واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۱۰ دي ۱۳۹۳ (۱۱:۱۰ق.ظ)
رئيس سازمان هنري رسانه اي اوج: بازگويي خاطرات جنگ يک تکليف است و کمتر از شهادت نيست رئيس سازمان نشر آثار و ارزشهاي مشارکت زنان گفت: بازگويي خاطرات دوران دفاع مقدس يک تکليف است که براي جوانان ما ايجاد بصيرت مي نمايد.
به گزارش خبرنگار خبرگزاري موج، در مراسم رونمايي از هشت کتاب جديد التاليف سازمان نشر آثار و ارزشهاي مشارکت زنان در دفاع مقدس، دکتر مجتهدزاده رئيس اين سازمان ضمن خوش آمدگويي به همه حاضران در اين مراسم گفت: تمام عزيزاني که در اين مراسم حضور دارند خواهران نويسنده اي هستند که در هشت سال دفاع مقدس حضور داشته اند و يا اينکه به عنوان همراه در کنار فرزندان، همسر و يا ديگر ارکان خانواده خود به عنوان يک مشوق اصلي نقش ايفا کردند.
وي در ادامه با اشاره به فرمايشات مقام معظم رهبري در مورد نقش زنان در هشت سال دفاع مقدس گفت: اگر اين فرمايش رهبري را استناد قرار دهيم شاهد هستيم که تمام زنان در دوران دفاع مقدس منافع ملي را بر منافع شخصي ارجح دانستند و همان طور که مقام معظم رهبري فرمودند اين زنان بودند که سرود جنگ را نواختند و به آن ارزش دادند.
وي عنوان کرد: زنان در هشت سال دفاع مقدس با صبر و ايثارشان در کنار همسر، فرزند و خانواده هايشان يک گفتمان را در کشور به وجود آوردند.
مجتهدزاده در ادامه با اشاره به پشتيباني مالي و معنوي زنان در دوران دفاع مقدس اظهار داشت: نقش زنان در پشتيباني مالي و معنوي بر کسي پوشيده نيست آنها تصوير ديگري از دوران دفاع مقدس نشان دادند و اين بر گرفته از نقش ايثار و فداکاري زنان در آن دوران است.
رئيس سازمان نشر آثار و ارزش مشارکت زنان با تاکيد بر اينکه برخي بازگويي خاطرات خود در دوران هشت سال دفاع مقدس را نوعي ريا تلقي مي کنند، تصريح کرد: سوال اينجاست که چرا برخي اين تفکر را دارند در صورتي که تمام آنچه که بر خواهران و برادران ما در دوران دفاع مقدش گذشته است به زعم فرمايشات مقام معظم رهبري يک گنجينه و عبرت است که بايد براي ديگران مطرح شود.
وي ادامه داد: اين مسائلي است که تاريخ و هويت جوانان کشور را مي سازد و نبايد به راحتي از آن عبور کرد جايي که در آن دوران يک ملت با دست خالي مقابل همه مستکبران ايستاد و نگذاشت يک ذره از خاکش به دست دشمن بيافتد.
مجتهدزاده با بيان اين مطلب که بازگويي خاطرات يک وظيفه است و تاريخ اين مملکت را مي سازد، عنوان کرد: بر خلاف اين تلقي صورت گرفته در بازگو نکردن خاطرات جنگ بايد آنها مطرح شوند چرا که اين خاطرات يک سند تاليف نشده از رشادت ها و ايثارگري هاي آن دوران است.
وي افزود: هر چقدر دشمنان سعي به پاک کردن آن کنند کاري از پيش نخواهند برد و اين سند بايد دست به دست شود و با بازگويي خاطرات و رفتار شهيدانمان که چيزي کمتر از شهادت نيست در نسل امروز انگيزه و تحرک ايجاد نماييم. بازگو کردن خاطرات اين جوانان که براي خدا قيام کردند اعتبار ملت ماست و بايد به بهترين نحو ممکن انجام گيرد چون يک تکليف است.
وي در پايان با اشاره به هفته بصيرت اذعان داشت: شهدا يکي از بزرگترين و بهترين سبک زندگي اسلامي را در اختيار ما قرار داده اند به همين واسطه نياز است که علم خودمان را بالا برده و با آشنايي هر چه بيشتر وضعيت جهان و کشورمان شور و نشاط را در جوانان ايجاد کنيم اين مسائل نقطه عطفي در بالا رفتن بصيرت است تا دشمنان خودمان را بهتر بشناسيم.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 35]