تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 12 تیر 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):زيارت امام حسين عليه السلام را رها نكن و دوستان خود را هم به آن سفارش كن، كه در ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

کاشت پای مصنوعی

میز جلو مبلی

پراپ رابین سود

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید سی پی ارزان

خرید ابزار دقیق

بهترین جراح بینی خانم

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1803616958




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

چرا رژیم غذایی در دیابت مهم است؟ |اخبار ایران و جهان


واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: چرا رژیم غذایی در دیابت مهم است؟
کد خبر: ۴۶۳۵۵۵
تاریخ انتشار: ۱۴ دی ۱۳۹۳ - ۱۲:۱۵ - 04 January 2015


یک فوق تخصص غدد درون ریز و متابولیسم با بیان اهمیت رژیم غذایی در بیماری دیابت گفت: رژیم غذایی مناسب سطح قند خون را نرمال یا نزدیک به آن نگه می‌دارد.

به گزارش ایسنا، دکتر فرشته محمدی، استاد دانشگاه علوم پزشکی گیلان گفت: رژیم غذایی در بیماری دیابت از چند جهت مهم است؛ سطح قند خون را نرمال یا نزدیک به آن نگه می‌دارد و از عوارض طولانی مدت دیابت همچون عوارض قلبی یا کلیوی جلوگیری می‌کند. تغییر رژیم غذایی در درمان فشارخون بالا، چاقی و چربی خون کمک می‌کند. هریک از این موارد ریسک عوارضی همچون سکته قلبی و مغزی را در فرد افزایش می‌دهد.

وی با بیان این که پزشک یا پرستار در مورد تغییر رژیم غذایی آموزش‌های لازم را به بیمار ارایه می‌دهند و همچنین باید فرد را به یک متخصص تغذیه معرفی کنند، افزود: اینکه فرد در چه زمانی یا چه مقداری باید غذا بخورد، وابسته به نوع درمان دیابت است. به عنوان مثال افرادی که فرم‌های خاصی از انسولین دریافت می‌کنند، یا داروهایی که ترشح انسولین را افزایش می‌دهند، مصرف می‌کنند باید در زمان مشخص و یکسان، هر روز غذا بخورند، به این ترتیب از افت قند خون‌شان جلوگیری می‌شود .

این فوق تخصص غدد درون ریز و متابولیسم افزود: افرادی که از پمپ انسولین استفاده می‌کنند یا انسولین سریع الاثر قبل از غذا مصرف می‌کنند یا داروهایی همچون متفورمین که اثر انسولین را افزایش می‌دهد می‌خورند، همیشه لازم نیست که در یک زمان مشخص غذا بخورند. علت آن است که این بیماران کمتر مبتلا به افت قند خون می‌شوند .

وی ادامه داد: هنگام برنامه‌ریزی برای رژیم غذایی، بیماران مبتلا به دیابت باید توجه کنند هنگامی که غذا می‌خورند بدن‌شان آنرا به قطعات کوچک‌تری به نام کربوهیدرات، پروتئین و چربی تبدیل می‌کند. کربوهیدرات‌ها قندهایی هستند که بدن از آن برای تامین انرژی استفاده می‌کند تا سطح قند خون را افزایش دهد. پزشک، پرستار یا متخصص تغذیه به آنها می‌گویند که در هر وعده به چه میزان کربوهیدرات بخورند. غذاهای حاوی کربوهیدرات شامل نان، ماکارونی، برنج، سبزیجات و میوه‌ها، شیر و فرآورده‌های آن و غذاهایی با شکر افزودنی هستند.

به گفته وی، برای اینکه وزن یکسان باشد، بدن نیازمند مقدار مشخصی کالری در روز است. افرادی که اضافه وزن دارند، جهت کاهش وزن باید غذاهایی با کالری کمتر در روز مصرف کنند. خوردن غذاهای حاوی فیبر نیز به کنترل قندخون کمک می‌کند. بیمارانی که مقدار زیادی چربی استفاده می‌کنند نیز باید میزان آنرا کاهش دهند. غذاهایی که چربی زیادی دارند شامل گوشت قرمز، شیر کامل و زرده تخم مرغ هستند.

محمدی افزود: همچنین بیمارانی که فشار خون بالا دارند، نباید غذاهای پرنمک استفاده کنند. این افراد همچنین باید غذاهای سالم مانند میوه و سبزیجات و غذاهای کم نمک استفاده کنند.

وی همچنین گفت: اگر کاهش وزن مدنظر باشد لازم است که روزانه 30 دقیقه و چندین مرتبه در هفته ورزش کنید. برخی از بیماران مبتلا به دیابت نیازمند تغییر رژیم دارویی قبل از شروع ورزش جهت جلوگیری از افت قند خون هستند. آنها باید قند خون‌شان را قبل و بعد از ورزش اندازه‌گیری کنند. پزشک، پرستار یا متخصص تغذیه نیز شما را در خوردن غذاهایی با کالری کمتر راهنمایی می‌کنند.

محمدی در پاسخ به این سوال که آیا مبتلایان به دیابت می‌توانند همان غذایی را بخورند که سایر اعضای خانواده مصرف می‌کنند؟ گفت: مبتلایان به دیابت نیازمند مصرف غذای ویژه نیستند. آنها می‌توانند همراه با خانواده غذا بخورند اما رژیم غذایی باید سالم باشد و به مقدار زیاد نیز نخورند.

وی افزود: برخی از مبتلایان نیازمند اطلاعات بیشتر در مورد رژیم غذایی، ورزش و دارو هستند و باید در این موارد با پزشک معالج‌شان صحبت کنند. به عنوان مثال افرادی که از انسولین استفاده می‌کنند باید به این موارد توجه کنند که مقدار غذایی که در هر وعده باید مصرف کنند، تعداد و زمان وعده‌های غذایی روزانه، مقدار ورزشی که باید انجام دهند و سطح قند خون‌شان باید در چه حدی باشد. اگر غذا و ورزش متناسب با داروها نباشد، قند خون کاهش یا افزایش می‌یابد و همین امر می‌تواند مشکلات زیادی را ایجاد کند.












این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تابناک]
[مشاهده در: www.tabnak.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 28]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن