع الاثر قبل از غذا مصرف می‌کنند یا داروهایی همچون متفورمین که اثر انسولین را افزایش می‌دهد می‌خورند، همیشه لازم نیست که در یک زمان مشخص غذا بخورند. علت آن است که این بیماران کمتر مبتلا به افت قند خون می‌شوند .

وی ادامه داد: هنگام برنامه‌ریزی برای رژیم غذایی، بیماران مبتلا به دیابت باید توجه کنند هنگامی که غذا می‌خورند بدن‌شان آنرا به قطعات کوچک‌تری به نام کربوهیدرات، پروتئین و چربی تبدیل می‌کند. کربوهیدرات‌ها قندهایی هستند که بدن از آن برای تامین انرژی استفاده می‌کند تا سطح قند خون را افزایش دهد. پزشک، پرستار یا متخصص تغذیه به آنها می‌گویند که در هر وعده به چه میزان کربوهیدرات بخورند. غذاهای حاوی کربوهیدرات شامل نان، ماکارونی، برنج، سبزیجات و میوه‌ها، شیر و فرآورده‌های آن و غذاهایی با شکر افزودنی هستند.

به گفته وی، برای اینکه وزن یکسان باشد، بدن نیازمند مقدار مشخصی کالری در روز است. افرادی که اضافه وزن دارند، جهت کاهش وزن باید غذاهایی با کالری کمتر در روز مصرف کنند. خوردن غذاهای حاوی فیبر نیز به کنترل قندخون کمک می‌کند. بیمارانی که مقدار زیادی چربی استفاده می‌کنند نیز باید میزان آنرا کاهش دهند. غذاهایی که چربی زیادی دارند شامل گوشت قرمز، شیر کامل و زرده تخم مرغ هستند.

محمدی افزود: همچنین بیمارانی که فشار خون بالا دارند، نباید غذاهای پرنمک استفاده کنند. این افراد همچنین باید غذاهای سالم مانند میوه و سبزیجات و غذاهای کم نمک استفاده کنند.

وی همچنین گفت: اگر کاهش وزن مدنظر باشد لازم است که روزانه 30 دقیقه و چندین مرتبه در هفته ورزش کنید. برخی از بیماران مبتلا به دیابت نیازمند تغییر رژیم دارویی قبل از شروع ورزش جهت جلوگیری از افت قند خون هستند. آنها باید قند خون‌شان را قبل و بعد از ورزش اندازه‌گیری کنند. پزشک، پرستار یا متخصص تغذیه نیز شما را در خوردن غذاهایی با کالری کمتر راهنمایی می‌کنند.

محمدی در پاسخ به این سوال که آیا مبتلایان به دیابت می‌توانند همان غذایی را بخورند که سایر اعضای خانواده مصرف می‌کنند؟ گفت: مبتلایان به دیابت نیازمند مصرف غذای ویژه نیستند. آنها می‌توانند همراه با خانواده غذا بخورند اما رژیم غذایی باید سالم باشد و به مقدار زیاد نیز نخورند.

وی افزود: برخی از مبتلایان نیازمند اطلاعات بیشتر در مورد رژیم غذایی، ورزش و دارو هستند و باید در این موارد با پزشک معالج‌شان صحبت کنند. به عنوان مثال افرادی که از انسولین استفاده می‌کنند باید به این موارد توجه کنند که مقدار غذایی که در هر وعده باید مصرف کنند، تعداد و زمان وعده‌های غذایی روزانه، مقدار ورزشی که باید انجام دهند و سطح قند خون‌شان باید در چه حدی باشد. اگر غذا و ورزش متناسب با داروها نباشد، قند خون کاهش یا افزایش می‌یابد و همین امر می‌تواند مشکلات زیادی را ایجاد کند.












این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تابناک]
[مشاهده در: www.tabnak.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 31]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن